Vejledninger

Fix: Serveren registrerede sig ikke med DCOM inden for den krævede timeout

Fejlen “Serveren registrerede ikke med DCOM inden for den krævede timeout”signalerer, at en eller flere DCOM (Distribueret komponentobjektmodel) software undlader at registrere sig selv inden for en rimelig periode.

En DCOM-software har brug for at registrere sig selv som en slags server, så andre programmer eller maskiner kan ringe til dens funktionalitet eksternt. Hvis det ikke registreres, eller hvis det ikke gør det inden for den forudbestemte tidsramme, bliver “Serveren registrerede ikke med DCOM inden for den krævede timeout” vises i Begivenhedsfremviser.

Hvad er DCOM (Distribueret komponentobjektmodel)

DCOM er et sæt koncepter og programgrænseflader, der tillader et klientprogramobjekt at anmode om en eller flere tjenester fra et såkaldt serverprogram. DCOM er afledt af Component Object Model (COM), hvilket gør det muligt for klient- og serverapps at kommunikere på den samme maskine.

En server, der ikke registrerer sig hos DCOM på grund af timeout, er ret rutinemæssig, så fejlmeddelelsen kan vise sig at være harmløs. Imidlertid opdager de fleste brugere fejlen i deres Begivenhedsfremviser efter et alvorligt symptom som deres harddisk låses ved 100% brug eller ingen lyd på tværs af alle applikationer.

Det er ikke let at identificere den nøjagtige årsag til dette problem, men der er et par scenarier, der ofte vil forårsage dette problem. Her er nogle komponenter, der sandsynligvis vil forårsage netop denne fejl:

 • Modstridende eller manglende legitimationsoplysninger
 • Firewall-indstillinger
 • Modstridende DCOM-indstillinger for den lokale maskine og applikation

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette særlige problem, skal du starte fejlfinding af dit problem med de potentielle rettelser nedenfor. Følg hver metode i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der løser dit problem.

Metode 1: Skift opstartstype for offentliggørelse af funktion opdagelsesressource

Det Funktion Discovery Resource Offentliggørelse er en Windows-tjeneste, der er ansvarlig for udgivelse af computeren og dens tilknyttede ressourcer, så de kan opdages via det tilsluttede netværk.

Selvom det teoretisk set er en vigtig komponent, har nogle brugere formået at rette " “Serveren registrerede ikke med DCOM inden for den krævede timeout”fejl ved at ændre starttypen fra Automatisk til Automatisk (forsinket).

Bemærk: Husk, at dette ikke på nogen måde vil hindre DCOMs funktionalitet - det forsinker kun den service, der potentielt er ansvarlig for problemet. Det er kendt, at DCOM-timeouts sker ved opstart, når systemet er optaget af at indlæse de nødvendige komponenter. Hvis det er årsagen til problemet, løser dette det.

Her er en hurtig guide til at ændre starttypen afFunktion Discovery Resource Offentliggørelseservice:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run Window. Skriv “services.msc”Og ramte Gå ind at åbne Tjenester vindue.

 2. Rul ned gennem tjenestenavnet, og find Funktion Discovery Resource Offentliggørelse.Højreklik på det og vælg Ejendomme.

 3. I Ejendomme under Generel fane, udvid rullemenuen nær Starttype og indstil det til Automatisk (forsinket start).

 4. Hit ansøge og genstart dit system. Ved næste opstart skal du se, om problemet er løst.

Metode 2: Sluk for opdateringer fra mere end et sted (Windows 10, 8.1)

Efter grundige undersøgelser i DCOM-systemlogfilerne har nogle brugere opdaget, at en bestemt Windows Update-indstilling forårsagede problemet. Som det viser sig, aktivering Opdateringer fra mere end ét sted (Tillad downloads fra andre pc'er) i Avancerede indstillinger menuen i WU kan producere“Serveren registrerede ikke med DCOM inden for den krævede timeout” fejlAfhængigt af din oprindelige opsætning er denne indstilling muligvis aktiveret som standard.

Her er en hurtig guide til deaktiveringOpdateringer fra mere end et sted fra Leveringsoptimering:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run Window. Skriv “kontrolopdatering”Og ramte Gå ind at åbne Windows opdatering vindue.

