Vejledninger

Fix: Windows kan ikke stoppe enheden

USB-masselagerenheder er nyttige former for sekundær lagring, der giver dig mulighed for nemt at overføre data mellem computere. Kapaciteten på disse enheder stiger næsten 2-3 år, og deres bærbarhed gør dem til et fremragende valg til lagring og overførsel af data.

USB eller andre lagerenheder skal skubbes sikkert ud for at forhindre tab af data. Hvis din computer læser / skriver data på din enhed, og du skubber dem direkte ud, kan det medføre, at dataene bliver korrupte eller ubrugelige. Der er en mulighed til stede i Windows, som giver dig mulighed for sikkert at skubbe enheden ud. Nogle gange står bruger over for et problem, hvor Windows ikke stopper enheden.

Den mest almindelige årsag til denne fejl er, at visse filer på USB muligvis ikke lukkes ordentligt eller stadig kører på din computer. Nogle andre tredjepartsapplikationer bruger muligvis data indeholdt i din USB-enhed. Vi vil guide dig om, hvordan du løser denne fejl og sikkert fjerner din enhed uden hikke.

Løsning 1: Brug af Windows Own Tool

Vi kan bruge Windows eget sikkert fjernelsesværktøj til at skubbe den enhed, der aktuelt er tilsluttet dit system. Hvis denne metode mislykkes og beder dig om, at enheden ikke kan stoppes, skal du følge de andre løsninger, der er anført nedenfor.

 1. Tryk på pileknap på din proceslinjen nederst til højre på skærmen.
 2. Når proceslinjen udvides, Højreklik på den USB-ikon og vælg “Skub ud (enhed)”. Her erstattes "Enhed" med navnet på den lagerenhed, du har tilsluttet din computer.

Bemærk: Mange brugere rapporterede, at udstødning en anden gang gjorde tricket for dem. Prøv at gentage løsningen en igen og kontroller, om det gør tricket for dig.

Løsning 2: Gør et veluddannet gæt

Den vigtigste grund til, at computeren ikke skubber masselagringsenheden ud, er, at den allerede er i brug af et andet program eller program. Prøv at lukke alle de programmer, der er åbne på din computer.

Hvis du åbnede et dokument i Microsoft Word og lukkede det senere, skal du også prøve at lukke Microsoft Word. Nogle gange kan applikationer holde på data fra din USB-enhed, indtil de lukkes ordentligt. Sørg for, at der ikke er nogen kopiproces i gang eller noget program, der kører i baggrunden.

Du kan også bruge task manager til at hjælpe dig med at bestemme, hvilket program der kører på din lagerenhed.

 1. Trykke Windows + X og vælg Jobliste fra listen over tilgængelige indstillinger.
 2. Naviger til fanen processer og kontroller, om noget er åbent / kører fra din lagerenhed.

Som du kan se i dette, var to filer åbne fra hukommelseslageret og lod ikke det skubbe ordentligt ud. Vælg applikationen, og tryk på knappen "Afslut opgave" til stede nederst til højre på skærmen.

Løsning 3: Kontrol gennem systemlogfiler

Vi kan kontrollere hændelsesloggen for fejl, der blev registreret, da du stod over for prompten fra computeren. Hændelsesloggen indeholder alle fejl, som et program gennemgår, og kan bruges til at lokalisere problemet.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “eventvwr”Og tryk Ok. Dette starter din pc's event viewer.
 2. Klik nu på Windows-logfiler findes i venstre side af navigationsruden. Klik nu på Ansøgning. Vi kan håbe at finde den log, der genereres af dit system, når denne fejl opstod.

 1. Klik på knappen, der siger “Filtrer nuværende log”Til stede i højre side af skærmen i højre navigationsrude.

 1. Skriv nu “225”I hændelseslog-id plads til stede midt i vinduet. Tryk nu på Ok. Dette filtrerer alle andre hændelser ud af loggen og efterlader kun logfiler med ID 225. Hændelses-ID 225 er ID'et for den fejl, som computeren genererer, når den ikke kan dreje, stoppe enheden med succes.

 1. Åbn nu loggen, der blev efterladt. Som vi kan se, var Microsoft Office ansvarlig for at generere fejlen.

Da du har identificeret det program, der forårsagede problemet, kan du prøve at afslutte processen ved hjælp af task manager, før du skubber din lagerenhed ud.

Løsning 4: Brug af et tredjepartsprogram

Hvis du ikke stadig kan bestemme, hvilket program / proces der forårsager problemer, kan vi prøve at installere et tredjepartsprogram, der viser alle oplysningerne.

Bemærk: Installer alle tredjepartsapplikationer på egen risiko. Appuals er ikke ansvarlige for eventuelle skader på din computer. Vi har ikke nogen tilknytning til nogen form for softwareprodukt overhovedet. Produktet blev opført for at gøre det let for brugerne at løse den aktuelle fejl.

Ud af alle tredjepartsapplikationer syntes USB Safe Fjern at være den mest effektive og nemme at bruge.

Den viser alle de hukommelsesenheder, der er tilsluttet din computer sammen med de nødvendige oplysninger om opbevaring og navnet (f.eks. E eller F), som computeren har givet dem. Applikationen viser de processer, der er bundet til lagerenheden, som deaktiverer den til at skubbe ud. Det har mulighed for at tvinge til at stoppe enhver proces / applikation, så du sikkert kan skubbe din enhed ud.

Løsning 5: Aktivering af hurtig fjernelse

USB-enheder har en mulighed, der giver dig mulighed for at fjerne din USB-enhed uden at føle behov for at skubbe ud. Denne mulighed koster lidt tab af ydelse. Din computer deaktiverer skrivecaching på enheden. Dette kan muligvis sænke din USB-enhed lidt, men giver dig fleksibiliteten til nemt at fjerne den uden det endelige behov for at bruge funktionen Fjern sikkert.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du navigere til underkategorien “Diskdrev”. Når du har udvidet den, finder du din USB / lagerenhed. Højreklik og vælg Ejendomme.

 1. Når egenskaberne er åbnet, skal du navigere til fanen Politikker. Sørg for, at muligheden for “Hurtig fjernelse”Er markeret. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte.

Nu kan du tage stikket ud af din lagerenhed efter at have gemt alt dit arbejde uden at føle behovet for at fjerne enheden sikkert.