Vejledninger

FIX: Google Play Store-fejl 489

Play Store Error 489 er en fejlmeddelelse, der ofte vises, når en Android-bruger forsøger at downloade en app eller opdatere en app, og der opstår en kommunikationsfejl mellem Google Play-serverne og den internetforbindelse, som Android-enheden bruger. Selvom der ikke synes at være en direkte løsning, kan brugerne løse problemet ved at se nærmere på den dataforbindelse, de bruger.

Nedenfor har vi listet to forskellige metoder, der kan bruges til at løse Google Play Store-fejl 489.

Metode 1: Skift din netværksforbindelse

Mange brugere har rapporteret, at fejl 489 i Google Play Butik er forårsaget, fordi den anvendte enhed er blevet forbundet til et trådløst netværk, der har en række begrænsninger. Nogle gange kan offentlige trådløse netværk, såsom biblioteksnetværk, wifi i et tog eller anden offentlig transport eller endda bare et netværk i en lokal cafe, oprettes, så brugerne ikke kan få adgang til bestemt indhold eller downloade store filer.

Hvis du i øjeblikket bruger et offentligt netværk og har problemer med Google Play-fejlen, foreslår vi at du prøver at bruge en anden netværksforbindelse. Du kan prøve at bruge dine mobildata, eller du kan alternativt finde et andet åbent hotspot i nærheden.

Husk, at brug af dine mobildata til at downloade apps fra Google Play-butikken kan tage en stor del af data ud af din godtgørelse. Det kan være en god idé at kontrollere, hvor mange data du har til rådighed, før du bruger dit mobilnetværk.

Hvis du er på dit eget netværk, er der et par fejlfindingstrin, som du kan følge i den næste metode.

Metode 2: Fejlfinding af dit eget netværk

Hvis du bruger dit eget hjemmenetværk til at downloade apps fra Google Play Butik, skal du muligvis fejlfinde dit eget netværk. Først skal du kontakte din internetudbyder og spørge dem, om der er nogen barrierer eller indholdsbegrænsninger på din konto. Nogle gange kan bestemt indhold blokeres efter anmodning fra brugeren - det kan være muligt, at noget på dit netværk er blevet blokeret.

Hvis du har fundet ud af, at du ikke har nogen indholdsbegrænsninger på plads, er dit bedste valg at nulstille din router. Sluk blot for det, tag stikket ud, og sæt det derefter i igen, og lad det tænde igen. Mens du venter på, at dit internet tændes igen, skal du besøge indstillingsmenuen på din smartphone og besøge appsiden. Lede efter download managereller downloads 'Tryk på appen, og tryk derefter på ryd cache og slet data.

Forhåbentlig kan du downloade dine apps, efter at dit internet er startet op igen. Hvis problemet ikke er løst, skal du rydde dine data og cache for følgende apps i indstillingsmenuen. Når du har ryddet dataene, skal du sørge for at genstarte din enhed.

Google Play Butik

Google Services Framework

En endelig løsning, som nogle brugere har haft held med, er at fjerne din Google Play-konto og derefter tilføje den igen. For at gøre dette skal du følge nedenstående trin.

Åbn indstillinger menu

Søg efter og åbn ‘Konti' mulighed

Tryk på Google

Tryk på Fjern konto

Bekræft muligheden for at fjerne din konto

Du kan nu tilføje det igen fra konto-menuen ved at trykke på 'tilføj ny konto,' derefter 'Google.’

Du kan derefter gennemgå loginprocessen på den næste side.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found