Vejledninger

FIX: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA er en fejl vist på en blå skærm, også kaldet Blue Screen of Death (BSOD). Det sker, når Windows forsøger at finde et kritisk stykke data i systemets hukommelse, men ikke er i stand til at finde det; derfor genstarter den din computer for at beskytte den mod yderligere skader. Nu ligger de data, det søger efter, på en sidefil, der enten kan være på dit systems RAM eller i harddiskens plads, der bruges af dit system som RAM (kaldet sidefil). I denne vejledning dækker vi begge muligheder.

Normalt tilskrives denne fejl en fejl i din RAM-forbindelse til bundkortet eller i selve RAM'en, men der er andre metoder, der kan følges, før vi åbner dit system. Det er også kendt, at antivirusprogrammer forårsager denne fejl. Sørg for at prøve at deaktivere, inden du går videre med denne guide og også følge vores guide på dette link //appuals.com/blue-screen-of-death/, og hvis alt var forgæves, så lad os starte med Løsning 1.

Løsning 1: Genopret sidefil

For at fremskynde dit system bruger Windows diskplads på din harddisk. Til dette formål opretter den en sidefil, som den henviser til for hurtig adgang til dine ofte anvendte programmer. Deaktivering af sidefilen kan hjælpe med at slippe af med problemet. At gøre dette; Holde det Windows-nøgle og Tryk på R.Indsæt i køredialogen SystemPropertiesAdvanced.exe og tryk på Gå ind for at åbne den.

I SystemEgenskaber -> Klik på Fremskreden fanen og derefter under Ydeevne, klik Indstillinger.Vælg derefterFremskredenigen fra den nye dialog, der åbnes. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev.

Vælg Ingen personsøgningsfil. Klik på Indstil, og bekræft enhver advarselsmeddelelse. Klik på OK> OK> OK til tæt alle vinduer. Restkunst dit system.

Efter genstart skal du gentage ovenstående trin for at gå tilbage til VirtueltHukommelse. Vælg nu Systemlykkedesstørrelse og klik Sæt. Tjek Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev boks øverst. Klik på OK> OK> OK til tæt alle windows og genstart dit system. Ethvert korrupt stykke i sidefilen skal slettes nu. Hvis du stadig får BSOD, skal du gå videre til den næste løsning.

Løsning 2: Kør chkdsk

Chkdsk er et diskkontrolværktøj i Windows, der bruges til at søge og rette fejl i filsystemet.

Klik på Start, skrivcmd,højreklik påcmdog vælgKør som administrator

Type chkdsk / f / r og tryk på Gå ind.

Lad det køre. Hvis du får en besked om, at "Drevet er låst, og hvis du vil planlægge en chkdsk ved næste genstart, skal du skrive Y for ja ”skriv derefter Y og tryk på Gå ind.

Genstart din computer, og lad chkdsk køre. Det registrerer og retter automatisk fejl, det finder. Hvis du står over for problemet igen, skal du gå videre til løsning 3.

Løsning 3: Kør systemgendannelse

Holde nede Windows-tast, og tryk på R.

I køredialogtypen rstrui.exe og tryk på Gå ind.

Standardvalg vil være AnbefaledeGendan. Men hvad du skal se på er datoen / klokkeslættet for gendannelsespunktet, da systemet fungerede fint, det kan være en måned gammel eller dage gammel; for at se flere gendannelsespunkter; sætte en check påVis flere gendannelsespoint.Hvis der ikke er nogen gendannelsespunkter tilgængelige (spring denne løsning over), og opret et gendannelsespunkt senere, når problemet er løst. se her

Klik på Næste >Afslut. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at fuldføre din systemgendannelse.

Løsning 4: Opdater Windows

Microsoft frigiver også opdateringer for at imødegå disse fejl. Sørg for, at din computer er opdateret.

Til Windows 7 og 8:

Trykke Windowsnøgle og skriv kontrolleretilopdateringer. Klik på Kontrolleretilopdateringer i søgeresultaterne. Lad pc'en kontrollere, om der er opdateringer, og sørg for at have dem alle installeret. Vigtigst er de kritiske og vigtige opdateringer.

Til Windows 10:

Trykke Windows-nøgle + R. Type ms-indstillinger: windowsupdate og tryk på Gå ind.

Se nu efter opdateringer til din Windows, og sørg for at installere dem alle.

Løsning 5: Driverinterferens

Følg løsning 4: Tjek driververifikator i vores guide her for at sikre dig, at ingen driver forårsager interferens.

Løsning 6: Kør SFC-scanning

Følg vores guide her for at køre en SFC-scanning. Det er til Windows 10, men kan anvendes på Windows 7 og 8.

Løsning 7: Windows Memory Diagnostics

RAM er den vigtigste komponent, der bruges til personsøgning. En defekt RAM kan også udløse sådanne fejl.Hold Windows-tasten nede og tryk på R. I køredialogtypen mdsched.exe og tryk på Gå ind. En dialogboks vises, der spørger, om du vil genstarte og kontrollere RAM nu eller senere. Vælg den mulighed, der passer dig bedre.

Når du genstarter, starter din RAMs kontrol. Hvis der ikke er fejl, er dit RAM fint. Hvis der er fejl, kan du prøve almindelige tilgange for at inspicere RAM. Hvis du har en bærbar computer, vil din RAM være i et lille rum i bunden af ​​din bærbare computer. I tilfælde af skrivebord skal du åbne din CPU omhyggeligt. RAM'er er fastgjort på dit bundkort og vil sandsynligvis være mere end en. Hvis der er mere end en, placeres de parallelt med hinanden. Fjern begge pinde, og rengør deres gyldne kontakter med en blyantgummi.

Rengør slidserne med en ekstra tandbørste.

For at teste hver RAM-stick, hvis du selvfølgelig har mere end en, skal du indsætte en RAM-RAM ad gangen og se om du får fejlen. Kontroller ligeledes, om en slot i sig selv er defekt, ved at skifte slot med en kendt god RAM.

Hvis du ikke får fejlen med et RAM, er det andet RAM helt sikkert defekt. Hvis resultaterne er de samme under alle forhold, kan problemet ligge inden for selve bundkortet. Det ville være bedst at sende den bærbare / desktop til reparation og diagnosticering af hardware enten til et servicecenter eller andre reparationsstop.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found