Vejledninger

Fix: INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE Blå skærm på Windows 7, 8 eller 10

En af de mest skræmmende fejl i Microsoft Windows 7, Windows 8 og sandsynligvis Windows 10 er INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE. Denne fejl er kommer i form a blå skærm af død med et skræmmende kolon og en venstre parentes i toppen, som ingen Windows-brugere ønsker at forvente foran ham.

Den væsentligste årsag til denne fejl i Windows er Nulstilling af pc'en ved at gemme eller fjerne alle filerne. Denne mulighed er til stede indeni Indstillinger> Opdatering og sikkerhed> Gendannelse i Windows 8 og Windows 10. Den anden grund til, at denne fejl opstår, er opgradering af tidligere Windows OS til det nyeste. Denne fejl repræsenterer normalt et tab af tilgængelighed mellem Windows OS og systempartitionerne på tidspunktet for opstart. Denne fejl genstarter computeren, du kan miste dine dyrebare data, hvis de ikke løses ordentligt.

Denne fejl kan skyldes en række muligheder, og der er en række måder at løse dette problem på. Brug følgende metoder omhyggeligt for at slippe af med denne blå skærm af død og gemme din pc.

Metode nr. 1: Kontroller BIOS

Den første ting, der forårsager denne fejl, kan være din harddisk, der skal justeres. Til dette formål skal du bare genstarte din pc og indtaste BIOS ved at trykke på F2 gentagne gange ved opstart. F2 er standard for de fleste operativsystemer; men hvis det ikke virker for dig, så se nærmere på POST-skærmen for at se, hvilken nøgle der er indstillet til at komme ind i BIOS, og genstart derefter igen og brug den relevante nøgle til at komme ind i BIOS.

Når du har indtastet BIOS, vil du se en række muligheder. Hver BIOS har forskellige muligheder og layout. Alt hvad du behøver er at finde SATA-tilstand inde i BIOS. I mit tilfælde ville jeg gå til Hoved> SATA-tilstand. Tryk på enter, mens du er i SATA-tilstand, og vælg AHCI-tilstand i stedet for IDE fra listen. Gem din konfiguration ved at trykke på F9 eller en hvilken som helst nøgle, der er specifik for din BIOS, og genstart din pc.

Metode nr. 2: Kontroller ekstern hardware

I den anden metode skal du kontrollere, om der er nogen ekstern hardware er for nylig knyttet til systemet. Hvis ja, skal du fjerne denne hardware og genstarte pc'en igen for at se, om det løser problemet. Kontroller også for disk firmware hvis det er opdateret eller ej. Prøv at opdatere din disk-firmware via producentens websted, og kontroller, om den fungerer.

Metode nr. 3: Start indstillinger

Hvis der tilføjes en driver for nylig, kan det være årsagen til at forårsage denne fejl. Til dette formål skal du indtaste Sikker tilstand fordi INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE-fejl ikke giver dig mulighed for at gå ind i Windows-tilstanden.

For dette skal du genstarte din pc og trykke på F10 eller F2 for at komme ind i Bootindstillinger. Gå til Fejlfinding> Avancerede indstillinger> Opstartsindstillinger og tryk på 4 for at gå ind i sikker tilstand. Efter denne proces genstarter din pc i sikker tilstand, og du bliver nødt til at afinstallere de ondsindede filer og drivere, der forårsager denne fejl.

Hvis ovenstående muligheder ikke fungerer; så vil jeg foreslå, at du tjekker producentens vejledning for trin til, hvordan du går ind i avanceret tilstand eller starter indstillinger (uden) at kunne logge ind på Windows.

Hvis du er i stand til at logge ind; så er det let at komme til Avancerede indstillinger; hvilket du kan gøre ved at holde Skift-tasten nede og vælge Genstart fra loginskærmen (den hvor du indtaster din adgangskode for at logge ind)

Metode nr.4: Rengør installation

Hvis ingen af ​​de ovennævnte metoder fungerer, skal du installere en ren kopi af Windows ved hjælp af en bootbar disk, eller hvis der findes et fabriksbillede; brug den derefter til at gendanne. Dette kan også kontrolleres i manualen; de fleste producenter inkluderer et fabriksbillede og trin i manualen for at vise, hvordan man bruger det.

Jeg ville sætte pris på, hvis du fortæller os, hvilken metode der har fungeret, hvis nogen; og hvis intet fungerede for dig, så kan vi forbedre vores guide.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found