Vejledninger

Fix: Sonos opretter ikke forbindelse

Når du ikke er i stand til at forbinde dine højttalere til Sonos, skyldes det sandsynligvis dine netværksforbindelsesproblemer. Sonos, et ideelt lydsystem til hele dit hus, fungerer på dit hjemmenetværk i modsætning til de andre konventionelle højttalere. Når du er vant til Sonos, er der ingen vej ud. Teknologien er en af ​​de bedste, og lydkvaliteten, den giver, er i topklasse, omend den har sine problemer.

Et af de almindelige problemer med Sonos er dens Wifi-problemer. Da det fungerer på en trådløs forbindelse, er der flere scenarier, hvor du ikke kan forbinde dine højttalere, tv osv. Til Sonos. For at vide mere om problemet, lad os se på årsagerne til dette problem.

Hvad forårsager forbindelsesproblemer mellem Sonos og din hardware?

Svaret er rent og simpelt, dine netværksforbindelsesproblemer er den primære årsag til dette problem. For eksempel,

  • Svage trådløse signaler. Hvis wifi-signalerne, der udsendes af din router, er svage, hvor du holder højttalerne, vil det sandsynligvis ikke danne forbindelse.
  • Forskellige netværk. En anden ting, der kan forårsage dette problem, ville være, hvis Sonos-højttalerne er tilsluttet et andet netværk end din Sonos-controller-app.

Problemet skyldes ikke softwarefejl, og der er derfor ikke nogen række trin, du skal følge for at løse problemet. I stedet er der visse betingelser, der skal overholdes.

Løsning 1: Brug det samme netværk

Som vi nævnte tidligere, kan problemet opstå, hvis du bruger et andet netværk til Sonos-controller-appen end det, som Sonos-højttalere er tilsluttet. Derfor ville løsningen naturligvis være at forbinde controller-appen og højttalerne til det samme netværk - ret ligetil, er det ikke?

Løsning 2: Svage Wifi-signaler

Sagen med de fleste Bluetooth-højttalere osv. Er, at de normalt er i nærheden af ​​dig og langt væk fra kilden. Sådan kan det også være tilfældet her, hvis dine Sonos-højttalere ikke modtager stærke trådløse signaler, vil de højst sandsynligt ikke oprette forbindelse. I et sådant tilfælde skal du flytte dem, hvor signalerne er gode.

Løsning 3: Sonos Boost

Hvis du af en eller anden grund er begrænset til en fjern position fra routeren, skal du ikke bekymre dig. I en sådan hændelse bliver du nødt til at købe det, der kaldes en Sonos Boost. Det er en lille hardware, som du bliver nødt til at oprette forbindelse til din router, som kun forbedrer signalerne til dine Sonos-højttalere. Dette betyder, at selvom du befinder dig langt væk fra routeren, kan du stadig oprette forbindelse.

Løsning 4: Godkendelse af MAC-adresse

Når du konfigurerer dine Sonos-højttalere, modtager den automatisk en IP fra routeren. Der er dog nogle routere, der ikke tildeler højttalerne en IP uden din godkendelse. Dette kaldes 'Avancerede MAC-indstillinger'. I et sådant tilfælde skal du notere MAC-adressen på dine Sonos-højttalere (skrevet på bagsiden som serienummer) og derefter godkende den.

Desværre har forskellige routere forskellige måder at tilføje MAC-adresser på, derfor skal du kontakte din routerproducent for dette.

Løsning 5: Brug af Ethernet-kabel

Hvis du stadig ikke er i stand til at oprette forbindelse, ville din sidste udvej være at bruge et Ethernet-kabel. Afstanden fra routeren er ikke så stor en faktor, når du bruger et Ethernet-kabel, derfor for at løse dit problem, få et Ethernet-kabel og tilslut din router og højttalerne osv. Igennem det.

Dette løser sandsynligvis dit problem, og du vil endelig kunne nyde din Sonos-teknologi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found