Vejledninger

Fix: Photoshop har stødt på et problem med skærmdriveren

Brugere støder på fejlmeddelelsen 'Photoshop har stødt på et problem med skærmdriveren'Når applikationen ikke tilslutter og bruger grafikhardwaren korrekt. Alle forbedringer, der bruger grafik, er midlertidigt suspenderet. Da Photoshop er stærkt afhængig af grafikgengivelse, gør denne fejlmeddelelse det næsten ubrugeligt.

Adobe har anerkendt denne fejl og endda frigivet en officiel dokumentation på webstedet, der beskriver årsagerne. Fejlfinding, som Adobe tilbyder, er ikke nyttig og efterlader brugeren i en tilstand af forvirring om, hvad de skal gøre. Denne fejlmeddelelse kan virke skræmmende, men kan løses ved hjælp af nedenstående løsninger.

Hvad forårsager fejlen 'Photoshop har stødt på et problem med skærmdriveren'?

Denne fejlmeddelelse opstår kun, når Photoshop ikke kan få adgang til dine grafikressourcer til sine operationer. Årsagerne til, at den ikke kan få adgang, kan variere fra computer til computer. Nogle af årsagerne er:

 • Der er en konflikt med din indbyggede og dedikerede grafik installeret på din computer.
 • Det grafik sniffer Adobe Photoshop-program fungerer ikke korrekt og kan ikke hente detaljer om den installerede grafikhardware.
 • Ansøgningen er ikke installeret i dit systemkatalog hvilket kan forårsage problemer med tilladelser til at få adgang til grafikressourcerne.
 • Der er et problem med din grafikdrivere. Hvis driverne ikke fungerer korrekt, kan ingen applikationer bruge ressourcen.

Før vi starter med løsningerne, skal du sørge for, at du er logget ind som administrator på din computer og har en åben internetadgang.

Løsning 1: Deaktivering af 'sniffer.exe'

Den eksekverbare 'sniffer.exe' er et program, der registrerer de grafikmoduler, der er installeret på din computer. Den registrerer din grafiske ressource og videregiver oplysningerne til applikationen, så ressourcen kan bruges. Snifferen kan undertiden gå i en fejltilstand, som kan få Photoshop til ikke at opdage nogen hardware. Vi kan prøve at flytte / omdøbe det og se om dette løser det aktuelle problem.

 1. Naviger til det bibliotek, hvor Photoshop er installeret. Standardmappen er:
C: \ Programfiler \ Adobe \ Adobe Photoshop CC 2015.
 1. Når du er i biblioteket, skal du søge efter den eksekverbare 'sniffer_gpu.exe'. Skære det og sæt ind det til et andet sted (såsom skrivebordet).
 1. Genstart computeren, og prøv at få adgang til Photoshop. Kontroller, om fejlen er løst.

Løsning 2: Deaktivering af indbygget grafik (hvis dedikeret grafik er installeret)

En anden løsning, som blev rapporteret af brugerne, var at deaktivere indbygget grafik, hvis dedikeret grafik (såsom AMD eller NVIDIA) er installeret på din computer. Det ser ud til, at Photoshop har problemer, når to grafikindstillinger er tilgængelige, og det undlader at træffe et valg, hvilken der skal bruges til gengivelse og drift. Inden du følger trinene, skal du kontrollere, at dit tredjeparts grafikkort fungerer korrekt.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i Enhedshåndtering, skal du navigere til posten “Displayadaptere”, Højreklik på den indbyggede grafik og vælg Deaktiver enhed.
 1. Prøv nu at få adgang til Photoshop og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Løsning 3: Ændring af biblioteket i Adobe Photoshop

Et andet problem, som Photoshop står over for, er tilladelserne, hvis det er installeret i en anden mappe. Hver gang et program er installeret i programfiler (driveren, hvor operativsystemet er installeret), får det automatisk alle de grundlæggende tilladelser. Hvis din Photoshop er i en anden mappe, kan vi prøve at ændre dens mappe og se, om dette løser problemet. Hvis det bare ikke ændrer biblioteket, skal du muligvis geninstallere programmet i det målrettede bibliotek.

 1. Trykke Windows + E. for at starte Windows Stifinder. Når du er i opdagelsesrejseren, skal du navigere til det bibliotek, hvor du installerede Photoshop. Højreklik på mappen og vælg Kopi.
 1. Naviger nu til driveren, hvor dit operativsystem er installeret (som standard er det Local Disk C), og åbn din Programfiler. Indsæt applikationen der.
 1. Naviger nu inde i Photoshops mappe, og start den eksekverbare fil. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Opdatering af grafiske drivere

Hvis dine grafikdrivere ikke fungerer eller installeres korrekt, kan Photoshop ikke bruge grafikressourcerne. Drivere er de vigtigste moduler, der muliggør interaktion mellem hardware og software, og hvis de er korrupte / forældede, er der muligvis ikke adgang til ressourcerne. Vi kan prøve at opdatere dine grafiske drivere og se, om dette løser det aktuelle problem.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Udvid kategorien 'Displayadaptere'Og vælg grafikkortet. Nu er der to muligheder. Enten kan du søge online efter den nyeste / ældre driver, der er tilgængelig til din hardware fra producentens websted såsom NVIDIA osv. (og installer manuelt) eller du kan lade det Windows installerer selve den nyeste version (søg automatisk efter opdateringer).
 3. Her vil vi bare se på, hvordan man opdaterer automatisk. Højreklik på din grafikhardware, og vælg Opdater driver.
 1. Vælg nu den første mulighed “Søg automatisk efter driversoftware”. Nu opretter din computer forbindelse til Windows Update-moduler og installerer de tilgængelige drivere.
 1. Efter installationen skal du genstarte din computer og kontrollere, om dette løste fejlmeddelelsen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found