Vejledninger

Fix: Personaliserede indstillinger reagerer ikke

Jobliste er en del af Windows, der leveres forudinstalleret med alle versioner af Windows. Det var tidligere kendt som Windows Task Manager. Task Manager, som navnet antyder, er et værktøj, der giver et overblik over alle de opgaver og processer, der kører på dit system. Task Manager giver også et overblik over baggrundsopgaverne, der inkluderer både Window's egne baggrundstjenester og tredjeparts applikationstjenester. Det giver et stykke detaljeret information om processerne og applikationerne. Disse oplysninger inkluderer CPU- og RAM-udnyttelse, netværksbrug, diskbrug (læs / skriv), antal procesforekomster og meget mere. Du kan også bruge Jobliste til at starte og stoppe tjenester eller applikationer. Evnen til at stoppe tjenester kommer meget praktisk i situationer, hvor en tjeneste eller applikation holder op med at reagere. Du kan bruge Jobliste til at afslutte en tjeneste med magt.

Dette problem præsenterer sig efter en Windows Update. Installation af en Windows Update udløser en genstart. Denne genstart er vigtig for den komplette installation af Windows Update. Når du genstarter systemet efter en Windows Update, beder Windows dig om at indtaste loginoplysningerne, og du vil derefter se en hvid eller sort skærm bagefter med en personlig indstillingsmeddelelse (svarer ikke) øverst.

Der er et par ting, der kan forårsage dette problem. Den første og den mest almindelige ting, der forårsager dette problem, er din File Explorer ikke i stand til at starte. Dette skyldes naturligvis Windows Update. Det er grunden til, at dette sker lige efter en Windows Update. Den anden ting, der kan forårsage dette problem, er dine perifere drivere. Den nyeste Windows Update kan ikke starte enhedens drivere (på grund af en fejl), hvilket fører til dette problem. Så frakobling af dine enheder før genstart eller tvangsstart af File Explorer løser normalt dette problem.

Tip

 • Det er indlysende, at du ikke kan udføre nogen af ​​nedenstående trin, før du når skrivebordet. Dette problem vil naturligvis forhindre dig i at komme til skrivebordet på dit system. Hvis du er i denne situation, skal du genstarte. Antallet af genstart, der kræves for at komme til skrivebordet, er ikke fast, men nogle brugere måtte genstarte 4 eller 5 gange, indtil de var i stand til at komme til deres skrivebord. Så hvis 1 genstart ikke gør jobbet, skal du fortsætte med at genstarte, og du vil til sidst komme til skrivebordsskærmen uden at skulle opleve skærmbilledet med personlige indstillinger.
 • Trykke “Windows” + “Ctrl” + "Flytte" + “B” for at opdatere GPU'en og kontrollere, om dette løser dette problem.
 • Hvis du bruger en PIN-kode til at logge ind, kan du prøve at bruge din adgangskode i stedet for PIN-koden.
 • Hvis du oplever problemet efter hver opdatering, og du skal genstarte flere gange for at komme til skrivebordet, så prøv at deaktivere netværksforbindelsen, før du genstarter eller lukker ned efter en opdatering. Hvis du ikke ved, hvordan du deaktiverer netværksforbindelsen, skal du følge trinene nedenfor.
  1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
  2. Type kontrolpanel og tryk på Gå ind
  3. Klik på Netværk og internet
  4. Vælg Se netværkscomputere og enheder. Dette skal være under Netværks-og delingscenter
  5. Klik på din netværks forbindelse
  6. Vælg Deaktiver

Metode 1: Slet registreringsnøglen

Sletning af Windows Update-nøglen har løst problemet for de fleste brugere. Når Windows Update-nøglen er slettet, genopbygges nøglen igen, hvilket sandsynligvis løser problemet. Så følg trinene nedenfor for at finde og slette Windows Update-nøglen.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R. Bemærk: Hvis du ikke kan komme ind på Windows Desktop, kan du ikke udføre disse trin. Du kan følge trinene i afsnittet Tips eller følge trinene under dette for at åbne registreringseditoren via Jobliste.
  1. Holde CTRL, FLYTTEog Esc taster samtidigt (CTRL + SKIFT + ESC) for at åbne Jobliste
  2. Klik på Fil
  3. Vælg Kør ny opgave
  4. Marker afkrydsningsfeltet Opret denne opgave med administratorrettigheder

 1. Type Regedit og tryk på Gå ind

 1. Naviger til denne placering Computer \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Active Setup \ Installerede komponenter \ {89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4340}. Hvis du ikke ved, hvordan du navigerer til denne placering, skal du følge trinene nedenfor
  1. Find og dobbeltklik HKEY_LOCAL_MACHINE fra venstre rude
  2. Find og dobbeltklik SOFTWARE fra venstre rude
  3. Find og dobbeltklik Microsoft fra venstre rude
  4. Find og dobbeltklik Aktiv opsætning fra venstre rude
  5. Find og dobbeltklik Installerede komponenter fra venstre rude

 1. Find og højreklik {89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4340} fra venstre rude, og vælg Slet. Følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen. Bemærk: Bare for at være på den sikre side, skal du Højreklik og vælg Eksport inden du sletter registreringsdatabasenøglen. Dette er for at sikre dig, at du har en sikkerhedskopi, hvis noget går galt, eller hvis du ved et uheld sletter den forkerte nøgle.

