Vejledninger

Fix: Groove Music fra Crashing i Windows 10

Groove Music er i bedste fald en wobbly musikafspiller. Selvom det er rigtigt, at Groove Music har mange anstændige funktioner og positive ting, har det indbyggede Windows 10-musikafspilningsprogram måder at gå, før det endda kan konkurrere med de bedste applikationer i musikafspilningsscenen. Et af de mest almindelige Groove Music-relaterede problemer er, at applikationen går ned umiddelbart efter, at brugeren logger ind. Mange brugere har klaget over, at Groove Music-appen går ned, umiddelbart efter at de logger ind. I sådanne tilfælde fungerer applikationen som den skal og gør det ikke går ned, hvis brugeren afbryder sin computer fra internettet eller slet ikke logger på. Men så snart brugeren logger på Groove Music, går programmet ned.

Alle Windows 10-brugere er fortrolige med Groove Music-applikationen, hvorfor de ved, hvor irriterende programmet går ned, når de forsøger at logge på det kan være. Men hvis du lider af dette problem og vil vide, hvordan du kan forhindre Groove Music i at gå ned, efter du har logget ind, skal du glæde dig, da der er en hel række forskellige metoder, du kan prøve for at nå dette mål. Følgende er nogle af de mest effektive metoder, du kan bruge til at sikre, at Groove Music-applikationen ikke går ned, efter du har logget ind:

Metode 1: Kontroller for at sikre, at tid og dato på din computer er korrekt

En af de mest almindelige grunde til, at indbyggede Windows-applikationer undertiden går ned, er fordi tid og dato på computeren ikke er indstillet korrekt. Hvis det er tilfældet, forhindrer Groove Music i at gå ned efter loginfasen, hvis du sørger for, at det rigtige tidspunkt og den rette dato er indstillet på din computer.

Klik på Ur i nederste højre hjørne af din skærm i proceslinjen. Klik på Indstillinger for dato og klokkeslæt.

Sørg for at Indstil tid automatisk er vendt af. Klik på Lave om direkte under Skift dato og klokkeslæt.

Indstil den rigtige dato og det rigtige tidspunkt, og klik på Lave om. Sørg også for, at din computer er indstillet til højre Tidszone. Afslut og kontroller, om problemet fortsætter.

Metode 2: Reparer alle beskadigede systemfiler

I nogle tilfælde kan Groove Music gå ned på grund af beskadigede eller beskadigede systemfiler. Hvis det er tilfældet, vil kørsel af en SFC-scanning identificere og reparere eventuelle beskadigede filer og slippe af med problemet.

Se, hvordan du kører SFC SCAN i Windows 10

Metode 3: Nedriv og genopbyg derefter din computers standardbiblioteker

Den mest sikre metode, der kan bruges til at rette en Groove Music-app, der fortsætter med at gå ned efter loginfasen, er at nedrive og derefter genopbygge din computers standardbiblioteker.

Åben Windows Stifinder. (Windows-nøgle + E)

Find og klik på Biblioteker i venstre rude. Hvis du ikke finder det Biblioteker, klik på Udsigt menuen øverst på skærmen, skal du åbne rullemenuen i Navigation panel og aktivere Vis biblioteker

I Biblioteker, tryk på Ctrl + EN for at vælge alle bibliotekerne på din computer skal du højreklikke på en af ​​dem og klikke på Slet. Dette sletter (eller ødelægger) alle biblioteker, der er gemt på din computer. Det skal bemærkes, at dette kun vil slette biblioteker og ikke nogen som helst data, der er gemt på din computer.

For at gendanne alle din computers standardbiblioteker skal du højreklikke på Biblioteker i venstre rude af WindowsExplorer og klik på Gendan standardbiblioteker.

Når bibliotekerne, du har slettet tidligere, er gendannet, kan du prøve at logge ind på Groove Music, og det skal ikke længere gå ned, når du logger på.

Metode 4: Afinstaller og geninstaller Groove Music

Start med en ren skifer ved at afinstallere og derefter geninstallere Groove Music er også et ret sikkert spil, hvis hvad du vil gøre, hvis Groove Music går ned, efter at du har logget ind, og du vil løse problemet.

Åbn Start-menu. Type powershell ind i søgefeltet. Højreklik på det program, der hedder Windows PowerShell der vises. Klik på Kør som administrator.

Indtast følgende kode i Windows PowerShell dialog:

Get-AppxPackage * zunemusic * | Fjern-AppxPackage

Tryk på Gå ind.Vent på, at Groove Music bliver afinstalleret.

Åbn en anden Windows PowerShell dialog med administrative rettigheder, og indtast følgende kode, og tryk på Gå ind nøgle til at geninstallere Groove Music:

Get-AppxPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

Vent på, at kommandoen er fuldt udført, og når kommandoen er behandlet fuldt ud, er Groove Music blevet geninstalleret og placeret tilbage i Start-menu, selvom Windows PowerShell endte med at vise en slags fejl.

Metode 5: Indstil tilladelser

Gå "C: \ Programmer" Vælg "WindowsApps”-Mappe (det er en skjult mappe, du skal ændre indstillingen for at vise skjult i indstillingerne for mappevisning). Højreklik og i ejendomsvinduet.

Gå til sikkerhedsfanen og sørg for, at admin har fuld adgang til mappen.

Hvis der ikke er fuld adgang, kan dette være grunden til, at appen går ned. Tilføj fuld rettigheder til administrator eller bruger og test.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found