Vejledninger

Sådan rodes nemt LG G5 6.0.1

LG udgav sit seneste flagskib, LG G5, tidligere på året. Denne model kan prale af et fantastisk design med et udskifteligt batteri og modulær funktionalitet. Rooting din LG G5 giver dig fulde privilegier til Android-systemet. Efter rooting kan du installere root-apps, fjerne bloatware, forbedre batteriets levetid og udføre fantastiske tweaks.

At rodfæste din LG G5 er en ret simpel proces. Når du er i stand til at forstå de involverede trin, skal du have en rodfæstet G5 i slutningen af ​​artiklen.

Forudsætninger:

Inden vi begynder, her er de forudsætninger, som du skal opfylde, inden vi starter rodprocessen.

 • En LG G5 H50 (kører Android 6.0.1) med en ulåst bootloader. Klik her for at starte oplåsning af bootloader eller følg LGs guide til oplåsning af bootloader.
 • Android adb / fastboot-værktøj til Windows, som du kan få her.
 • LG G5 driver.
 • Den seneste TWRP genopretning billede.
 • Chainfire SuperSU og dm-verity. Kopier disse to filer til din enhed.

Hvordan rod LG G5 6.0.1?

Følg nedenstående trin for at rodfæste din LG G5-smartphone. Sørg for, at du udfører en sikkerhedskopi af din smartphones indhold, bare i tilfælde af.

 1. Aktivér USB-fejlretning på din enhed. Gå til Indstillinger> Om og tryk på Bygge nummer 8 gange. Gå tilbage til Indstillinger> Udviklerindstillinger og Drej USB-fejlretning
 1. Tilslut din G5 til din pc via USB, og åbn derefter kommandoprompten ved at trykke på Ctrl + R og derefter skrive cmd. Indtast følgende kommando:
  adb genstart bootloader
 2. Din telefon starter i fastboot-tilstand. Sørg for, at du tillader fejlretningsadgang, når telefonen beder om det.
 1. Blink TWRP-gendannelsesbillede til din G5. Sørg for, at billedet er i samme mappe som kommandoprompten. Indtast følgende kommando i vinduet cmd-prompt
  fastboot flash opsving twrp-x.x.x-x-h850.img * Udskift x.x.x-x med den aktuelle version, du blinker!
 2. Sluk for din telefon, og start din gendannelse ved at trykke på Lydstyrke ned + tænd / sluk-knap kombinationer eller kør følgende kommando
  fastboot boot twrp-x.x.x-x-h850.img

På dette tidspunkt genstarter din telefon, og du vil se en TWRP-stænkskærm og derefter en skærm, der beder dig om at tillade systemændringer. Ved at stryge til højre kan du gå videre med rodprocessen.

 1. Flash både SuperSU- og dm-verity-zip-filer ved at trykke på Installere, vælg filen i den mappe, du kopierede den til (normalt / sdcard) og derefter Stryg for at bekræfte Flash. Du kan stadig overføre filerne via USB i denne tilstand, hvis du ikke allerede har gjort det.
 1. Gå tilbage og tryk derefter på Genstart> System. Vent et par minutter på, at enheden genstarter.

Hvis du låser op for din smartphones bootloader eller rodfæster den, annulleres din garanti. Flash et lager-OS, før du tager det til et servicecenter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found