Vejledninger

Sådan løses fejl i 'Rullepanel mangler' i Excel?

Excel er et regnearkprogram, der er en del af Microsofts Office-pakke, der inkluderer et sæt programmer, der bruges til at udføre nogle grundlæggende kontoropgaver. Excel er blevet industristandarden i de foregående årtier og bevarer sin position på grund af en enkel og brugervenlig grænseflade. For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter, hvor brugerne ikke kan finde den rullebjælke, der er tilgængelig for hvert regneark.

Hvad forhindrer rullebjælken i at være synlig?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og kom med et sæt løsninger, der fikset det for de fleste af vores brugere. Vi kiggede også på årsagerne til, at den blev udløst, og opførte dem som følger.

 • Handicappet:I nogle tilfælde er det muligt, at rullebjælken muligvis er blevet deaktiveret fra excels konfigurationer. Excel giver en indstilling, hvorved bjælken kan deaktiveres for at øge cellens synlighed eller til andre formål.
 • Minimeret:Det er muligt, at rullepanelet ved en fejltagelse er blevet minimeret af brugeren. Der er en mulighed for at minimere rullebjælken lige under den, og den skjuler rullebjælken, medmindre processen er vendt.
 • Uden syn:I nogle tilfælde kan Excel-programmet blive zoomet ind, eller det kan minimeres, hvorfor programmet skal begrænses til en bestemt mængde skærmplads. Hvis programmet er begrænset, kan det nogle gange minimere rullepanelet for at vise celleoplysningerne.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, går vi videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de præsenteres for at undgå konflikt.

Løsning 1: Aktivering af rullebjælke

Der er en mulighed for at deaktivere rullebjælken i Excel, der skjuler den permanent, indtil indstillingen er aktiveret. Derfor aktiverer vi i dette trin rullepanelet fra indstillingerne. For det:

 1. Åbn Excel, og start regneark som rullen mangler for.
 2. Klik på “FilTab”Og vælg“Muligheder“.
 3. Klik på “FremskredenKategori”Og vælg“Skærmmulighedertildet herprojektmappe”-Knappen.
 4. Vælg både “At viseVandretRulbar" og "Vis lodret rullepanel" muligheder.
 5. Klik på "OKAY" for at gemme dine ændringer og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Maksimer rullepanelet

Hvis rullepanelet er minimeret for at vise et maksimalt antal celler, skjules det, indtil processen vendes. Derfor maksimerer vi rullepanelet i dette trin. For det:

 1. Start Excel, og åbn regnearket, som rullen mangler for.
 2. Nederst til højre skal du kontrollere, om der er nogen “Tre vandrette prikker” ved siden af "Tilføje" knap.
 3. Hvis prikkerne er til stede, betyder det, at rullepanelet er minimeret.
 4. Klik og hold "TreVandretPrikker”Og træk til venstre for at få vist rullepanelet igen.
 5. Kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Arrangering af fliser

Der ser ud til at være en fejl med nogle versioner af programmet, hvor rullebjælken muligvis mangler, hvis fliserne ikke er arrangeret. Derfor arrangerer vi fliserne i dette trin. For det:

 1. Klik på “Udsigt”-Fanen og vælg“ArrangerAlle" mulighed.
 2. Klik på "Flisebelagt”Og vælg“Okay”For at gemme dine ændringer.
 3. Kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 4: Ændring af størrelsen på filvinduet

I nogle tilfælde kan Excel muligvis være konfigureret til at vise cellerne i stedet for rullebjælken for at spare plads på skærmen. Derfor konfigurerer vi det i dette trin, så det viser rullepanelet. For det:

 1. Klik på “FilNavn”Øverst på excel og træk det til venstre, indtil du ser, om det højre hjørne af filen.
 2. Klik på “RetGrænse”Og træk den til venstre, indtil både højre og venstre hjørne er synlige på dit vindue.
 3. Klik på “FuldSkærm”Valgmulighed og kontrollere, om rullepanelet vises.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found