Vejledninger

Hvad er btvStack.exe på min Skype

Nogle brugere bliver i konflikt med BtvStack.exe proces, der beder brugeren om tilladelse til at bruge Skype. Meddelelsen vises normalt et sted øverst til højre straks efter at brugeren åbner Skype. I det væsentlige er hvad denne meddelelse anmoder om adgang, så hvis du har et Bluetooth-headset, vil du være i stand til at bruge det med Skype (hvis du tillader det).

Hvad er BtvStack.exe?

BtvStack.exe er en del af Atheros Bluetooth stack-drivere til Windows. Når man ser på dens funktionalitet, er BtvStack.exe intet andet end en Bluetooth-driver. Det BtvStack.exe prompt beder simpelthen om adgang til at bruge Skype med et Bluetooth-headset. Hvis vi skulle gå opad i processtræet, ville vi opdage det btvStack.exe er en proces, der normalt anvendes af Bluetooth Manager.

Tillad eller nægt?

Tilladelse eller nægtelse af adgang er meget pålidelig i din særlige situation. Husk, at din mulighed kun betyder noget, hvis du rent faktisk ejer et Bluetooth-headset. Hvis du ejer en Bluetooth-enhed, kan du kun bruge den med Skype, når du har ramt Tillad adgang knap.

Hvis du ikke ejer en Bluetooth-enhed, betyder det ikke noget, hvad du vælger - den funktionalitet, der er bragt af Bluetooth-driveren, vil aldrig blive brugt.

Mærkeligt nok er det kendt, at prompten vises, selvom du ikke har nogen tilsluttede enheder, der bruger Bluetooth-teknologien.

Sådan deaktiveres eller genaktiveres BtvStack.exe-prompten

Nogle brugere har rapporteret det, uanset om de vælger det Afvis adgang eller til Tillad adgang, vil prompten vende tilbage, næste gang Skype startes. Hvis du vil gøre dine præferencer permanente, kan du følge nedenstående trin:

Bemærk: Følgende trin kan også bruges, hvis du startede med at nægte adgang til Bluetooth-driveren, og du for nylig købte en enhed, der har brug for den.

  1. Åbn Skype, og gå til Værktøjer> Indstillinger ved hjælp af båndet øverst i vinduet.

  2. Gå derefter til Avanceret> Avancerede indstillinger, og klik derefter på Administrer andre programmers adgang til Skype.
  3. I Administrer API-adgangskontrol vindue, se efter BtvStack.exe eksekverbar, vælg den, og klik derefter på Lave om knap.

  4. Vælg derefter skiftet ud for Tillad, at dette program bruger Skype og ramte Okay.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found