Vejledninger

FIX: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (KS.SYS)

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (KS.SYS) er en af ​​Windows 'kerne-CSA-biblioteksfiler. Denne specifikke er tilsluttet videokameraet på din computer. Det er en proces, der er en integreret del af Windows og en fil, der ikke bør slettes, selvom den forårsager fejl. Kernen som helhed betragtes som en vigtig del af Windows, og du bør ikke ændre den på nogen måde.

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (KS.SYS) -fejl efterfulgt af en blå skærm for død signalerer, at systemet har en eller anden form for fejlkommunikation med driverne til dit videokamera. Det har tendens til at vises for ejere af HP-systemer med integrerede webkameraer eller ejere af et HP-webkamera. Det udløses normalt af en opdatering til Skype, og den hyppigst findes opdateres fra Skype 6.14.

Selvom denne fejl ikke påvirker et særligt stort antal brugere, er der et par metoder, som du kan prøve at rette på, hvis du er berørt. Den første er at rette din Skype-version, og den anden er at rette videokameradrivere.

Metode 1: Vend tilbage til den ældre version af Skype

Da dette problem ofte udløses af en defekt Skype-opdatering, ville en logisk løsning på det være at vende tilbage til den ældre version, som du brugte uden problemerne. Først og fremmest skal du afinstallere den version, du bruger i øjeblikket. Det gøres bedst ved at åbne Tilføj eller fjern programmer i Kontrolpanel. Trykke Start, type Kontrolpanel, og åbn resultatet. Indstil udsigt i øverste højre hjørne til large eller lille ikoner og åbn Tilføj eller fjern programmer, eller Programmer og funktionerafhængigt af din version af Windows. Find på listen over programmer Skype, klik på den, og klik derefter på Afinstaller. Følg guiden for at fjerne Skype. I slutningen skal du genstarte din enhed for at fjerne eventuelle resterende filer.

Når du har fjernet det, skal du søge på internettet efter den version, du havde, hvilket sandsynligvis er Skype 6.14. Download det fra Skypes websted, og installer det på din computer. Genstart enheden igen, og du kan fortsætte med at bruge den uden fejlen og BSOD.

Metode 2: Afinstaller HP's webcam-drivere, og lad dit system installere generiske

Den anden årsag til dette problem kan være HPs webcam-drivere, der skaber en konflikt med dit system. For at løse dette kan du fjerne dem, hvorefter Windows installerer generiske drivere til dit webcam. På denne måde er der en chance for, at du mister nogle af de avancerede funktioner i dit webcam, men dette er et ret lille offer for at kunne bruge din computer korrekt.

For at fjerne HP's drivere skal du åbne Enhedshåndtering ved at trykke på Start og skrive Enhedshåndtering, derefter trykke på Gå ind. Find på listen over enheder Billedbehandlingsenheder, og udvide det. Inde finder du HPs enhedsdrivere, Højreklik og vælg Afinstaller fra rullemenuen. Følg guiden, så dine drivere afinstalleres.

Når du er færdig med dette, skal du genstarte din enhed. Nu hvor der ikke er nogen driver til webkameraet manuelt installeret, aktiverer Windows sin generiske. Den ene vil ikke forårsage konflikter og BSOD'er, og du kan fortsætte med at bruge din computer.

Selvom denne fejl påvirker et meget lille antal brugere, kan det være et stort problem for en person, der bruger deres computer til vigtigt arbejde, da det ofte går ned på dit system. Men ved at følge de førnævnte metoder kan du løse det og fortsætte med at bruge din enhed.