Vejledninger

LØST: Kontakt administratoren for at få tilladelse

Windows-brugere har været udsat for en frustrerende og tilsyneladende uovervindelig fejl kort efter opdatering fra tidligere installerede versioner: Ikke at kunne gemme eller ændre ting i personlige filer og mapper. De mapper, der oftest er blevet foretaget, er "Mine dokumenter" "OneDrive" og "Billeder" -mapperne. At tage ejerskab af mapperne løser ikke dette problem, hvilket primært skyldes utilstrækkelige tilladelsesproblemer. Når der er et problem med tilladelsen, vil enhver ting, der forsøges gemt, bede dig om følgende fejl

”Du har ikke tilladelse til at gemme på denne placering. Kontakt administratoren for at få tilladelse ”

Har du prøvet at tage ejerskab af mapperne og filerne, men til ingen nytte?

Nå, så har vi en permanent løsning til dig. Følg disse trin og farvel til dette problem permanent:

Metode 1: Skift tilladelser

Højreklik på den mappe, der tilsyneladende er berørt.

Klik på "Ejendomme”.

Indtast nu “Sikkerhed”-Fanen.

Klik på “Redigere”-Knappen.

Her finder du tilladelser til hjemmebrugere og administratorer. Sørg for, at der er et flueben foran “Fuld kontrol”Tilladelse til din bruger.

Luk vinduet for at gå tilbage til mappens egenskaber. Klik nu på “Fremskreden”.

Klik på “Lave om”-Knap findes foran brugeren.

Skriv dit brugernavn i det angivne tekstfelt og klik på “Kontroller navne”Og vælg derefter dit brugernavn i pop op-vinduet.

Sørg for, at “Udskift ejeren på undercontainere og objekter”Under ejerens navn er markeret.

Hvis du får et pop op-vindue, der beder dig om at bekræfte ændringer af tilladelsen, skal du vælge “Ja”.

Gentag alle trin for alle de berørte mapper, og du bør ikke stå over for problemet igen.

Metode 2: Hvis du bruger Kaspersky

Hvis du har Kaspersky installeret på din computer, kan du følge disse trin og se, om problemet fortsætter:

Åbn din startmenu ved at trykke på Windows-knappen og indtast “Kaspersky” i søgningen. Vælg blandt forslagene for at åbne applikationen.

Mens du er på Kaspersky, skal du gå til værktøjssektionen, hvor du skal finde funktionen "Microsoft Windows-fejlfinding". Klik på "Start". Når du starter fejlfindingsprogrammet, skal du huske at vælge "Søg efter skader forårsaget af malware-aktivitet"

Hvis du i scanningen får fejlen "Timeout for serviceafslutning er uden for det tilladte interval", kan du klikke på "Fix" ud for den, genstarte computeren og se om problemet stadig generer dig. Du kan også rette eventuelle andre fejl, som applikationen foreslår, at du retter.

Metode 3: Problemer med tilladelse / sikkerhed i ét drev-system

Dette er en OneDrive-specifik fejl, der har hele systemets implikationer, sikkerhedstilladelserne påvirker deling, og potentielt alle filer eller programmer, der gemmes i, gemmes i eller afhænger af brugernes personlige filer eller mapper. Dette inkluderer alle spil, alle Office-programmer, e-mail-programmer, browsere, personlige indstillinger og selvfølgelig ALT, man vil prøve at gemme i de berørte mapper. klik på (her) for at se trinene til løsning af dette problem.

Tags Kontakt administratoren for at få tilladelse
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found