Vejledninger

Fix: Google Chrome-profilfejl opstået

Nogle brugere har fået “Profilfejl opstod”-Fejl, når de prøver at starte Google Chrome på deres pc. De mest berørte brugere rapporterer, at hver gang de åbner Chrome-browseren, er de tvunget til at logge på igen med deres Google-konto for at få deres gemte faner og andre brugerindstillinger tilbage. Problemet bekræftes også, at det dukker op, hvis brugeren forsøger at åbne et nyt vindue med inkognitotilstand, men det forekommer ikke længere, hvis brugeren logger ind med den samme konto på en anden computer.

Hvad forårsager Google Chrome-profilfejl

For at komme til bunden af ​​denne særlige fejlmeddelelse forsøgte vi at genskabe problemet og kiggede på forskellige brugerrapporter. Baseret på det, vi samlede, er her et par potentielle scenarier, der vil føre til tydelighed for Google Chrome-profilfejl:

 • Ødelagt lokal cache - Det meste af tiden vil problemet opstå på grund af en eller flere beskadigede filer, der er gemt lokalt i cache-mappen. Langt størstedelen af ​​brugere, der støder på dette problem, peger mod Webdata og Lokal stat filer. Hvis dette er årsagen til problemet, kan du løse det ved at fjerne den lokale cache-mappe eller ved at fjerne disse filer individuelt.
 • Tredjeparts antivirusinterferens - Problemet kan også opstå, hvis du har et overbeskyttende tredjeparts antivirusprogram. Der er flere forekomster, hvor berørte brugere har formået at rette fejlen efter afinstallation af værktøjslinjen, det er en browserudvidelse eller ved at slette systemfilen til AVG-værktøjslinjen (avgtpx64.sys)

Hvis du kæmper for at løse dette særlige problem, giver denne artikel dig et par fejlfindingstrin. Nedenfor har du en samling af bekræftede metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at få løst problemet. Metoderne er sorteret efter effektivitet og sværhedsgrad, så følg dem for at blive præsenteret, indtil du finder en løsning, der er effektiv til dit særlige scenario.

Sådan løses Google Chrome-profilfejl?

Metode 1: Sletning af webdata- eller Local State-filer

Ifølge forskellige brugere kan denne særlige fejl også opstå, hvis Webdata eller Lokal stat filer bliver beskadiget. Flere brugere har rapporteret, at problemet blev løst, så snart de slettede en eller begge filer.

Husk, at sletning af disse filer ikke får dig til at miste data eller personlige oplysninger. Alle kontooplysninger og brugerpræferencer gemmes sikkert med den Google-konto, som du bruger til at logge på.

Her er en hurtig guide til sletning af de to filer i et forsøg på at rette “Profilfejl opstået”Fejl:

 1. Sørg for at lukke alle forekomster af Google Chrome.
 2. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “% localappdata%”Og tryk på Gå ind for at åbne den lokale mappe (under AppData) tilknyttet din nuværende Windows-konto.
 3. Når du er inde i den lokale mappe, skal du navigere til Google> Chrome> Brugerdata> Standard.Se derefter efter Webdata fil og slet den fra denne mappe.
 4. Åbn Google Chrome, og se om problemet er løst. Hvis du stadig støder på fejlen, skal du vende tilbage tilAppData / Local / Google / Chrome / UserData ved hjælp af ovenstående trin og slet filen Local State.
 5. Se om problemet er løst ved at åbne Google Chrome igen.

Hvis fejlmeddelelsen stadig opstår, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Fjern muligheden for tredjeparts AV-interferens (hvis relevant)

En masse af tredjeparts antivirussuite installerer yderligere browserværktøjslinjer for at hjælpe med at beskytte dig mod onlinetrusler, da de ikke rigtig har den samme slags tilladelser, som den indbyggede løsning har (Windows Defender).

Disse værktøjslinjer er typisk valgfri, men hvis du skyndte dig gennem AV-installationen, er de muligvis blevet installeret uden at du er klar over det. Problemet med disse er, at de har tendens til at forårsage problemer, især efter at du har fjernet antivirusprogrammet bag dem.

Flere brugere i en lignende situation har rapporteret, at de opdagede, at synderen var AVG Toolbar - et valgfrit værktøj, der bliver installeret af AVG Internet Security. Det meste af tiden rapporterer brugerne, at AVG Toolbar begyndte at oprette problemer, efter at de først havde fjernet den sikkerhedssuite, der installerede den. En anden software, der er knyttet tilGoogle Chrome-profilfejler AVG Sikker søgning.

Heldigvis har de mest berørte brugere formået at få løst problemet ved at afinstallere de valgfri værktøjer og slette.sys fil, der tilhører AVG Toolbar.

Bemærk: Husk, at problemet også kan forekomme med forskellige tredjeparts antiviruspakker. Hvis du bruger en ekstern sikkerhedsløsning, skal du overveje at afinstallere den midlertidigt kun for at fjerne den fra synderlisten.