Dette skulle løse problemet for dig.

Metode 2: Åbn File Explorer / Windows Explorer

Dette problem kan relateres til, at File Explorer ikke starter korrekt. Så en af ​​løsningerne for at slippe af med dette problem er at starte File Explorer. En af måderne til at åbne File Explorer er at åbne Jobliste og køre en ny opgave derfra. Du skal også kunne gøre dette fra skærmbilledet Personaliserede indstillinger (svarer ikke). Følg blot nedenstående trin for at åbne en File Explorer via Jobliste

 1. Holde CTRL, FLYTTEog Esc taster samtidigt (CTRL + SKIFT + ESC) for at åbne Jobliste
 2. Klik på Fil
 3. Vælg Kør ny opgave

 1. Type opdagelsesrejsende og tryk på Gå ind

Dette skal lade dig komme til skrivebordet. Når du er på skrivebordet, skal du vente et par minutter og derefter genstarte, og du skal kunne komme til skrivebordet uden problemer.

Bemærk: Hvis dette ikke løser problemet, eller du ikke kan starte File Explorer, skal du åbne Jobliste igen. Højreklik på File Explorer fra fanen Process, og vælg Afslut opgave. Du bemærker muligvis, at der er en (svarer ikke) besked ved siden af ​​File Explorer. Når du er færdig, skal du følge trinene ovenfor og kontrollere kassen Opret denne opgave med administratorrettigheder i trin 4.

Metode 3: Åbn File Explorer / Windows Explorer (alternativ)

Dette er bare en alternativ måde at åbne File Explorer via Task Manager. Du kan enten følge denne eller metode 2. Begge metoder giver de samme resultater.

 1. Holde CTRL, FLYTTEog Esc taster samtidigt (CTRL + SKIFT + ESC) for at åbne Jobliste
 2. Find File Explorer fra listen over processer
 3. Højreklik på File Explorer og vælg Genstart

Dette skal starte File Explorer, og problemet skal løses bagefter.

Metode 4: Afbryd dine enheder

Hvis de første 3 metoder ikke løste problemet, kan problemet skyldes dine enhedsdrivere. I nogle tilfælde vil din Windows Update have en fejl, der forhindrer din Windows i at indlæse enhedsdrivere. Så løsningen her er at genstarte systemet uden enheder. Følg nedenstående trin for en korrekt trin-for-trin guide til, hvordan du afbryder forbindelsen, og hvornår du skal tilslutte dine enheder efter Windows Update

 1. Når opdateringen er installeret, frakobl alle enheder inden genstart. Du skal afbryde alle enheder inklusive tastatur og mus
 2. Når du er færdig, genstart
 3. Plugin dit tastatur og mus når systemet er startet op
 4. Log ind til din konto, og du skal være god at gå. Tilslut andre enheder, når du er logget ind, og du er på Windows Desktop

Metode 5: Afinstaller opdateringer

For nogle brugere blev problemet udløst på grund af korrupte opdateringer, der blev installeret, men de var ikke kun forårsaget af kvalitetsopdateringer, rapporter antyder, at kun fjernelse af både funktions- og kvalitetsopdateringer fik deres computer til at fungere. Derfor vil vi i dette trin gøre netop det.

 1. Tryk på "Flytte" på din computer, og genstart den.
 2. Dette skulle føre dig til en "Vælg en mulighed" skærmen, når computeren er startet op.
 3. Vælg "Fejlfinding" fra listen over valgmuligheder, der vises på det næste skærmbillede.
 4. Klik på "Avancerede indstillinger" og der skal være en mulighed for at afinstallere opdateringer eller gå tilbage til den tidligere version fremad.
 5. Klik på det, og vælg “på den næste skærmAfinstaller seneste kvalitetsopdatering“.
 6. Følg vejledningen på skærmen, og kontroller, om problemet fortsætter, efter at du har afinstalleret denne opdatering. Efter afinstallation, hvis problemet fortsætter, skal du følge vejledningen igen indtil det femte trin og vælge "Afinstaller seneste funktionsopdatering" mulighed denne gang.
 7. Tjek igen for at se, om problemet kommer tilbage.

Bemærk:Hvis selv dette ikke hjælper, skal du rulle Windows-opdateringerne tilbage i sikker tilstand.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found