Vejledninger

Fix: OBS Display Capture fungerer ikke

OBS Studio er en gratis open source-software, der er beregnet til professionel videostreaming. Det har support til Windows og macOS, begge. OBS Studio er meget populær og foretrækkes af gamerspil på grund af dets funktionalitet til at finjustere videoer og mikromanage forskellige moduler.

Én funktion i OBS Studio er Display Capture. Vi modtog flere rapporter om brugere, hvor de ikke kunne fange alle aspekterne af deres skærm, fordi modulet ikke fungerede korrekt. I denne artikel vil vi gennemgå alle mulige årsager til, hvorfor disse problemer opstår, og se også på de løsninger, der bruges til at rette dem.

Hvad får OBS Display Capture til ikke at fungere?

Vi på tværs af flere forskellige konfigurationer af hardware og computere fra forskellige brugere. Efter at have eksperimenteret og analyseret kom vi til den konklusion, at der var flere forskellige grunde til, hvorfor dette problem opstår. Her er nogle af dem, der er anført for dig.

 • Specificeret GPU: Hvis du har et dedikeret grafiksystem installeret, betyder det, at du har to grafikindstillinger; dedikeret og indbygget grafik. OBS skal være korrekt konfigureret til at køre på din dedikeret grafik.
 • Version problemer: OBS blev set med problemer efter en række opdateringer i Windows 10. Selvom fejlen blev rettet for flere brugere, var der stadig tilfælde, hvor den ikke var. Tilbagevenden til en ældre version løser problemet.
 • Forældede drivere: OBS og det spil, du er ved at indfange, kræver begge, at din grafik opdateres til den nyeste version. Hvis de er problematiske eller forældede, vil du opleve problemer.
 • Administratorproblemer: Da OBS fanger hele din skærm sammen med lyden, er der tilfælde, hvor det stopper, fordi de krævede tilladelser ikke blev givet. Levering af forhøjet adgang løser normalt problemet.

Før vi starter med løsningerne, skal du sørge for at gemme dit ikke-gemte arbejde fra OBS, da vi også nulstiller applikationen. Sørg også for, at du er logget ind som administrator.

Løsning 1: Ændring af præferencen for dedikeret grafik

Normalt har folk, der bruger OBS, allerede dedikeret grafik installeret på deres computere på grund af de omfattende operationer, der kræves for at spille spillene. I henhold til vores undersøgelse og svar fra moderatorer blev vi klar over, at OBS skulle køre i den dedikerede grafik (ikke lager Intel en), hvis du bruger det til spil. For at opsummere, hvis OBS kører på adapter A, og der tegnes et billede på adapter B, får du en sort skærm, når du prøver at fange det.

Da spillet i de fleste tilfælde spilles i dedikeret grafik (såsom NVIDIA), ville det kun give mening at tilføje OBS til NVIDIA også. Din sag kan være anderledes, så skift trinene i overensstemmelse hermed.

 1. Højreklik et vilkårligt sted på dit skrivebord, og vælg NVIDIA kontrolpanel.
 1. Når kontrolpanelet er åbnet, skal du klikke på Administrer 3D-indstillinger. Klik nu på Programindstillinger.
 2. Nu vil du se en rullemenu, der indeholder listen over alle programmer. Tilføj OBS, og vælg NVIDIA (dedikeret grafik) fra det andet rullemenu.
 3. Gem ændringer og afslut. Genstart computeren, og prøv at bruge Display Capture.

Løsning 2: Giv administrativ adgang

OBS fanger skærmen på dit gameplay eller vindue og sender det til hele verden. Der er flere tilfælde, hvor din computer muligvis ikke tillader gentagen adfærd og blokerer OBS's aktiviteter. Derfor skal du sørge for, at OBS starter som administrator med forhøjet adgang. For at gøre dette skal du sørge for at være logget ind som administrator.

