Vejledninger

Fix: Crunchyroll fungerer ikke

Crunchyroll er en amerikansk distributør og udgiver, der fokuserer på streaming af anime og manga. Crunchyroll er som Netflix, men i stedet for at streame virkelige shows streamer det drama og anime. Denne platform bruges af tusindvis af brugere hver dag, men på trods af aktiv udvikling og vedligeholdelse er der stadig tilfælde, hvor platformen ikke fungerer.

Der kan være tilfælde, hvor videoen slet ikke indlæses og viser en sort skærm i stedet. I nogle tilfælde ses en fejlmeddelelse, når du prøver at streame video. Størstedelen af ​​brugerne bruger annonceblokkere og VPN'er til at narre systemet, så de også kan se geografisk låste shows. I denne løsning gennemgår vi alle årsagerne til, hvorfor denne type situationer opstår, og hvordan vi løser dem.

Hvad får Crunchyroll til ikke at arbejde?

Ligesom Netflix er Crunchyroll ikke også uden problemer. Problemer kan variere fra problemer på serveren til dårlige lokale indstillinger på din computer. Her er nogle af årsagerne til, hvorfor dette problem opstår:

  • Servere nede: Hvis du vedvarende får problemet med videoer, der ikke afspilles, kan det betyde, at der er noget problem på serversiden. I dette tilfælde er der intet du kan gøre undtagen at vente på problemet.
  • Annonceblokkere: Størstedelen af ​​brugerne gør brug af annonceblokkere, så de kan undvige reklamen for Crunchyroll, når de ser shows. Disse konflikter med webstedet og kan derfor forårsage bizarre problemer.
  • VPN-applikationer: Ligesom annonceblokkere kan VPN- eller antivirusapplikationer også være i konflikt med Crunchyrolls trafik. Vi kan prøve at deaktivere dem og se om ting fungerer.

Inden vi starter med løsningerne, skal du sørge for at have legitimationsoplysninger for din konto, da du måske bliver bedt om at logge ind igen.

Løsning 1: Kontrol af internetforbindelse og serverstatus

Før vi begynder at blande os med systemindstillinger, er det værd at prøve at kontrollere din internetforbindelse og også sørge for, at Crunchyrolls servere fungerer som forventet. Vi så flere tilfælde, hvor brugere, der brugte et offentligt internet, ikke kunne oprette forbindelse til Crunchyrolls websted. Disse netværk har firewalls og andre begrænsninger; du kan prøve at oprette forbindelse til en anden internetforbindelse og se om dette gør jobbet.

Hvis du har en stabil privat internetforbindelse, og hjemmesiden stadig ikke fungerer, er der chancer for, at der er noget problem på serversiden. Her kan du navigere til flere brugerfora eller tredjeparts down detector-websted og sørge for, at tjenesten er i gang. Når du er helt sikker på, at der er noget problem med din computer, skal du først gå videre med løsningerne.

Løsning 2: Deaktivering af annonceblokkere

Brugere har en tendens til at bruge annonceblokkere med Crunchyroll, fordi de gennem dem får en 'premium' følelse, der er uden nogen annoncer. Crunchyroll er kendt for en rimelig andel af annoncer, mens de afspiller videoer, der har tendens til at dukke op. Den annonceblokering, som du bruger, opdateres muligvis meget ofte for at undgå problemer, men der er stadig nogle tilfælde, hvor de kolliderer med platformen og gør videoen uafspillelig. Disse annonceblokkere findes normalt i browserudvidelser.

For at kontrollere dine browserudvidelser på Chrome skal du skrive “krom: // udvidelser”I adresselinjen, og tryk på Enter. Du kan deaktivere enhver udvidelse ved at fjerne markeringen af ​​"aktiver" -muligheden. Dette deaktiverer automatisk udvidelsen fra at foretage ændringer i din brugergrænseflade. Genstart din browser og kontroller, om streaming af videoer er mulig.

Bemærk: Prøv at deaktivere hver udvidelse (inklusive eventuelle tilføjelser til videoafspillere). Dette kan hjælpe med fejlfinding, hvis en bestemt applikation forårsager problemet.

Løsning 3: Deaktivering af antivirus- / firewallsoftware

Selvom antivirussoftware er beregnet til at holde dig sikker, kan de nogle gange fejle noget 'godt' websted og markere det som et ondsindet. Dette fænomen kaldes en falsk positiv. Dette er et meget almindeligt scenario, når du prøver at afspille videoer fra tredjepartswebsteder som Crunchyroll.

Derfor skal du prøve deaktivering af din antivirussoftware. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du slukker for dit antivirusprogram. Når du har deaktiveret dit Antivirus, skal du genstarte din computer og prøve at streame igen. Hvis deaktivering af Antivirus ikke virker, kan du prøve afinstallere det og se om det gør tricket for dig.

Løsning 4: Rydning af browserdata

Crunchyroll, som alle andre applikationer, bruger browserdata og cache til at hente brugerindstillinger og holde styr på din historie. Vi stødte imidlertid på adskillige tilfælde, hvor browserdataene blev korrupte, og webstedet ikke kunne indlæses korrekt, fordi det indlæste korrupte data. Her i denne løsning rydder vi dine browserdata og ser, om dette løser problemet.

Bemærk: Efter denne løsning slettes alle dine browserdata, cache, adgangskoder osv. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret alle dem, inden du fortsætter med denne løsning.

Vi har angivet en metode til, hvordan du rydder browserdataene i Google Chrome. Andre browsere kan have lidt forskellige metoder til at rydde dataene.

  1. Skriv “chrome: // indstillinger”I adresselinjen i Google Chrome, og tryk på Enter. Dette åbner browserens indstillinger.
  2. Naviger til bunden af ​​siden og klik på “Fremskreden”.
  1. Når du er i den avancerede menu, skal du navigere ned og vælge Slet browserdata.
  2. Sørg for, at alle kontroller er aktiveret i den nye popup, og tidsintervallet er indstillet til Hele tiden. Klik på Slet data for at slette alle dine browserdata.
  3. Strøm computeren nu fuldstændigt, og prøv at streame videoer fra Crunchyroll.

Løsning 5: Kontakt support

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, betyder det sandsynligvis, at der enten er noget problem med dine kontooplysninger i skyen, eller at der er et problem med Crunchyrolls backend. Hvis du betaler for tjenesten og får problemer under streaming, skal du kontakte Crunchyrolls officielle support.

Du kan udfylde en formular, der beskriver beskrivelsen af ​​det problem, du står over for. Efter et stykke tid serviceres din billet, og forhåbentlig løses eventuelle uoverensstemmelser med det samme. Glædelig streaming!