Hvis du tidligere har afinstalleret AVG-pakken, og dette scenarie gælder for dig, skal du følge nedenstående trin for at sikre dig, at du fjerner et eventuelt resterende valgfrit værktøj:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “appwiz.cpl”Og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner.
 2. På applikationslisten skal du kigge efter en post offentliggjort af AVG Technologies med navnet AVG SafeGuard-værktøjslinje. Husk at navnet kan variere afhængigt af den version af AVG, du havde installeret - du kan muligvis også se det som AVG Sikker søgning eller AVG Toolbar.

  Bemærk: Husk, at hvis du har en nyere AVG-version, kan du ikke se den her, da værktøjslinjen bliver installeret direkte som en Chrome-udvidelse. I dette tilfælde skal du springe direkte til trin 4.

 3. Højreklik på AVG-værktøjslinjen, og vælg Afinstaller, følg derefter vejledningen på skærmen for at afinstallere den fra dit system.
 4. Åbn Google Chrome, og klik Okay at slippe af med “Profilfejl opstået”Fejl. Klik derefter på indstillingsknappen øverst til højre på skærmen og gå til Flere værktøjer> Udvidelser.
 5. På listen over installerede udvidelser skal du kigge efter AVG Sikker søgning eller AVG-værktøjslinjeog afinstaller det ved at klikke på Fjerne ikon (eller knappen Fjern på nyere Chrome-builds).
 6. Naviger til som det sidste trin Windows> System32> Drivere og sletavgtpx64.sys -dette er den vigtigste systemfil bag AVG Toolbar.
 7. Når alle valgfri tredjeparts sikkerhedsværktøjer er blevet fjernet, skal du genstarte Google Chrome og se om “Profilfejl opstod”Fejl opstår stadig.

Hvis du stadig ser det samme problem, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Opret en ny Chrome-brugerprofil

Flere berørte brugere har rapporteret at være i stand til at løse problemet ved at tvinge browseren til at oprette en ny profil ved næste opstart. Selvom nogle brugere har rapporteret, at dette trin fik dem til at miste deres bogmærker, burde det ikke være tilfældet, hvis du tidligere har sikkerhedskopieret dine Chrome-relaterede data med din Google-konto.

Ikke desto mindre er dette trin normalt effektivt til at løse “Profilfejl opstået”Fejl, så her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “% LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ Brugerdata \”Og tryk på Gå ind for at åbne det sted, der indeholder standardprofilen for Google Chrome.

 2. Når du er der, skal du kigge efter en mappe med navnet Standard - som du måske forestiller dig, er dette din Google Chrome's standardprofil. Vi kan tvinge browseren til at oprette en ny ved at omdøbe den til Standard-Bak.
 3. Start nu Google Chrome igen for at tvinge det til at genskabe en ny standardmappe. Hvis problemet forsvinder, skal du logge ind med din Google-konto for at få dine bogmærker og andre brugerindstillinger tilbage.

Hvis denne metode stadig ikke har løst problemet, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 4: Afinstaller Chrome og slet den lokale Chrome-cache

De mest berørte brugere har formået at løse problemet Google Chrome-profil fejl, efter at de afinstallerede browseren og hele den lokale cache-mappe, der tilhører den. Men vær ikke foruroliget, da sletning af den lokale cache i din browser ikke mister dine brugerindstillinger, bogmærker eller andre brugerdata. Alle dine data gemmes sikkert på din Google-konto, og du får dem tilbage, så snart du logger ind igen.

Følg vejledningen nedenunder for at afinstallere Google Chrome og slette den tilknyttede cachelagrede mappe for at løseGoogle Chrome-profil fejl:

 1. Sørg for, at Chrome er helt lukket (inklusive bakkebjælkeagenten).
 2. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-kommando. Skriv derefter “appwiz.cpl”Og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner vindue.
 3. Rul ned gennem applikationslisten, højreklik på Chrome og klik Afinstaller. Følg derefter vejledningen på skærmen for at fjerne browseren fra dit system.
 4. Når Google Chrome er afinstalleret, skal du genstarte din computer.
 5. Åbn en anden ved næste opstart Løb dialog ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter “% localappdata%”Og tryk på Gå ind at åbne Lokal mappe tilknyttet din aktive Microsoft-konto.
 6. Åbn derefter Google-mappen, højreklik på Chrome og Slet hele biblioteket sammen med alle dets underordnede mapper.
 7. Når de lokale data fra Chrome er slettet, er det tid til at geninstallere Chrome. For at gøre dette skal du besøge dette link (her) med standardbrowseren, og download den nyeste tilgængelige version.
 8. Åbn den eksekverbare fil, du lige har downloadet, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.
 9. Nu hvor Google Chrome blev geninstalleret, skal du ikke længere støde på "Profilfejl opstået”Fejl.

Copyright absolutsilverpoint.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found