Vejledninger

Sådan gør du: Startreparation i Windows 7

Startup Repair er et hjælpeprogram oprettet af Microsoft selv, der er designet til at løse eventuelle problemer med Windows opstart. Startup Repair er beregnet til at blive brugt, når din computer har problemer med at starte op. Grundlæggende, hvis der er et problem på softwaresiden af ​​din computer, der forhindrer det i at starte som det skal - såsom manglende startfiler eller beskadigede filer, der er kritiske for Windows opstartsproces) - Startup Repair skal være i stand til at rette det. Startup Repair er tilgængelig i næsten alle versioner af Windows-operativsystemet, og det inkluderer Windows 7.

Da Windows 7 kom ud, var computerproducenter ikke særlig store på emballagesystemgendannelsesværktøjer som Startup Repair med deres produkter. Da det er tilfældet, kan du kun udføre opstartsreparation på en Windows 7-computer på to måder - ved hjælp af Windows 7-installationsmedie eller en Windows 7-systemreparationsdisk.

For at starte systemet i opstartsreparation skal du enten bruge installationsmediet til Windows, der fulgte med dit system, eller en systemgendannelsesdisk, hvis du har det. Hvis du ikke har disse, kan du købe det fra producenten eller oprette en ved hjælp af en anden computer ved hjælp af trinene her

Sådan BOOT i BIOS for at ændre Boot Order

Du skal vide, hvordan du starter og ændrer opstartsrækkefølge, da dette er nødvendigt for at udføre nedenstående løsninger. Genstart din computer. Indtast din computers BIOS (eller UEFI) indstillinger, så snart den starter op. Den nøgle, du skal trykke på for at åbne disse indstillinger, afhænger af producenten af ​​din computers bundkort og kan være alt fra Esc, Slet eller F2 til F8, F10 eller F12, normalt F2. Dette vises på postskærmen og manualen, der fulgte med dit system. En hurtig google-søgning, der spørger "hvordan man indtaster bios" efterfulgt af modelnummer, viser også resultater. Naviger til Støvle.

Sådan udføres en opstartsreparation ved hjælp af Windows 7 installationsmedier

Indsæt Windows 7 installationsdisk eller USB i den berørte computer og genstart

Så snart computeren starter op, skal du komme ind i BIOS-indstillingerne (instruktionerne for dem varierer afhængigt af producenten af ​​computerens bundkort) og konfigurere computerens startrækkefølge til at starte fra installationsmediet i stedet for harddisken. På de fleste systemer er det F2-tasten, der skal trykkes, når den første skærm vises. Nøglen til at indtaste bios vises også på det første skærmbillede, der vises i nogle få sekunder.Gemme ændringerne, når de er færdige, og afslut BIOS-indstillingerne.

når der står, skal du trykke på en vilkårlig tast for at støvle fra installationsmediet skal du trykke på en af ​​tasterne på tastaturet.

Vælg dine sprogindstillinger og andre præferencer, og klik derefter på Næste.

Når du når et vindue, der har et Installer nu knappen i centrum, skal du klikke på Reparer din computer nederst til venstre i vinduet.

Vælg det operativsystem, du vil reparere.

Hvis Windows 7 er dit eneste operativsystem, vises kun det på listen. Ved Indstillinger for systemgendannelse klik på Opstartsreparation.

En gang Opstartsreparation starter, skal du bare vente tålmodigt på, at den er afsluttet.

Sådan udføres en opstartsreparation ved hjælp af en systemreparationsdisk

Hvis du tilfældigvis har tænkt fremad og oprettet en Windows 7-systemreparationsdisk til din computer tidligere, kan du gå videre og bruge det. Men hvis du ikke har en systemreparationsdisk praktisk, kan du altid oprette en ved hjælp af en Windows 7-computer, der rent faktisk fungerer. En systemreparationsdisk kan oprettes ved at navigere til Start >Kontrolpanel >System og vedligeholdelse >Backup og genskab >Opret en systemreparationsdisk.

For at udføre en opstartsreparation ved hjælp af en systemreparationsdisk skal du:

Gå ind i computerens BIOS-indstillinger ved opstart (instruktionerne, som varierer afhængigt af producenten af ​​computerens bundkort), og konfigurer computerens opstartsrækkefølge til at starte fra reparationsdisken i stedet for harddisken, på det fleste system er det F2-nøglen. Gemme ændringerne, når de er færdige, og afslut BIOS-indstillingerne.

Indsæt reparationsdisken i computeren.Genstart computeren. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på en vilkårlig tast for at støvle fra reparationsskiven.

Vælg dine sprogindstillinger og andre præferencer. Vælg det operativsystem, du vil reparere. Hvis Windows 7 er dit eneste operativsystem, vises kun det på listen.

Når du når Indstillinger for systemgendannelse klik på Opstartsreparation. Vent på Opstartsreparation at være færdiggjort.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found