Vejledninger

LØST: Computer hænger / lagrer, når den downloades fra Steam

Et par Windows 10-brugere har rapporteret, at de oplever et problem, hvor deres computer begynder at hænge og halter ukontrollabelt, når de begynder at downloade spil, spilopdateringer eller andet indhold fra Steam - den førende spilkilde til pc'er i verden. Brugere, der er berørt af dette problem, ser, at alt fra programmer til endda deres musemarkør hænger forfærdeligt meget, når deres computere downloades fra Steam. Derudover er en anden adfærd, der observeres på computere, der er berørt af dette problem, deres samlede CPU-forbrug, der skyder op til farlige niveauer og ofte går op til kæmpe 100%.

Derudover oplever brugere, der er berørt af dette problem, ikke kun det, når de downloader indhold fra Steam, men oplever det også, når de downloader noget fra andre applikationer eller programmer, f.eks. Når de downloader drivere fra GeForce Experience Ansøgning. Imidlertid ses hverken bagud / hængende eller en farligt høj CPU-brug af berørte brugere, når de downloader filer direkte fra internettet. Gennem det strenge hårde arbejde og selvfølgelig forsøg og fejl fra Windows 10-brugere, der tidligere har været ramt af dette problem, er synderen bag dette problem blevet identificeret som ikke mere end en simpel bcedit værdi, der var sat til rigtigt i fortiden. I de fleste tilfælde er bcedit værdi, der skal indstilles til rigtigt for at give anledning til dette problem er indstillet til rigtigt af ingen anden end brugeren, der selv er berørt af dette problem, selvom de ikke er opmærksomme på konsekvenserne af at gøre det i de fleste tilfælde.

For at løse dette problem er alt, hvad der skal gøres, at nulstille bcedit værdi, der forårsager dette problem tilbage til falsk. For at gøre det skal du følge trinene som anført nedenfor. Ud over dette anbefaler vi også at scanne din pc med Restoro Repair for at scanne for systemfils integritet, og hvis den finder korrupte filer, skal du reparere dem. Du kan downloade Restoro Repair ved at klikke på her .

Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menu.

Klik på Kommandoprompt (administrator).

Skriv følgende i forhøjet Kommandoprompt og tryk derefter på Gå ind:

bcdedit / set useplatformclock false

Genstart din computer, og prøv at downloade noget fra Steam, når det starter op. Du bør ikke længere opleve nogen forsinkelse / hængende eller høj CPU-brug, når du downloader indhold fra Steam eller andre applikationer på din computer.

Det anbefales også at deaktivere Antivirus eller tilføje en undtagelse for den mappe, hvor spillet downloades. For det:

  1. Klik på Antivirus-ikonet i systembakken.
  2. Klik på indstillingsmuligheden, og vælg derefter Scan.
  3. Klik på "Tilføj en undtagelse" og tilføj den mappe, hvor spillet downloades.
  4. Kontroller, om problemet fortsætter.

Skift strømindstillinger

Indstilling af de rigtige strømindstillinger kan bare være løsningen for dig, især hvis du spiller på en bærbar computer. Derfor vil vi i dette trin vælge profilen High-Performance som standard for vores computer. Sørg også for at tilslutte din bærbare computer, inden du prøver denne løsning.

  1. Trykke 'Windows' + “R” knapperne på dit tastatur for at åbne Kør og indtast "Styring" for at starte kontrolpanelet.
  2. Klik på “Hardwareog lyd ” og vælg derefter “Strømstyring” knappen fra listen.
  3. Vælg "Høj ydeevne" indstilling og gem dine ændringer.
  4. Prøv at starte spillet og kontroller, om du har foretaget denne ændring, der har løst problemet på din computer.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found