Vejledninger

Hvad er Soluto, og har jeg brug for det?

Soluto er en PC-styring tjeneste, der hjælper brugerne med at se tekniske detaljer på deres computere. På denne måde kan brugerne tage forhåndsgodkendte handlinger på deres system og derefter forbedre deres computers ydeevne.

Brugere kan få Soluto fra Internettet eller en downloadagent. Bortset fra det kan de også få det fra Windows 8 Metro-appen. Denne tjeneste bruger en downloadet agent til transmission og modtagelse af data.

Hvilke data overføres til Soluto?

Efter vores første undersøgelse og kombination af brugerrapporter konkluderede vi, at der var flere dataelementer, der blev sendt til Soluto-softwaren. Ifølge Soluto har de brug for disse oplysninger for at fungere korrekt og fortsætte med at diagnosticere problemer. Nogle af de overførte datapunkter er:

  • Browserværktøjslinjer, der er aktiveret i systemet
  • Tilføjelser i computerprogrammer
  • Søgemaskiner
  • Rapporter om nedbrud
  • Hardwarespecifikationer
  • Apps, der kører under opstart af computeren.

Serverne hos Soluto sender oplysninger om nylige nedbrud og eventuelle handlinger, der blev udført på computeren, tilbage. Med Soluto kan du se dit netværk uden at forstyrre andre mennesker. Du kan få adgang til dit netværk overalt og se alle de oplysninger, du har brug for.

Soluto har hidtil vundet mange priser. Den vandt TechCrunch Disrupt Award i år 2010. Ifølge Lifehacker er tjenesten en af ​​de mest populære gratis downloads fra 2010 i Windows.

Funktioner i Soluto

Soluto kommer med mange funktioner, og deres dashboard har 6 kategorier. Først og fremmest er det Frustrationsafsnit hvor du kan se oplysninger om applikationer, der ikke er det svarer. Her kan du også se nedbrudsløsninger og den mulige årsag til nedbrud.

I appsektionen kan du se listen over alle applikationer, der kan opdateres. Du kan også se alle de apps, der downloades på din computer. Du kan også starte downloads fra dette afsnit. Andre sektioner inkluderer Internet, beskyttelse, hardware, og Baggrundsapps. Så du kunne se den relaterede forespørgsel og løsning og i hvert afsnit om Soluto.

Soluto implementerede også et RDP-system sammen med en hotline til premiumbrugere, hvor certificerede computerteknikere tog kontrol over computeren og fikser fejl (hvis nogen). Denne funktion viste sig at være meget nyttig for naive brugere, men var ikke bæredygtig i det lange løb.

Do Har jeg brug for Soluto på min computer?

Soluto var en meget hjælpsom service, som brugerne kunne bruge til at holde deres computere kørende. Tjenesten blev dog afbrudt i 2016 af moderselskabet, så du kan afinstallere den fra din computer. Afskrevet software betyder, at der ikke er nogen support tilgængelig fra moderselskabet i fremtiden inklusive sikkerhedsopdateringer og anden vedligeholdelse.

Sådan afinstalleres Soluto?

Metoden til at afinstallere Soluto er ret enkel. Du skal navigere til applikationsadministratoren på din computer og derefter afinstallere den efter at have fundet Soluto. Sørg for, at du er logget ind som administrator på din computer.

  1. Tryk på Windows + R, skriv 'Appwiz.cpl'i dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Når du er i applikationsadministratoren, skal du søge efter posten til Soluto. Højreklik på den, og vælgAfinstaller.
  3. Genstart computeren fuldstændigt efter afinstallationsprocessen, og kontroller, om softwaren er afinstalleret med succes.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found