Vejledninger

Hvad er forskellen mellem Groove Music og Windows Media Player?

Hjem/Lære/ Hvad er forskellen mellem Groove Music og Windows Media Player?

Hvad er forskellen mellem Groove Music og Windows Media Player?

Af Kevin Arrows 29. august 2020 2 minutter læst

Windows-operativsystemer har to lignende applikationer til afspilning af musik. Både Groove Music og Windows Media Player er kendt af Windows 10-brugerne. MP3-filer afspilles som standard i Groove Music, som er den nyeste applikation til Windows-operativsystemet.

Der er dog også den ældre Windows Media Player-applikation, som de fleste af os har brugt til lyd og video i årtier. Brugerne undrer sig over, hvad der er forskellen mellem disse to, og hvilken der er bedre end den anden. I denne artikel vil vi tale om disse to applikationer og forskellene mellem dem.

Hvad er Groove Music?

Groove Music er en lydafspillerapplikation til Windows-operativsystemerne. Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10 har Groove Music som standardapplikation til lydformater. Dette var engang en musiktjeneste svarende til Spotify, men den blev afbrudt siden januar 2018.

Dette blev først og fremmest introduceret til Windows-telefoner, og senere blev det også udvidet til andre økosystemer. Da det er et Microsoft-produkt, kan brugerne bruge OneDrive til at uploade deres musik og derefter streame musik når som helst ved hjælp af Groove Music-applikationen på enhver enhed.

Hvad er Windows Media Player?

Microsoft Windows Media Player er en fuldt udstyret medieafspiller, der er inkluderet gratis i alle Windows-operativsystemer. Det har været standard og mest anvendte medieafspiller for alle Windows-brugere. Brugere kan afspille musik og se videoer via Windows Media Player.

Det har også funktionen til at rippe musik fra og kopiere til en cd. Windows Media Player kan ikke afspille musikfiler, der er tilgængelige på OneDrive ved hjælp af internettet. Den seneste version, vi har, er Windows Media Player 12. Det er ikke standardapplikationen på det nyeste Windows, men du kan ændre og gøre det til standard. Du kan også bruge Windows Media Player til at konvertere MP4 til MP3-formater.

Forskellen mellem Groove Music og Windows Media Player?

Windows Media Player er berømt som standard og en god medieafspiller i årtier, mens Groove Music er en ny musiktjeneste fra Microsoft. Groove Music er Universal Windows-applikationen, hvorigennem brugere kan streame musik på andre enheder såsom Windows Phone og Xbox. Mens Windows Media Player ikke er en universel applikation.

Groove Music er en nyere applikation, så den er stadig under udvikling og opdatering. Windows Media Player er dog stoppet med at udvikle sig yderligere. Groove Music har flere funktioner, og Windows Media Player mangler funktioner og er lidt old-school.

Windows Media Player kan dog også afspille videoformater, mens Groove Music kun er til lydformater. I sidste ende afhænger det hele af brugerens interesse, hvordan og hvad de ønsker fra disse to applikationer. Brugere kan også afinstallere en af ​​de applikationer, som de ikke har brug for til deres system, hvis de vil.

Tags Groove Music Windows Media Player
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found