Vejledninger

Fix: DllRegisterServer mislykkedes fejl 0x8002801c

Det fejl 0x8002801c opstår, når der er et problem med at få adgang til OLE (Objektlinkning og indlejring) registreringsdatabasen. Utilstrækkelig systemtilladelse udløser denne fejlkode, når registreringen af ​​en OCX (OLE kontroludvidelse) -fil kunne ikke fuldføres. Dette vides at ske ofte, når du bruger detregsvr32 via Kommandoprompt på Windows 7.

Det er en almindelig begivenhed at se denne fejlkode, når du prøver at registrere en OCX-fil fra C: \ Windows \ system 32. For det meste kaldes opkaldet tilDLLRegisterServermislykkes på grund af et tilladelsesproblem og har intet at gøre med den faktiske OCX-komponent, som du prøver at registrere.

Heldigvis erfejl 0x8002801ckan undgås ved at kopiere OCX-filtil C: \ Windows \ SysWOW64 og gentage handlingen med administratorrettigheder. Hvis du i øjeblikket beskæftiger dig med dette problem, skal du følge trinvis vejledning nedenfor for at fjernefejl 0x8002801c og registrer din OCX-fil med succes.

Fixing Error 0x8002801c after OCX File Registration fail

  1. Åben File Explorer og naviger til din Windows-partition. Gå derefter til Windows> Windows 32 og brug søgefeltet til at kigge efter OCX-filen.

    Bemærk: I dette tilfælde er filnavnet MSCOMCT2.OCX,men du kan replikere denne procedure enhver OCX-komponent, der ikke registreres.

  2. Kopier OCX-filen til dit udklipsholder. Gå derefter tilbage til Windows-mappen og åbn den navngivne mappe sysWOW64. Derefter skal du blot indsætte OCX-filen der.

  3. Åbn Start menu (nederst til venstre) og skriv “cmd“. Højreklik derefter på Kommandoprompt og klik på Kør som administrator.

  4. I Forhøjet kommandoprompt, type regsvr32 + OCX-komponenten. I vores tilfælde ville den endelige kommando være “regsvr32 MSCOMCT2.OCX ”.Når du trykker på Enter, bliver du bedt om en besked, der fortæller dig, at filen blev registreret.

Det er det. Du kan bruge disse fire trin til at give passende tilladelser til enhver OCX-fil, der forårsager0x8002801c Fejlkode. Det meste af tiden giver det dig mulighed for at registrere ActiveX-komponenten og fjerne problemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found