Vejledninger

Fix: Pokemon Go-fejl 29

Pokemon Go-fejl 29 har været i ansøgningen i nogen tid. Selv efter hyppige opdateringer har udviklerne ikke været i stand til at undertrykke det for godt. Fejlen 29 er en type generisk fejl, der tvinger dig til at forlade et gymnasium, efter at du oprindeligt har forladt en kamp og forsøger at deltage igen.

Denne fejlmeddelelse er meget uforudsigelig og kan ske for enhver spiller, mens han kæmper for ethvert fitnesscenter. Det er også officielt anerkendt af udviklerne.

Hvad forårsager Pokemon Go-fejl 29?

Denne fejl opstår primært, når en bruger prøver at tag et fitnesscenter ned og normalt holder op bare for kæmp igen. Dette kan være frustrerende og kan kræve tålmodighed for at få det sorteret. Det spekuleres i, at når du forlader kampen, registrerer spillet ikke, at du ikke længere er i en gymnastikkamp, ​​og hvis du forsøger at deltage igen senere, vil du stå over for fejlmeddelelsen.

Før du forsøger at løse problemet, skal du sørge for at have en aktiv internetforbindelse med applikationen ved godt helbred.

Løsning 1: Kæmper med den næste Pokemon

Hvis du efter at have kæmpet med den første Pokemon, beslutter at stoppe bare for at fortsætte med den næste efter genopfyldning, kan du blive udsat for Fejl 29. Denne adfærd blev rapporteret af adskillige spillere, der alle havde samme historie i forskellige scenarier.

Derfor, efter at have kæmpet med den første Pokemon, sørg for at kæmpe med den næste. Selvom der er flere Pokemon i opstillingen, så længe du kæmpede med den næste Pokemon, vil du være god at gå i fremtiden. Denne løsning er bedre end at være låst ude af gymnastiksalen i 15 minutter og i de fleste tilfælde starte forfra.

Løsning 2: Prøv et andet motionscenter

Denne fejl løses også, hvis du straks begynder at kæmpe i et andet motionscenter. Efter at have gået et par runder der, kan du gå tilbage til den ældre med fejlmeddelelsen, og du vil være i stand til at komme ind. Det ser ud til, at når du går ind i et andet motionscenter, bliver konfigurationerne vedrørende et motionscenter nulstillet, og du er med succes i stand til at genoptage kampen i det ældre motionscenter.

Søg efter et fitnesscenter i nærheden, og når du er startet kampen, skal du afslutte det og prøve at gå tilbage til det ældre fitnesscenter, hvor du fik fejlmeddelelsen.

Løsning 3: Vent i 15 minutter

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan du vente i 15 minutter (eller mere) og prøve at genoptage din kamp senere. Som nævnt før synes spillet sandsynligvis, at du slet ikke forlod gymnastikkampen og popper fejlmeddelelsen. Hvis du venter i 15 minutter, bliver timeoutperioden opfyldt, og alle konfigurationer nulstilles fra backend.

Du kan strejfe rundt, fange nogle flere Pokemon, kæmpe mod andre fitnesscentre, interagere med andre spillere, og når tidsgrænsen er nået, genoptage din kamp igen i gymnastiksalen. Tiden kan være lidt større end 15 minutter, så vær tålmodig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found