Vejledninger

Klipsch RP-280F højttalere anmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Klipsch RP-280F højttalere anmeldelse

Klipsch RP-280F højttalere anmeldelse

Af Bill Wilson 10. september 2019 6 minutter læst

Klipsch er ikke fremmed for den stadigt krævende stigning i markedet for højttalere, der får college-partytalere til at ligne spædbørn. Deres navn kræver respekt for, at de har perfektioneret deres kunst i over 70 år. RP-280F er en af ​​Klipschs største tårnhøjttalere. Den følger den nyere serie af Reference Premiere-serien, der efterfulgte de tidligere Reference II-modeller. RP-290F kommer med to 8-tommer mægtige stærke bashøjttalere, som helt sikkert vil stå højt i dit hjemmebiograf. Men hvad mere vil denne $ 1000 købsgaranti? Fortsæt med at læse for at finde ud af mere.

Klipsch RP-280F

Den bedste gulvhøjttaler på indgangsniveau

  • Magnetisk fastgjort gitter, der er let at fjerne
  • Effektiv og let at køre
  • Gummi Tractrix horn eliminerer resonanser
  • Dyb og kraftig bas med rig lyd i alle områder
  • Ideel positionering kan være lidt vanskelig på grund af den store størrelse

Følsomhed: 98 dB | Horn Type: Klipsch Tractrix | Nominel impedans: 8 ohm | Crossover-frekvens: 1750 Hz | Højttalerdrivere: 2 højttalere og 1 woofer

DOM:Rig lyd, dominerende og dyb bas med meget headroom i lavere frekvenser - RP-280F gør det hele. Fra det ydre design til arbejdsydelsen skuffer disse ikke. Let tinkering i EQ-niveauer er alt, hvad der er nødvendigt for at få det bedste ud af Klipsch RP-280F

Tjek pris

Klipsch er pionererne i, hvad de gør, og de har deres mange års hårdt arbejde og dedikation til at bevise det. Som et resultat sidder vi ofte tilbage med et veludført produkt, der ikke skuffer. RP-280F er et godt eksempel på det. Til at begynde med elsker vi især det unikke og ergonomiske design af denne højttaler. Alt er omhyggeligt udformet, og det har efterladt os med højttalere, der leverer god lyd. Desuden er et simpelt 2.0-system mere end i stand til at håndtere de høje baskrav for den genre, du ønsker at spille. Ikke kun det, men RP-280F-højttalerne var i stand til at afspille musik i høje lydstyrker uden at forstyrre den originale lyd. Klipschs Tractrix-horn formår at blødgøre diskantvibrationerne ved at eliminere unødvendig resonans.

RP-280F er designet til rummelige, meget krævende lydanmodninger. Det er grunden til at have dem justeret i et lille rum vil kræve en del justering, før det perfekte svar modtages. Selvom det er ret sjældent at se en bruger med overbelastet plads, der køber tårnhøjttalere stadig, skal dette punkt holdes for øje. Indstil basindstillingerne i overensstemmelse hermed, og selv de mest nitpicky audiofiler finder ud af, at der ikke er meget at klage over ydelsen til RP-280F.

Design

Klipsch-højttalerne har et slankt design, der let kan genkendes som deres. Udkanten af ​​RP-280F ligner noget på R-28F og RF-82 modellerne. Selvfølgelig kommer den nyere RP-280F med nogle ændringer til det bedre. Fra bunden bemærkes det, at højttalerne er placeret i en afstand over jorden. Og ikke kun det, bundhøjttalerne får en 2-graders hældning for at maksimere den ideelle vinkeljustering. Wooferne følger også et lignende konstruktionsmønster. Tweeterne er oprettet ved hjælp af aluminium, mens wooferne har det traditionelle kerametalliske materiale, som det bruges i næsten alle Klipsch woofere. Alle disse har kobberacenter om dem, der passer godt sammen med både ibenholt og kirsebærfarver

Længere op bevæger sig den nydesignede basrefleksport, som Klipsch kan lide at kalde Tractrix-hornet. Der er en gummibelægning omkring hornet, som mildner den rivende høje baslyd, som vi ofte er vant til. Den ergonomisk designede ydre skal af RP-280F fungerer i harmoni for at give et fladere frekvensrespons. Et fladere svar betyder i det væsentlige, at du hører, hvordan inputlyden er beregnet til at blive hørt. Der er mindre behandlingstab og samlet set en bedre outputlyd. Du vil også bemærke de dobbeltbindende indlæg i det bageste havneområde for forbedret kabeladministration.

Den sorte gitter foran er magnetisk fastgjort, og som følge heraf er der ingen skruehuller. I stedet skal du blot trække gitteret af, der holder fast i skabene med skjulte magneter. Designet er ekstremt godt lavet, og det ser behageligt ud at se på med eller uden gitteret. Fjern gitteret, så ser du højttalerne og 90 x 90 Tractrix-hornet med kobber accenter. Subwooferen har et basrefleksdesign, der virkelig komplimenterer alle de andre funktioner for at øge systemets samlede effektivitet. Et basrefleksdesign er som en lukket bokshøjttaler, men har et twist i det. Den har en åben port, der gør luftcirkulation let gennem boksen. Denne stigning i lyd er virkelig fremtrædende i lavere frekvenser og tilbyder en + 3dB effektivitet. Desuden er der ved lavere frekvenser mindre forvrængning, så du behøver ikke bekymre dig om det.

