Vejledninger

Sådan rodes Oppo F1s

Oppo F1s Selfie Expert er en mellemtelefon, der markedsføres til selfietakere. Dets vigtigste salgsargument er et 13M selfie-kamera med ansigtsdetekteringsteknologi og LED-blitz. Oppo er et kinesisk mærke, der kontinuerligt kæmper om topposition med andre kinesiske produktionsgiganter Huawei, Vivo og Xioami.

I denne vejledning vil jeg vise dig, hvordan du rod på Oppo F1s uden en brugerdefineret gendannelse eller ulåst bootloader til A1601-firmwaren. Jeg vil også vise, hvordan jeg opdaterer til A27 firmware uden at miste rod.

Mange mennesker troede, at Oppo F1'erne var umulige at udrydde, fordi der var en vis fejl i den officielle KingoRoot-metode - roden .zip, jeg leverer til A1601-firmware, har et ændret script, der løser dette problem.

Krav:

  1. Oppo F1s (A1601) Root .zip
  2. Terminalemulator fra Google Play

Først skal du installere Terminal Emulator til Android på din telefon. Dette giver dig mulighed for at bruge forskellige Linux-baserede systemkommandoer inde fra din telefon.

Uddrag nu den .zip, jeg leverede ovenfor til din stationære pc - inde i mappen ser du "KingoRoot.apk" og en mappe med navnet "rmkingo". Kopier begge disse til din telefons interne lager via USB.

Åbn telefonens indstillinger> Sikkerhed, og aktiver "Ukendte kilder - Tillad installation af apps fra ukendte kilder". Åbn nu en filudforsker, og find KingoRoot.apk, og installer den derefter.

Inde i KingoRoot skal du trykke på “Et klik rod”-Knappen og lad den gå igennem processen.

Når root lykkes, skal du starte terminalemulatoren og skrive følgende kommando:

su

Giv superbruger adgang til terminalen, når du bliver bedt om det, og fortsæt med at skrive følgende kommandoer:

og lad det gå igennem processen.

Du får muligvis en fejl om uendelige loop-scripts, bare fortsæt med denne vejledning. Luk ikke Terminal-emulatoren eller scriptet, lad dem køre i baggrunden.

Åbn SuperUser-appen, der blev installeret på din telefon af KingoRoot, og tryk på "Fjern rod". Dette fjerner din telefon, men efterlader vigtige filer, så vi kan opnå en bedre rodmetode.

Din telefon genstarter, efter at den er fjernet, så nu kan du installere SuperSU fra Google Play. Start SuperSU-appen, og vælg "Opdater SU-binær fil" i normal tilstand, den gennemgår en proces, der tager et par minutter. Når det er gjort, skal du genstarte din telefon.

Forankret Oppo F1s A16x firmwareopgradering til A27 uden at miste rod

Krav:

Flashify

Carliv Image Kitchen

Oppo F1s TWRP 3.0

Underskriv OTA-pakke

Officiel firmwarepakke .zip fra Oppo Downloads - www.oppo.com/xx/downloads/ (skift "xx" til din landekode, dvs. PH = Philippines, NZ = New Zealand, IN = Indien osv.)

Bemærk: Disse trin skal kun følges, hvis du har rodfæstet A16x-firmwaren og vil opdatere til A27x uden at miste din rodadgang.

Først skal du blinke det modificerede TWRP-billede til din Oppo-enhed ved hjælp af Flashify-værktøjet. Du skal blot installere Flashify på din telefon, kopiere TWRP .zip til din telefons SD-kort og blinke det indefra Flashify.

Dernæst skal vi ændre den fulde opdateringspakke - dette er lidt teknisk, så følg nøje.

Uddrag opdateringspakken .zip til dit skrivebord, og udpak derefter billedfilen inde.

Slet filen kaldet “recovery-from-boot.p ” og brug et værktøj som CarlivImageKitchen til at genopbygge billedet med mulighed for at genberegne sha1-værdien. Skriv den nye sha1-værdi ned.

Åbn opdaterings-scriptet med en teksteditor som Notepad ++, og erstat den gamle sha1-værdi. Pak alt igen i en ny .zip-fil og underskriv .zip med ovenstående OTA-pakkeværktøj.

Kopier opdateringen. Zip, du lige har oprettet til din telefons SD-kort, start i TWRP-gendannelse, og flash opdateringen. Zip. Endelig kan du blinke SuperSU eller Magisk efter at have blinket firmwareopgraderingen. Når du er færdig, skal du genstarte din telefon.