Vejledninger

For mange videoer, der afspiller fejl BYA-403-009 på Hulu

Det "Fejl BYA-403-009”Vises sammen med en meddelelse“ for mange videoer ”, og den udløses for det meste, når der er for mange forekomster af en strøm, der kører. Det kan også udløses, hvis du prøver at streame fra mere end det tilladte antal enheder i Hulu.

Hvad forårsager 'For mange videoer, der afspiller fejl' på Hulu, og hvordan fikser man det?

Vi fandt årsagerne til at være:

 • Flere forekomster:Hvis der er flere forekomster af strømmen, der kører på den samme enhed, udløses denne fejl muligvis. I nogle tilfælde, hvis du streamer filmen og Live TV på samme tid på den samme enhed, udløses denne fejl muligvis, og streamen kan fortsat buffere kontinuerligt.
 • For mange enheder:Der er en grænse for de enheder, der kan bruges afhængigt af pakken. Hver pakke har en grænse, det anbefales også ikke at dele kontoens loginoplysninger med andre mennesker. Hulu har en måde at kontrollere "In-house" -strømmene, hvilket betyder, at hvis en person streamer en video fra en bestemt afstand, kan der muligvis udløses en sikkerhedsalarm, der kan skabe mistanke om din konto.
 • ChromeCast-udgave:Der ser ud til at være en kendt fejl i Chrome-casten, hvor hver stream er castet som separat, og dette får serveren til at markere din konto som mistænkelig på grund af alle de separate forbindelser, der kommer ind. Den eneste løsning er at genstarte ChromeCast og kontrollere med Hulu support, som er opmærksom på problemet og fokuserer på at bestemme alternativer.

Løsning 1: Administration af aktiverede enheder

I nogle tilfælde er der muligvis for mange enheder registreret på din konto, der kan udløse denne fejl. Derfor fjerner vi nogle af de aktiverede enheder i dette trin. For det:

 1. Få fat på en computer, og start browseren.
 2. Besøg kontosiden for Hulu.
 3. Log på med din e-mail og adgangskode.
 4. Klik på "Din konto" og vælg “Administrer enheder” indstilling ved siden af ”Se Hulu på dine enheder ” knap.
 5. I "Administrer dine enheder" vindue, vil det indeholde alle de registrerede enheder til din konto.
 6. Klik på "Fjerne" knappen ud for enhedens navn, og sørg for, at der ikke er mere end 5 enheder.
 7. Når du har gjort dette, skal du gå tilbage til streaming af indhold og kontrollere, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Log ud af webbrowsere

Aktiverede enheder viser muligvis ikke alle de browsere, der er logget ind og bruger din Hulu-konto. Derfor logger vi i dette trin ud af alle webbrowsere. For det:

 1. Få fat på en computer, og start browseren.
 2. Besøg kontosiden for Hulu.
 3. Log på med din e-mail og adgangskode.
 4. Vælg "Din konto" og vælg “Privatliv og indstillinger” mulighed.
 5. Klik på “Beskyt din konto” og vælg "Log ud af alle enheder ” knap.
 6. Dette logger dig ikke ud af den browser, du bruger i øjeblikket.

Bemærk:Det ses også i sjældne tilfælde, at denne fejl skyldes et problem med serverne og slet ikke er relateret til dig, og det kan i nogle tilfælde vise en "Afspilningsfejl" -fejl. Derfor er det altid en god praksis at kontakte kundesupport og få løst problemet så hurtigt som muligt.