Ydeevne

RP-280F er en massiv krafthøjttalerhøjttaler og er en af ​​de bedste derude. Oplevelsen med et par af disse er virkelig uden sidestykke. At have ejet et 2.0-system vil være mere end nok til at håndtere næsten alle musikgenrer. Bassen er dyb og kraftig, og bulen i lommerne er ret retfærdiggjort, når du lytter til, hvad RP-280F er i stand til. Fra konstruktionen af ​​RP-280F er det tydeligt, at alt er nøje planlagt for at forbedre den auditive oplevelse. Især Tractrix-hornet. Den har en firkantet mund med cirkulær hals og har gummibelægninger på den. Dette giver diskanten en mere neutral tilgang snarere end en trættende.

For at få en fuldstændig fordybende oplevelse, anbefaler vi at få det fulde system inklusive woofere. Som tidligere nævnt er det dog bare 2.0, der er tilstrækkeligt. Det anbefales, at højttalerne placeres med en let hældning mod siddende stilling og er et sted mellem 7-15 fod fra hinanden. Når du er færdig, vil du bemærke, hvor rig RP-280F er i bassen. Hvad købere vil elske er, at RP-280F er meget strømeffektiv og derfor ikke har brug for en krævende effektforstærker for at køre. Du kan i det væsentlige også få det søde sted ud af dem ved hjælp af forstærkere med lav effekt. Uanset hvilket magt du bruger, efterlader resultatet en sød smag i dine ører. Bogstavelig musik i dine ører.

Udover at være massiv og håndtere bas utroligt godt, er RP-280F høj. Lydstyrkeknappen har en følsomhed på 98 dB, hvilket resulterer i utrolig høje lyde, der afspilles. Selvfølgelig behøver du ikke bekymre dig om lydkvaliteten ved høje lydstyrker, da RP-280F håndterer alt dette som et stykke kage. En forbedret og større tonegengivelse, fladere frekvensrespons og en samlet forbedret dynamik - denne tårnhøjttaler gør alt dette let. De leverer en meget god stereoseparation og billeddannelse med et dybt og bredt lydbillede.

Klipsch viger ikke væk fra en udfordring. Med hensyn til hvad RP-280F tårnhøjttalere kan gøre, ærligt talt, er det næsten alt. Klipsch stræber efter at give dig det perfekte hjemmebiografsystem. For det komplette system skal du oprette et komplet 5.1-surroundsystem med omhyggelig placering af hver højttaler. Du vil blive optaget af en fordybende oplevelse som ingen anden. Fra en afskæringsfrekvens på 1,5 kHz og derover leverer Tractrix-hornet en dynamisk og forvrængningsfri tweeter. Den tankeproces, der gik i designet af Tractrix-hornet, blev synlig hørt, fordi den auditive oplevelse når langt ud over forventningerne. Basrefleksdesignet, som tidligere nævnt, minimerer luftstrømsstøj fra basporten.

Funktioner

Den fantastiske lyd, som RP-280F leverer, gøres ikke udelukkende af det indre kredsløb. Som tidligere understreget skyldes det også de overordnede designændringer, der blev integreret i den nyere højttalermodel af Klipsch. Især Tractrix-hornet. Dette Tractrix-horn har en cirkulær hals og en 90 x 90 rektangulær mund. Begge disse kombineres for at danne selve Tractrix-hornet. Derudover er de to subwoofere i stand til at spille utroligt lave frekvenser meget effektivt.

Disse subwoofere kan gå ned til 24Hz og levere en meget behagelig oplevelse. Inde i dette Tractrix-horn er tweeteren selv lavet af titanium.

Frekvensresponset for RP-280F er vurderet til 25 Hz til 32 Hz (+/- 3 dB). Følsomhedsværdierne er 98 dB / 2,83 V / m, hvor hver højttaler er i stand til at håndtere mindst 150 watt effekt ved nominel impedans på 8 ohm. Som sådan er RP-280F en nem højttaler, der kan tændes og bruges. Det er det dog ikke, da der med denne vurdering virkelig ikke er behov for en ekstra bashøjttaler. Højttalerne er mere end i stand til at håndtere baskravene på grund af et fladere frekvensrespons ved selv de lavere frekvenser. Klipschs RP-280F får dig til at lytte mere. Lydene er smukt velafbalancerede og dybe med ideelle justeringer til diskant og bas.

Dom

Klipsch RP-280F tårnhøjttalere er et fremragende 2-kanals lydsystem valg. Lydkvaliteten er rig for en lydfil lytteoplevelse, og følsomheden er god nok til en høj husfest. Den primære frygt knyttet til tårnhøjttalere er, at de producerer for meget bas, og som sådan efterlader en forvrænget og revet smag. Det er bestemt ikke tilfældet med disse dårlige drenge. Forudsat at du kan bruge en equalizer til at justere niveauet til din personlige præference, fandt vi, at selv med lagerindstillingerne var RP-280F utrolig godt afbalanceret. Husk, at disse højttalere er beregnet til disse storslåede formål. Derfor er det nødvendigt med et niveau af EQ-justeringer afhængigt af rummets størrelse.

Fra redesignet af Tractrix-hornet til den svage hældning i højttalerne i basen, alt er der til et formål. Vi fandt ud af, at der var meget lidt at klage over RP-280F højttalerne. Disse tårne ​​er et fremragende valg til ikke kun et 2.0-system, men også en komplet hjemmebiograf. Gummiet i Tractrix-hornet fungerer godt for at eliminere eventuelle resonanser, da lyden er krystal, glat og inden for et bredt område. Desuden kan de med den nominelle impedans på 8 ohm let parres med næsten enhver forstærker eller DAC-forstærker. Nogle kæmper måske lidt for at finde den ideelle position på grund af deres utroligt store størrelse, men finder deres kamp værd at bruge tid og kræfter på.

Pris på anmeldelsestidspunktet: $ 400

Klipsch RP-280F

Design - 9
Funktioner - 7
Kvalitet - 8.5
Ydeevne - 8.5
Værdi - 7,5

8.1

Brugerbedømmelse: 4.5 (3 stemmer)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found