 2. I Windows opdatering skærm, rul ned til Opdater indstillinger og klik på Avancerede indstillinger.

 3. I Avancerede indstillinger, Klik på Leveringsoptimering.

  Bemærk: Hvis du ikke har Skabereopdatering, Klik på Vælg, hvordan opdateringer skal leveres (under Vælg, hvordan opdateringer skal installeres)

 4. Indstil skiftet ved siden af Tillad downloads fra andre pc'er til AF.

  Bemærk:Hvis du ikke har skaberenes opdatering, skal du deaktivere skiftet under Opdateringer fra mere end et sted.

Metode 3: Rettelse af Windows Store-certifikat

Som det viser sig, er“Serveren registrerede ikke med DCOM inden for den krævede timeout” fejl kan også være forårsaget af en certificering, der tilhører Windows Store Apps. Nogle brugere formåede at løse problemet ved fejlfinding af problemer i forbindelse med Windows Store. Hvis dette er den bagvedliggende årsag til problemet, erstatter brugen af ​​Windows Store Apps-fejlfinding automatisk det defekte certifikat.

Her er en hurtig guide til brug af Windows Store Apps-fejlfinding:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run Window. Skriv “control.exe / navn Microsoft. fejlfinding”Og ramte Gå ind at åbne Windows-fejlfinding.

 2. Rul ned til Find og rette andre problemer, vælg Windows Store-apps, klik derefter på Kør fejlfindingsværktøjet.

 3. Vent på, at scanningen er gennemført, og følg derefter med skærmbilledet for at anvende rettelsen til Windows Store-certifikatet.

Metode 4: Deaktiver tredjeparts firewall

Hvis du bruger en ekstern firewall, skal du deaktivere den midlertidigt, genstart din computer og se om problemet er løst. Som nogle brugere, der er berørt af dette problem, har påpeget, kan nogle tredjeparts firewallindstillinger muligvis forhindre DCOM-serverprogrammer i at dele oplysninger på din maskine.

Hvis du finder ud af, at deaktivering af din firewall faktisk forårsagede problemet, skal du bruge den indbyggede Microsoft Security-firewall eller gå efter en anden tredjepartsløsning.

Metode 5: Deaktiver DCOM fra Component Services

Hvis alle ovennævnte metoder mislykkedes, kan du sandsynligvis fjerne fejlen ved at deaktivere Distribueret COM i Komponenttjenester.Men på den måde deaktiveres kommunikation med komponenter, der er hostet på andre computere. Afhængigt af den software, der er installeret på din computer, påvirker dette måske eller måske ikke dit system.

Hvis din computer er en del af et netværk, er DCOM-ledningsprotokollen nødvendig for at kommunikere med komponenter på andre computere. Alle Windows-baserede systemer er oprindeligt konfigureret til at aktivere DCOM. Selvom du kan deaktivere DCOM, har det muligvis ikke en gavnlig effekt på din computer.

Bemærk: Brug følgende procedure til at deaktivere DCOM og se, hvordan dit system reagerer på det. Hvis du finder ud af, at det ikke hjælper dig, eller hvis det giver uventede problemer med andre applikationer, skal du vende tilbage til nedenstående trin og genaktivere DCOM. Desuden, hvis du deaktiverer DCOM på en fjerncomputer, vil du ikke være i stand til at få fjernadgang til computeren igen for at genaktivere DCOM. I så fald skal du få fysisk adgang til den computer.

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv “comexp.msc”Og ramte Gå ind at åbne Komponenttjenester.

 2. Naviger til i konsoltræet Computerservice> Computere, højreklik på Min computer og vælg Ejendomme.

 3. I Egenskaber for min computer,gå til Standardegenskaber, fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Aktivér distribueret COM på denne computer og slå ansøge for at registrere ændringerne.

Når du har deaktiveret DCOM, skal du genstarte dit system og overvåge Event Viewer for eventuelle nye forekomster af“Serveren registrerede ikke med DCOM inden for den krævede timeout” fejl. I tilfælde af at du finder ud af, at nogle applikationer er berørt af dette problem, skal du bruge trinnene ovenfor for at genaktivere Distribueret COM.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found