Vejledninger

AMD X370 vs B350: Hvilket er bedre

Hjem/Udtalelser/ AMD X370 vs B350: Hvilket er bedre

AMD X370 vs B350: Hvilket er bedre

Af Bill Wilson 10. september 2019 3 minutter læst

Ryzen leverer bestemt et spændende løfte. Dette løfte er i det væsentlige god præstation til en overbevisende pris. Med et højere urantal og fremragende ydeevne ikke kun i spil, men også i produktivitet. Det betyder ikke noget, om du er en spiller eller en person, der laver meget produktivitet på deres system, Ryzen er en fantastisk række processorer. Endelig, efter et stykke tid, har vi reel konkurrence i processorafdelingen.

Selve opstillingen gør det ret simpelt for folk at vælge en processor. Det er i bundkort sektoren, hvor ting kan blive lidt forvirrende for folk. Ønsker du en samlet fantastisk værdi uden ofring af for mange funktioner? Eller ønsker du alt sammen med et bøfet bundkort fyldt til randen med fordele ?. Det kan være lidt vanskeligt for folk at retfærdiggøre et avanceret bundkort. Det er fordi folk ikke tror, ​​at de har brug for de smarte ekstra.

Derfor sammenligner vi i denne guide de bedste af de bedste chipsæt. Vi sammenligner mellemtoneudbuddet, som er B350-chipsættet og det avancerede funktionsbelastede chipsæt, som er X370. Så hvilket AM4-chipsæt er bedre? Lad os finde ud af det.

Vigtigste funktioner i X370

Husk, at begge disse chipsæt understøtter 2. generations Ryzen-processorer. Så hvis du allerede har et X370-bundkort, kan du pope ind i en andengen Ryzen-processor uden problemer.

X370 er et avanceret chipsæt, så det understøtter naturligvis overclocking. Overclocking-ydeevne virker meget bedre end B450-chipsættet (Ryzens mere mulighed for mellemklasse). Den maksimale RAM-hastighed her er 2667MHz. Husk, Ryzen fungerer bedst med hurtigere hukommelse. Den har seks USB 3.0 (5 Mbps) porte og to 3.1 Gen2 (10 Mbps) porte. Det understøtter også raidlagring og crossfire til GPU'er.

Måske har du allerede hentet en første generation Ryzen-processor. I så fald har du ingen klager med X370. Men hvis du nu spekulerer på, hvilket X370-bundkort du skal få, gennemgik vi for nylig de bedste X370-bundkort.

Samlet set er X370 et overbevisende valg for mange mennesker. De ekstra funktioner, der er drysset ovenpå (hovedsagelig bedre overclocking og hurtigere RAM-understøttelse) er stort set værdsat. Så hvis du går med en avanceret Ryzen-processor, er X370 en no brainer. Det fungerer også godt med Ryzen 2. Bare hold BIOS opdateret. Men hvis du går med en Ryzen 2-processor, klarer X470 sig bedre i overclocking. Hvis du har budgettet, skal du holde det i betragtning.

Hovedfunktioner i B350

Hvis du har svært ved at retfærdiggøre omkostningerne til et X370-kort, vil du måske sætte pris på mellemtoneudbuddet. Sikker på, det strimler ned på nogle få funktioner, men det er alligevel en stor værdi. Lad os se på dette mellemstore chipsæt.

B350 tager alt, hvad der er fantastisk ved X370, skærer ned på nogle få områder, og resultatet er et fantastisk mellemstort bundkort. Ligesom X370 understøtter den også overclocking (omend ydeevne naturligvis nedgraderes en smule). Et andet offer, du bringer her, er antallet af USB 3.0-porte (5 Mbps). Sammenlignet med X370s seks porte får du kun to her. De to USB 3.1 Gen2 (10 Mbps) porte er stadig til stede her.

Det har understøttelse af raidlagring, ligesom X370. Et andet offer, der er bragt her, er imidlertid understøttelse af flere GPU'er. Vi synes ikke, det er en kæmpe aftale for de fleste mennesker, så vi vil ikke dvæle ved det for meget. Bortset fra det kommer det tæt på high-end chipsættet.

Sikker på, at B350 ikke fungerer så godt i overclocking som et X370-kort ville gøre. Du mister også multi-GPU-understøttelse. Der er også ofret for et par USB-porte. Vi synes dog, at alle hjørner, der er skåret her, er ret kloge. Det lever stadig på løftet om en fantastisk Ryzen-oplevelse. Prisen gør det helt sikkert overbevisende, og det gør B350 nok for de fleste.

Bare husk, at du altid skal have BIOS opdateret. Dette er især vigtigt, hvis du senere vil opgradere til en Ryzen 2-processor.

Endelig dom

I sidste ende kommer det hele til pris. Hvis du har budgettet til det, kan du nyde X370, fordi det er enestående overclocking-funktioner.

Hvis ikke, er B350 stadig en god mulighed, fordi den ikke sparer ud for mange områder. AMD har gjort et fantastisk job for at gøre Ryzen tilgængelig for flere mennesker.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found