Vejledninger

Sådan indsættes et løbende hoved til APA-stil i Word

APA (American Psychological Association) stil er en af ​​de mest anvendte skrivestile til akademiske dokumenter. Bøger, videnskabstidsskrifter, artikler og essays, der er skrevet i APA-stil, følger alle en specifik række retningslinjer designet til at forbedre læseforståelsen.

For det meste er det ret ligetil at formatere dit papir til APA-stil. Mens de fleste af APA-retningslinjerne er enkle, suger nyankomne ofte, når de skal indsætte en løbende hoved i deres papirer.

Tænk på det løbende hoved som en forkortet version af din titel. Det skal vises med store bogstaver øverst til venstre på hver af dine sider. Formålet med det løbende hoved er at identificere siderne på dit papir og holde dem sammen uden at skulle bruge dit navn. Et løbende hoved vil gøre et godt stykke arbejde med at bevare din anonymitet, hvis du sender dit arbejde til en blind gennemgang.

Et løbende hoved bør ikke være mere end 50 tegn langt og skal indeholde en kort version af titlen på dit papir. Dette betyder ikke, at det er en god idé at kopiere de første 50 tegn i dit papir's titel. Du skal beslutte et løbende hoved, der ikke synes tvunget og giver læseren en idé om, hvad papiret handler om.

Alle tekstbehandlingsprogrammer har en slags automatisk headerfunktion, der giver dig mulighed for nemt at indsætte et løbende hoved. Der er ikke behov for at indsætte det manuelt på hver side, når du kan gøre det en gang, og softwaren justerer den automatisk med standardindstillingen.

I øjeblikket kræver APA-stil et løbende hoved og sidenummerering på manuskripter. Det løbende hoved er placeret i headerområdet i øverste venstre hjørne. Når du skriver i APA-stil, vises sætningen "Running head:" og titlen kun på side 1. Fra og med side to vises kun det aktuelle løbende hoved i headerområdet.

Nedenfor har du et komplet sæt instruktioner, der viser dig, hvordan du indsætter et løbende hoved ved hjælp af APA-stil i Microsoft Word.

Indsættelse af et løbende hoved med APA Style i Microsoft Word

Før du indsætter det løbende hoved på plads, er det vigtigt at sikre dig, at dokumentet er formateret med succes til APA. Følg nedenstående trin for at formatere dit dokument og indsætte et løbende hoved sammen med sidetal ved hjælp af Microsoft Word:

 1. Lad os starte med at indstille de relevante margener til dit dokument (1 tomme på alle sider). Når filen er åbnet i Microsoft Word, skal du gå til Layout ( Sidelayout på ældre versioner), klik på Margener og vælg Normal.

 2. Åbn derefter Hjem fanen og indstil skrifttypestilen til Times New Roman og skriftstørrelsen til 12 point.
 3. Husk, at Microsoft World vil kræve, at du indstiller skrifttypestil og størrelse for overskriften separat. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på toppen af ​​siden for at åbne Sidehoved- og sidefodsværktøj. Åbn derefter Hjem fanen og indstil skrifttypestil og skriftstørrelse for overskriften.
 4. Næste, med den første overskrift åbnet, skal du åbne Header & Footer-værktøjer og lav kassen ved siden af Forskellig første side er markeret. Sørg for, at du ikke skriver noget, før du markerer afkrydsningsfeltet.
 5. I Første side overskrift, type “Løbende hoved:”efterfulgt af titlen på dit papir. I dette eksempel ser vores sidehoved på første side sådan ud:Løbende hoved: APA FORMATERER EKSEMPEL PÅ INDSÆTNING AF ET LØBENDE HOVED I ORDET.

  Bemærk:Husk at sætningen "Løbende hoved:" skal starte med et stort bogstav efterfulgt af små bogstaver, og det aktuelle løbende hoved skal skrives med store bogstaver.

 6. Når du har skrevet det løbende hoved med succes på det første overskrift, skal du placere markøren på det sted, hvor sidenummeret skal indsættes. Gå derefter til Indsæt fanen og klik på Sidenummer. Vælg derefter Aktuelle position og klik på Almindeligt nummer miniaturebillede. I slutningen af ​​denne proces vil du bemærke, at side 1 automatisk indsættes.

  Bemærk: Du skal bruge Indsæt kommando til dit første-sidens nummer. Ellers vil sidetalingen være slået fra for resten af ​​dit dokument.

 7. Når det første løbende hoved er indsat, og nummeret på den første side er på plads, skal du klikke på Luk sidehoved og sidefod knap.

  Bemærk: Du kan også dobbeltklikke uden for det dedikerede headerrum for at afslutteHeader & fodfod værktøj.

 8. Når du med succes er afsluttet Sidehoved og sidefod værktøj, kan du begynde at skrive dine titelsideoplysninger. Når du har alle de oplysninger, du har brug for på den første side, skal du flytte markøren under den sidste tekstlinje og gå til Indsæt og vælg Sideskift.

  Bemærk: Du bemærker, at markøren automatisk hopper til næste side. Dette er et tegn på, at sideskiftet er på plads.

 9. Derefter skal du rulle ned til den anden side og dobbeltklikke igen på overskriftsafsnittet for at åbne Sidehoved og sidefod værktøj. Kontroller, om du har den korrekte skrifttype og skriftstørrelse, og skriv eller kopier kun dit løbende hoved (uden sætningen "Running head:").
 10. Derefter skal du placere markøren på det sted, hvor du vil indsætte sidenummeret (ideelt på det samme sted som nummeret på den første side). Gå derefter til Indsæt fanen>Sidetal> Aktuel position og vælg Almindeligt nummer.Hvis sideskiftet tidligere blev indsat korrekt, indsættes side to automatisk.
 11. Med den kørende overskrift på plads kan du dobbeltklikke uden for overskriften for at lukke Header & fodfod værktøj.

  Bemærk: For hver ny side, du indsætter fra nu af, tilføjer Word automatisk det kørende hoved og sidetallet. Hvis du beslutter at slette en side fra midten af ​​dokumentet, justeres sidetalene automatisk.

Det er det! Dit dokument er nu fuldt formateret til APA-stil. Med det løbende hoved og sidetal på plads kan du begynde at arbejde på siden Abstrakt.

Mærker APA APA Style Word
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found