 1. Tryk på Windows + E for at starte File Explorer. Gå nu til det bibliotek, hvor OBS Studio er installeret på din computer. Standardinstallationsplaceringen er inde i Local Disk Cs programfiler.
 2. Når du er i installationsmappen, skal du højreklikke på programmets eksekverbare og vælge Ejendomme.
 3. Når du er i Egenskaber, skal du klikke på Kompatibilitet fanen og kontrollere den mulighed, der siger Kør dette program som administrator.
 1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte. Prøv nu at køre OBS igen og kontroller, om problemet er løst.

Bemærk: Hvis dette ikke virker, kan du altid prøve at køre applikationen i kompatibilitetstilstand til Windows 8 eller 8.1 (afhænger af din sag).

Løsning 3: Brug af kompatibilitetstilstand i OBS

OBS leveres med en kompatibilitetstilstand, som er en løsning på problemer som disse. Her anbefales det ikke, at du bruger kompatibilitetstilstand ved hjælp af spiloptagelsen. I stedet for i Display capture kan du aktivere kompatibilitetstilstand for at sikre, at en capture går igennem.

Derfor, når du fanger, skal du sørge for, at du kontrollere muligheden for Kompatibilitetstilstand. Ulempen ved at aktivere denne tilstand er, at når denne er aktiveret, går alt gennem din RAM til din GPU, hvilket betyder et stort ydelsestab. I normale tilfælde forbliver alt inden for din GPU-hukommelse, hvilket er meget hurtigt.

Bemærk: Sørg for, at du bruger kompatibilitetstilstanden som sidste udvej, når intet andet fungerer.

Løsning 4: Geninstallation af OBS Studio

Da OBS er open source og gratis at bruge, er der tilfælde, hvor applikationen ikke ser ud til at være stabil og har forskellige fejl induceret i den. Desuden blev det også set, at specifikke versioner af OBS Studio havde problemer inden for dem, der forårsager bizarre problemer som Display Capture, der ikke fungerer som forventet.

I denne løsning afinstallerer vi den aktuelle kopi af OBS Studio, og efter genstart installeres den nyeste version. Alle brugerdata slettes, så sørg for at du har gemt alt dit arbejde.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i applikationsadministratoren, skal du søge i posterne efter OBS Studio. Højreklik på applikationen, og vælg Afinstaller.
 1. Naviger nu til webstedet OBS Official Download, og efter at have valgt det korrekte operativsystem, skal du downloade den eksekverbare fil til et tilgængeligt sted.
 1. Højreklik nu på installationsprogrammet, og vælg Kør som administrator. Når installationen er afsluttet, skal du genstarte computeren og prøve at bruge skærmoptagelse igen. Kontroller, om problemet er løst.

  Bemærk:Sørg for, at den brugerkonto, du bruger, er administrator, før du fortsætter med denne metode.

Løsning 5: Opdatering af grafikdrivere

Grafikdrivere er de vigtigste moduler, der muliggør kommunikation mellem din grafikhardware og operativsystemet (applikationer eller spil osv.). Hvis selve grafikdriverne ikke fungerer korrekt, vil du opleve problemer med næsten alle grafik krævende applikationer. I denne løsning afinstallerer vi dine eksisterende grafikdrivere og installerer nyere senere.

 1. Download og installer DDU (afinstallationsprogram til displaydriver) fra dets officielle hjemmeside.
 2. Efter installation Display Driver Uninstaller (DDU), start din computer i sikker tilstand.
 3. Efter start af DDU skal du vælge den første mulighed “Rengør og genstart”. Dette afinstallerer de aktuelle drivere fuldstændigt fra din computer.
 1. Start nu computeren normalt efter afinstallationen uden sikker tilstand. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Højreklik på et tomt rum, og vælg “Søg efter hardwareændringer”. Standarddriverne installeres. Prøv at starte Display Capture, og kontroller, om dette løser problemet.

  Bemærk: Du skal muligvis udføre løsning 1 igen efter dette trin.

 2. I de fleste tilfælde fungerer standarddriverne ikke for dig, så du kan enten installere de nyeste drivere via Windows-opdatering eller navigere til producentens websted og downloade de nyeste.
 1. Når du har installeret driverne, skal du genstarte computeren og kontrollere, om problemet er løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found