Vejledninger

Fix: Facebook-session udløbet

I nogle tilfælde kan en Android-bruger blive udsat for en meddelelse om "Facebook-session udløbet", der konstant dukker op uanset hvor mange gange de afviser den. De fleste mennesker ville tro, at en konstant vises "Facebook-session udløbet" -meddelelse har noget at gøre med den officielle Facebook-applikation, som næsten alle Android-brugere, der findes, har på deres enheder, men det er ikke tilfældet. Faktisk finder brugere, der står over for denne ubarmhjertige underretning, at den indfødte Facebook-app på deres enhed kører fejlfrit, selvom de står over for en underretning, der informerer dem om, at de er logget ud af deres Facebook-konto.

Denne vedvarende meddelelse begynder i virkeligheden at vises, når en Android-enhed står over for problemer med at synkronisere kalenderbegivenheder, kontakter eller enhver anden form for data med den Facebook-konto, som brugeren har registreret på enheden. Kontinuerligt at modtage en generende meddelelse efter hver time eller deromkring kan være ret urolig, især for Android-brugere, der kan lide at have et helt rent meddelelsesområde. Følgende er de tre metoder, der vides at være i stand til at helbrede en Android-enhed, der lider af et tilfælde af den konstant vises "Facebook-session udløbet" -meddelelse:

Metode 1: Indtast blot dine Facebook-legitimationsoplysninger, og log ind

I cirka 25% af alle tilfælde fortsætter meddelelsen "Facebook-session udløbet" kontinuerligt, fordi den berørte bruger afviser notifikationen i stedet for at handle på den. I sådanne tilfælde er det bare at trykke på notifikationen, indtaste ens Facebook-legitimationsoplysninger, logge ind og følge instruktionerne på skærmen, og meddelelsen vises ikke længere.

Metode 2: Fjern din Facebook-konto fra din enhed

1. Gå til Indstillinger.

2. Naviger til enhedens indstillinger for Konti.

3. Tryk på Facebook.

4. Tryk på Fjern konto.

5. Bekræft handlingen.

6. Når kontoen er fjernet fra enheden, er problemet rettet, så brugeren blot kan tilføje sin Facebook-konto igen.

Metode 3: Synkroniser din Facebook-konto manuelt med din enhed

I de fleste tilfælde resulterer initiering af en synkronisering med den indfødte Facebook-konto manuelt i en vellykket synkronisering af data, hvilket effektivt slipper meddelelsen "Facebook-session udløbet" for godt.

1. Gå til Indstillinger >Konti.

2. Tryk på Facebook.

3. Tryk på Synkroniser nu.

4. Vent på, at enheden synkroniserer data med den indfødte Facebook-konto.