Vejledninger

Fix: Windows Update-fejl 800f0902

Fejl 800f0902 er en forbigående fejl. I de fleste tilfælde ser det ud, fordi opdateringsinstallationsprogrammet (Trusted Installer) har travlt med at behandle anmodninger fra en anden klient. Fordi det håndterer vigtige OS-filer, Pålidelig installatør kan ikke afbrydes, før den er færdig med den aktuelle opgave. Dette problem ses normalt, når du installerer Windows OS-opdateringer. Fejlkoden vises typisk, når brugeren kontrollerer for opdateringer, eller efter at en automatisk opdatering mislykkes. Det vides at ske ofte på maskiner, der har mange opdateringer at indhente.

Hvis en travlTrustedInstaller forårsager800f0902 fejl,ventetid et stykke tid inden installation af den defekte opdatering vil sandsynligvis løse problemet. Imidlertid ender en korrupt opdateringsinstallation med at forårsage dette problem. I så fald bliver du nødt til at gå igennem besværet med at nulstille mappen Software Distribution.

Et andet muligt scenario for din800f0902 fejl er, at de opdateringer, der mislykkes, vi allerede er erstattet af nyere opdateringer via installation. I dette tilfælde vil dit operativsystem se på de manglende opdateringer som "ikke relevant" og vise800f0902 fejl. Imidlertid kan problemet også være på serversiden, så vent om muligt et par timer og se om problemet løser sig selv.

Nedenfor har du en samling af metoder, der med succes har hjulpet Windows-brugere med at fjerne800f0902 fejl.Følg hver metode i rækkefølge, indtil du finder en løsning, der fungerer.

Bemærk: Før du starter med nedenstående metoder, skal du sørge for, at din netværksforbindelse fungerer korrekt. Derudover skal du kontrollere, om du ikke har nogen proxyindstillinger, der kommer i spil, når Windows forsøger at udføre en opdatering. Hvis du bruger proxy eller VPN, skal du deaktivere tjenesterne og prøve at installere de manglende opdateringer igen.

Metode 1: Initialisering af Interner Explorer

Det800f0902 fejler ofte forbundet med ufuldstændige installationer af IE (Internet Explorer). Nogle brugere fjernede fejlen med succes efter åbning af IE og lod den initialisere. Hvis du bruger en tredjepartsbrowser som Chrome eller Firefox, skal du prøve at åbne Internet Explorer og derefter lukke den igen. Gå derefter tilbage til Windows Update og prøv at udføre opdateringen. Hvis det stadig fejler, skal du flytte til Metode 2.

Bemærk: Denne løsning gælder kun, hvis du normalt ikke bruger IE, og / eller du ikke åbnede den, efter opdateringen mislykkedes.

Sådan åbner du Internet Explorer: Hold nede Windows-nøgle og Tryk på R, typeiexplore.exeog klik Okay

Metode 2: Genstart af Windows Module Installer-tjenesten (trustinstaller.exe)

TustedInstaller er en eksekverbar fil, der bruges af en kaldet tjeneste Windows-modulinstallatør. Dens formål er at installere Windows-systemmoduler - dette inkluderer Windows-opdateringer og automatiske opdateringer og hotfixes. TrustedInstaller.exe er kendt for at være en hukommelsessvin og har potentialet til at fejle ud på Windows 7 og forhindre opdateringerne i at blive installeret. Nogle brugere har formået at løse800f0902 fejlved at genstarte tjenesten og genstarte deres system. Her er hvad du skal gøre:

Bemærk: Før du fortsætter og genstarter tjenesten, skal du sørge for, at den ikke i øjeblikket behandler en opdatering. For at gøre dette skal du åbne Opgavestyring (Ctrl + Skift + Esc),gå til Ressourceovervågning og kontroller, om TrustedInstaller.exe bruger i øjeblikket fysisk hukommelse. Hvis det bruger systemressourcer, skal du vente på, at opdateringen er afsluttet, før du følger nedenstående vejledning.

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv derefter services.msc og ramte Gå ind.
 2. Når du er i vinduet Tjenester, skal du rulle ned og finde Windows Modules Installer.
 3. Højreklik på Windows Modules Installer og vælg Ejendomme.

 4. Vælg derefter Fanen Generelt og klik på Hold op knap. Når tjenesten er stoppet, skal du klikke på Start for at genstarte den. Endelig ramte ansøge for at bekræfte og lukke Tjenester vindue.

