Vejledninger

Fix: Fjern Oursurfing.com Browser Hijacker

Oursurfing er dybest set en browser hijacker, som mysearch, spørg værktøjslinjen (den mest populære), der inficerer dine webbrowsere. Hvad det gør er, at det i stedet for din standardsøgemaskine omdirigerer dig til deres websted, så der er adgang til alle søgninger, du foretager via deres netværkhvilket resulterer i, at de får betalt for det.I denne vejledning vil jeg liste tre trin, hvor vi først vil foretage en omfattende scanning for at slippe af med alle malware, adware og spyware. Derefter kører vi en dedikeret rengøringsmiddel, der specifikt er målrettet mod Adwares, og til sidst nulstiller vi vores webbrowsere for at starte frisk og efterlader ingen spor, der nægter nogen chancer for, at adware kommer tilbage.

Omfattende scanning med Malwarebytes

Hent Malwarebytes Anti-Malware ved at klikke på linket nedenfor kan du hente den gratis version fra deres websted eller få premium-en til realtidsbeskyttelse eller bruge 14-dages prøveversion (placeret nederst til højre) på deres websted. Desværre beskytter Anti-Virus-software som Norton, AVG og McAfee dig ikke mod Malwares som spørg, hvilket er grunden til, at vi har brug for Malwarebytes til at foretage en fuld scanning. Jeg anbefaler stærkt at få premium-versionen, som beskytter dig i realtid mod at blive smittet i fremtiden. De gratis versioner er gode til manuel scanning, men beskytter ikke i realtid mod fremtidige trusler. Hvis det fortsat kører på dit system, får du straks besked med funktionen Real Time-scanning, når en malware / adware forsøger at komme ind i dit system.

Malwarebytes Anti-Malware Premium

Når det er downloadet, skal du installere Malwarebytes, skal du åbne Malwarebytes. Ikonet skal være på dit skrivebord og gå til Scanning fanen skal du vælge Brugerdefineret scanning og sæt afkrydsningsfelt i alle felter i venstre rude, i højre rude skal du vælge dine drev og trykke på scan. Dette tager et par timer afhængigt af antallet af filer på dit system, når scanningen er afsluttet, klik på “Karantæne alle”Og genstart din computer.

AdwCleaner-scanning

Dernæst download AdwCleaner ved at klikke her Filen begynder at downloade automatisk. Når den er downloadet, skal du åbne den og klikke på Scan, vent på, at scanningen er afsluttet, og klik derefter på Rens.

Når rengøringen er udført, beder AdwCleaner dig om at genstarte din computer - genstart din computer, og test den efter genstart. På dette tidspunkt, spørg og alle andre malware fjernes fra din registreringsdatabase, filer og browsere. (Firefox, Internet Explorer, Google Chrome).

Nulstil dine webbrowsere

Internet Explorer:

1. Hold windows-tasten nede, og tryk på R

2. Skrivinetcpl.cpl

4. Sæt kryds i Slet personlige indstillinger, og tryk på nulstil igen

Google Chrome:

Afslut Google Chrome helt.

 • Indtast tastaturgenvejen Windows-tast + E for at åbne Windows Stifinder.
 • I Windows Explorer-vinduet, der vises, skal du indtaste følgende i adresselinjen.
  • Windows XP% USERPROFILE% \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Chrome \ User Data \
  • Windows Vista / Windows 7 / Windows 8% LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ Brugerdata \
 • Find mappen kaldet "Standard" i biblioteksvinduet, der åbnes, og omdøb den som "Backup-standard."
 • Prøv at åbne Google Chrome igen. En ny "Standard" -mappe oprettes automatisk, når du begynder at bruge browseren.

Mozilla Firefox:

 • Klik på menuknappen, og klik derefter på hjælp.
 • Vælg Fejlfindingsoplysninger i menuen Hjælp. ...
 • Klik på knappen Nulstil Firefox ... i øverste højre hjørne af siden Fejlfinding.
 • For at fortsætte skal du klikke på Nulstil Firefox i det bekræftelsesvindue, der åbnes.

Copyright absolutsilverpoint.com 2021