Vejledninger

Fix: Filen er åben i COM Surrogate

Denne fejl vises, når brugerne enten prøver at få adgang til eller redigere bestemte indstillinger i filens egenskabsvindue, som kan åbnes ved at højreklikke på filen og vælge indstillingen Egenskaber.

Dette er bestemt en af ​​de mest mystiske fejl på Windows, og det oprører brugere, der prøver at redigere egenskaberne for en af ​​deres filer. Der er nogle rettelser til dette problem, og vi vil forsøge at præsentere dem alle i dag, og han håber, at problemet er løst ved slutningen-

Løsning 1: Afslut COM-surrogatprocessen

At afslutte COM Surrogate-processen i Jobliste hjalp nogle brugere, men det fungerede ikke for andre. Vi anbefaler dog stærkt, at du prøver denne løsning, før du prøver noget andet, da denne er meget let at prøve. Held og lykke!

 1. Brug tastekombinationen Ctrl + Shift + Esc for at åbne Jobliste. Alternativt kan du bruge Ctrl + Alt + Del-tastekombinationen og vælge Task Manager fra den blå skærm, der åbnes. Du kan også søge efter det i menuen Start.

 1. Klik på Flere detaljer for at udvide task manager og søge efter COM Surrogate-posten, der vises på listen under fanen Processer i Task Manager. Det skal placeres lige under baggrundsprocesser. Prøv også at finde og afslutte dlhost.exe-poster. Hvis du ser flere poster, skal du højreklikke på dem alle og vælge indstillingen Afslut opgave i den kontekstmenu, der vises.
 2. Klik på Ja for at få vist meddelelsen: “ADVARSEL: Afslutning af en proces kan medføre uønskede resultater inklusive tab af data og system ustabilitet….” eller en hvilken som helst anden dialogboks, afhængigt af hvilken version af Windows du har installeret.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om du er i stand til at fortsætte uden at modtage den samme fejl nu.

Løsning 2: Installer de nyeste opdateringer på din Windows-pc

Heldigvis var folk, der havde problemer med den build, lettet over at finde ud af, at en ny build snart blev frigivet, som formåede at håndtere problemet effektivt. Pointen er, at du skal installere alle afventende opdateringer på din computer og se, om problemet er løst.

 1. Åbn PowerShell ved at højreklikke på startmenuknappen og vælge indstillingen Windows PowerShell (Admin) for at åbne PowerShell-værktøjet med administratorrettigheder. Hvis du ser kommandoprompt på det sted, kan du også søge efter PowerShell manuelt.

 1. Skriv "cmd" i Powershell-konsollen, og vent på, at Powershell skifter til det cmd-lignende miljø.
 2. Skriv den kommando, der vises nedenfor, i den "cmd" -lignende konsol, og sørg for at klikke på Enter bagefter:

wuauclt.exe / updatenow

 1. Lad denne kommando køre i mindst en halv time og tjek tilbage for at se, om der blev fundet og installeret opdateringer uden problemer.

Alternativ:

 1. Søg efter Indstillinger i Start-menuen, og klik på det første resultat, der åbnes. Du kan også klikke direkte på den gearlignende knap nederst til venstre i Start-menuen.

 1. Find sektionen Opdatering og sikkerhed nederst i vinduet Indstillinger, og klik på den.
 2. Bliv på Windows Update-fanen, og klik på knappen Søg efter opdateringer under sektionen Opdater status for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig online.

 1. Hvis der er en, skal Windows starte downloadprocessen automatisk.

Løsning 3: Aktivering af DEP

Dette problem kan løses uden at skulle nulstille din computer overhovedet (nulstilling vil sandsynligvis heller ikke løse problemet). Grunden til, at du skal prøve denne metode, er, at denne er en af ​​dine sidste resorts, som muligvis fungerer, hvis ovenstående løsninger ikke fungerer.

 1. Åbn først dialogboksen Kør ved at bruge kombinationen af ​​Windows Key + R sammen. Når dialogboksen Kør er åbnet, skal du indtaste sysdm.cpl i den og klikke på OK-knappen for at åbne Systemegenskaber.

 1. Nu er vinduet Systemegenskaber på din computer åbent, gå til fanen Avanceret og klik derefter på indstillingsmuligheden under Performance-sektionen.
 2. Ydelsesmuligheder åbnes på din computer, og herfra bliver du nødt til at vælge Data Execution Prevention. Vælg alternativknappen for at aktivere “Slå DEP til for alle programmer og tjenester undtagen dem, jeg vælger”, og klik derefter på knappen Tilføj.

 1. Nu åbnes et nyt vindue på din computerskærm. Du skal navigere til mappen C: \ Windows \ System32 \ (til 32-bit Windows) eller C: \ Windows \ SysWOW64 \ (til 64-bit Windows) og finde dllhost.exe-filen. Vælg denne fil, og klik på knappen Åbn.
 2. Hvis du ser et advarselsfelt på din skærm, skal du klikke på OK-knappen. Vælg Anvend indstilling og igen OK.
 3. Endelig, lad din computer genstarte, og når den er genstartet, vil du forhåbentlig ikke se COM-surrogat er stoppet med at fungere i Windows 10-systemet.

Løsning 4: Deaktiver preview-ruden

Selvom mange mennesker hævder, at dette er en levedygtig løsning på problemet, vil det hjælpe med at omgå problemet på den måde, at det ikke opstår mere, men du skal muligvis ændre den måde, du interagerer med Windows på. Ændringerne er lette at sige mest, men prøv dette, og beslut om du vil holde fast ved dette eller ej.

 1. Åbn Windows Stifinder ved at åbne en hvilken som helst mappe på din computer eller ved at klikke på knappen Biblioteker i menuen Hurtig adgang.

 1. I den øverste menu i den mappe, du valgte at åbne, skal du navigere til fanen Vis og kontrollere under sektionen Paneler lige nedenfor. Find indstillingen Eksempelrude, og deaktiver den. Indstillingen og måden at deaktivere den er forskellig fra en version af Windows til en anden, men det er ret indlysende.
 2. Kontroller, om problemet er forsvundet.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found