 5. Prøv at installere den opdatering, der tidligere mislykkedes.

  Bemærk: Hvis opdateringen mislykkes igen med80080005 fejl kode, genstart computeren og følg Metode 3. Hvis den viste fejlkode stadig er800f0902, gå direkte til Metode 4.

Metode 3: Scanning efter systemfejl med SFC

Korrupte Windows systemfiler kan også føre til 800f0902 fejlDette vil typisk ske, når download eller installation af en Windows Update afbrydes. Dette kan udløses af en pludselig strømkilde eller en netværksfejl. Hvis følgende metode har ændret fejlen til en80080005 kode, følg nedenstående trin for at køre SFC (systemfilkontrol).

Windows har et indbygget værktøj, der er i stand til at scanne og løse de fleste problemer relateret til systemfilkorruption, inklusive den aktuelle fejlFølg rettelserne nedenfor for at udføre en systemomfattende scanning og reparere dine korruptionsfiler:

 1. Klik på Windows-startlinjeikonet i nederste venstre hjørne, og søg efter “cmd“. Højreklik derefter på Kommandoprompt og klik på Kør som administrator.

 2. Når kommandoprompten er åbnet som administrator, skal du trykke på sfc / scannow og tryk på Gå ind.Dette udløser en systemomfattende scanning, der tager et stykke tid at gennemføre. Hvis værktøjet formår at finde beskadigede filer, skal du trykke på Y nøgle ved næste prompt for at få de beskadigede filer repareret.
 3. Når processen er færdig, skal du genstarte din maskine og prøve at installere opdateringerne igen.

Metode 4: Nulstilling af mappen Software Distribution

Det Software distribution mappe i Windows vedligeholdes af WUAgent. Mappen er ansvarlig for lagring af midlertidige filer, der kræves af Windows Update. Under normale omstændigheder er der ingen grund til nogensinde at interagere med denne mappe. Men hvis Windows-opdateringer stadig ikke fungerer efter at have fulgt ovenstående metoder, kan omdøbning af mappen muligvis fjerne problemet. Denne metode er effektiv i de situationer, hvor Windows ser opdateringerne som "ikke-anvendelige", fordi nyere opdateringer allerede var installeret.

Du kan finde mappen Software Distribution under C: \ Windows \ SoftwareDistribution. Hvis du bemærker, at størrelsen på denne mappe er betydeligt stor (over 700 MB), så er der stor chance for, at denne metode vil eliminere80080005 fejl.

Bemærk: Udførelsen af ​​nedenstående trin er sikker og vil ikke skade dit system. Denne procedure nulstiller indholdet af softwaredistributionsmappen, hvilket tvinger Windows til at genskabe WU-komponenterne og downloade driverne igen.

Her er en trinvis vejledning til nulstilling af softwaredistributionsmappen:

 1. Afbryd først din maskine fra internettet. Dette kan enten betyde at slukke for Wi-Fi eller fysisk frakoble den kablede forbindelse.

  Bemærk: Hvis du springer dette trin over, kan Windows indikere, at nogle filer er i brug, og nedenstående kommandoer fungerer ikke.

 2. Klik på Windows-startlinjeikonet i nederste venstre hjørne, og søg efter “cmd“. Højreklik derefter på Kommandoprompt og klik på Kør som administrator.

 3. Først skal vi stoppe BITS, kryptografisk, MSI INstaller og Windows Update Services. For at gøre dette skal du indsætte følgende kommandoer i Kommandoprompt og tryk på Gå ind efter hver af dem:

  net stop wuauserv

  net stop cryptSvc

  net stop bits

  net stop msiserver

 4. Nu skal vi omdøbe Software distribution mappe og Catroot2 folder. Dette vil tvinge Windows til at genskabe Windows Update-komponenterne og downloade opdateringerne igen. For at gøre dette skal du indsætte følgende kommandoer i Kommandoprompt og ramte Gå ind efter hver:

  ren C: \ Windows \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.oldren C: \ Windows \ System32 \ catroot2 Catroot2.old

 5. Nu hvor vi omdøbte mapperne, lad os genstarte de tjenester, vi tidligere har deaktiveret. Fortsæt ved at indsætte følgende kommandoer og tryk Gå ind efter hver:

  net start wuauserv

  net start cryptSvc

  netto startbits

  net start msiserver

 6. Tæt Kommandoprompt og genstart computeren. Efter genstart skal opdateringerne automatisk starte. Men hvis de ikke gør det, skal du gå til Windows Update og starte dem derfra.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found