Vejledninger

Fix: Windows Update-fejl 80240016

Windows Update-fejl er en vanskelig ting at håndtere, når du er Windows-bruger, men det ser ud til, at Windows stort set opgiver dig, hvis du ikke opdaterer dit system regelmæssigt. Forskellige forskellige problemer begynder at dukke op, og de løses magisk, når du har installeret den nyeste Windows-opdatering.

En af de sjældneste Windows-opdateringsfejlkoder er bestemt 80240016, som kun har flere arbejdsmetoder, og alle kræver en hel del af din opmærksomhed, og du bliver nødt til at følge instruktionerne ret nøje. Følg artiklen og held og lykke med at løse dit problem!

Løsning 1: Nulstil Windows Update-komponenter

Denne løsning hjalp mange brugere med at håndtere deres Windows 10 Update-problem, så det anbefales, at du tjekker dette. Denne metode kan vise sig at være en slags avanceret for afslappede brugere, men hvis du følger instruktionerne nøje, kan du løse dit problem på ingen tid.

Inden du fortsætter med denne løsning, anbefales det, at du lukker alle kørende programmer, og det anbefales at tage backup af din registreringsdatabase, hvis noget går galt, mens du redigerer det. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase ved at følge instruktionerne i vores sikkerhedskopi og gendan registreringsdatabasen.

 1. Lad os fortsætte med løsningen ved at dræbe følgende tjenester, som er kernetjenesterne relateret til Windows Update: Baggrunds intelligent overførsel, Windows Update og Cryptographic Services. Deaktivering af dem inden vi starter er afgørende, hvis du vil have, at de resterende trin skal fungere problemfrit.
 2. Søg efter "Kommandoprompt", højreklik på den, og vælg "Kør som administrator". Kopier og indsæt følgende kommandoer, og sørg for at klikke på Enter efter hver enkelt.

net stop bits

net stop wuauserv

net stop appidsvc

net stop kryptsvc

 1. Herefter skal du slette nogle filer, der skal slettes, hvis du vil fortsætte med at nulstille opdateringskomponenterne. Dette gøres også via kommandoprompt med administrative rettigheder.

Fjern “% ALLUSERSPROFILE% \ Application Data \ Microsoft \ Network \ Downloader \ qmgr * .dat”

 1. Følgende trin kan springes over, hvis dette ikke er sidste udvej. Dette trin anses for at være den aggressive tilgang, men det vil helt sikkert nulstille din opdateringsproces fra sin kerne. Så vi kan anbefale, at du prøver dette. Det er blevet foreslået af mange mennesker på onlinefora.
 2. Skift navnet på mapperne SoftwareDistribution og catroot2. For at gøre dette skal du ved en administrativ kommandoprompt kopiere og indsætte følgende kommandoer og klikke på Enter efter kopiering af hver enkelt.

Ren% systemroot% \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak

Ren% systemroot% \ system32 \ catroot2 catroot2.bak

 1. Følgende kommandoer hjælper os med at nulstille BITS (Background Intelligence Transfer Service) og wuauserv (Windows Update Service) til deres standard sikkerhedsbeskrivere. Sørg for, at du ikke ændrer nedenstående kommandoer, så det er bedst, hvis du blot kopierer dem.

exe sdset bits D: (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRC ;;

exe sdset wuauserv D: (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDT;

 1. Lad os navigere tilbage til System32-mappen for at fortsætte med den aktuelle løsning.

cd / d% windir% \ system32

 1. Da vi har nulstillet BITS-tjenesten fuldstændigt, bliver vi nødt til at omregistrere alle de filer, der er nødvendige for, at tjenesten kan køre og fungere problemfrit. Hver af filerne kræver dog en ny kommando for at få den til at omregistrere sig selv, så processen kan ende med at blive længere end hvad du er vant til. Kopier kommandoerne en efter en, og sørg for, at du ikke udelader nogen af ​​dem. Du kan finde den komplette liste, hvis du følger dette link.
 2. Nogle filer er muligvis blevet efterladt efter disse processer, så vi vil se efter dem i dette trin. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ COMPONENTS

 1. Klik på Components-tasten, og kontroller følgende taster i højre side af vinduet. Slet dem alle, hvis du finder nogen af ​​dem.

AfventerXmlIdentifier

NextQueueEntryIndex

AdvancedInstallersNeedResolving

 1. Den næste ting, vi skal gøre, er at nulstille Winsock ved at kopiere og indsætte følgende kommando tilbage i den administrative kommandoprompt:

netsh winsock reset

 1. Hvis du kører Windows 7, 8, 8.1 eller 10, skal du ved en kommandoprompt kopiere følgende kommando og trykke på Enter-tasten:

netsh winhttp nulstil proxy

 1. Hvis alle ovenstående trin har gennemgået smertefrit, kan du nu genstarte de tjenester, du dræbte i det allerførste trin ved hjælp af nedenstående kommandoer.

netto startbits

net start wuauserv

net start appidsvc

net start kryptsvc

 1. Genstart din computer efter at have fulgt alle trinene, der er anført.

Løsning 2: Brug den indbyggede Windows Update-fejlfinding

Windows er forberedt, når det kommer til at løse problemer relateret til forskellige aspekter af din computer. Fejlfindingsprogrammer, der er forudinstalleret på din computer, er ikke sikre på at løse dit problem, men de kan bestemt hjælpe dig i det mindste med at finde ud af, hvad problemet er, så du muligvis kan sende det til Microsoft, eller at du kan forklare en mere erfaren.

Derudover, hvis problemets løsning er åbenbar, kan fejlfinding foreslå en løsning, eller det kan endda prøve at løse problemet automatisk, hvilket er en god ting, især for uerfarne brugere.

 1. Åbn appen Indstillinger ved at klikke på Start-knappen og derefter på tandhjulsikonet lige over. Du kan også søge efter det.

 1. Åbn sektionen Opdatering og sikkerhed, og naviger til menuen Fejlfinding.
 2. Først og fremmest skal du klikke på indstillingen Windows Update og følge instruktionerne på skærmen for at se, om der er noget galt med Windows Update-tjenester og -processer.
 3. Når fejlfindingsprogrammet er færdigt, skal du navigere til afsnittet Fejlfinding igen og åbne fejlfindingsprogrammet til internetforbindelser.
 4. Kontroller, om problemet er løst.

Copyright absolutsilverpoint.com 2022