Vejledninger

FIX: Broadcom Adapter-problemer i Windows 10

Windows-brugere over hele kloden har oplevet utallige tilfælde, hvor en eller flere af deres computers enheder eller drivere ikke fungerede efter opgradering til Windows 10. En af de mest almindelige enheder, der undertiden ikke fungerer efter en Windows 10-opgradering, er den gennemsnitlige trådløse adapter. I sådanne tilfælde, selvom Windows 10-opgraderingen er fejlfri og problemfri, ser det ud til, at driverne til den trådløse adapter er blevet installeret med succes, og enheden er endda angivet i Enhedshåndtering. Den trådløse adapter kan dog ikke registrere tilgængelige trådløse netværk overhovedet. For at udføre instruktioner i denne vejledning skal du slutte dit system til en Ethernet-port, der er kablet til routeren, eller du skal bruge en anden computer til at udføre disse instruktioner for at downloade driveren og kopiere til USB.

Selvom dette problem vides at påvirke alle slags forskellige mærker og modeller af trådløse adaptere, ser det ud til at inficere enheder med Broadcom trådløse adaptere ganske ofte. Som med de fleste andre problemer med trådløs adapter er årsagen til dette problem, at de berørte computere har de forkerte drivere til den trådløse adapter. Hvis du ejer en computer, der har en Broadcom-trådløs adapter og ikke kan opdage trådløse netværk efter opdatering til Windows 10, er det følgende, hvad du skal gøre for let at løse problemet:

Gå til siden til download af drivere til din computer på producentens officielle hjemmeside. Hvis du f.eks. Ejer en ASUS Transformer Book T100TAL, skal du gå til //www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS_Transformer_Book_T100TAL/HelpDesk_Download/.

Vælg dit operativsystem (Windows 10 32-bit eller Windows 10 64-bit).

Find den nyeste driver til din Broadcom trådløse adapter under Trådløs kategori og download det.

Installere den nyeste driver til din Broadcom trådløse adapter.

Når den nyeste driver til din Broadcom trådløse adapter er installeret, skal din computer begynde at opdage trådløse netværk omkring dig, som den skulle være. Det skal bemærkes, at det er helt normalt, at din Broadcom trådløse adapter enten stopper med at opdage trådløse netværk omkring den eller viser “Denne enhed kan ikke starte. (Kode 10) ”-fejl et par dage efter at du har løst dette problem. Hvis noget som dette sker, skal du blot:

Højreklik på Start Manu knappen for at åbne WinX-menu.

I WinX-menu, Klik på Enhedshåndtering for at åbne den.

I Enhedshåndtering, dobbeltklik på Netværkskort for at udvide dette afsnit.

Dobbeltklik på din Broadcom trådløse adapter. Det vil blive navngivet noget i retning af “Broadcom 802.11abgn Wireless SDIO Adapter”.

Naviger til Fanen Driver

Klik på Afinstaller. Fortsæt med instruktionerne på skærmen, og gennemgå afinstallationen af ​​driveren.

Når driveren er afinstalleret, genstart din computer, og når den er startet op, geninstalleres driveren automatisk.

Hvis driveren ikke geninstalleres automatisk, hvilket er ret sjældent, skal du blot geninstallere det manuelt fra driverhentningssiden til din computer på producentens officielle hjemmeside.

Afinstallation og geninstallation af Broadcom-trådløs adapterens driver er nødt til at løse eventuelle problemer, du måtte støde på efter installation af de nyeste drivere til din trådløse adapter for at få den til at begynde at registrere trådløse netværk med succes efter en Windows 10-opgradering.