Vejledninger

Sådan tilføjes musik til Windows Media Player-biblioteket

At lytte til sangene på din computer via Windows Media Player er ret let - alt hvad du skal gøre er at afspille en sang og sørge for, at den er konfigureret til at afspille via Windows Media Player. Men hvad nu hvis du vil begynde at spille en sang, du har på din computer fra Windows Media Player - hvad så? For at afspille en bestemt sang fra Windows Media Player skal du finde sangen i WMPs bibliotek og afspille den derfra. Desværre tilføjer Windows Media Player ikke alle de sange, du har på din computer, til biblioteket - dette skal gøres manuelt.

For at kunne afspille sange, du har på din computer fra Windows Media Player, skal du først tilføje disse sange til Windows Media Player's bibliotek, så du nemt kan få adgang til dem. Tilføjelse af musik til Windows Media Player er heldigvis ret enkel og ligetil. Hvis du vil tilføje sange, der er gemt et sted på din computer til dit Windows Media Player-bibliotek, skal du:

  1. StartWindows Media Player.
  2. Klik påOrganisereiWindows Media Player'S værktøjslinje.
  3. Svæve overAdministrer bibliotekerog klik påmusiki den menu, der vises. Hvis du gør det, åbnesMusikbiblioteksplaceringerdialog boks.
  4. Klik påTilføje.
  5. Naviger til mappen på din computer, som den sang, du vil føje til dinWindows Media Playerbiblioteket er placeret i, og klik på mappen for at vælge det.
  6. Klik påInkluder mappe.
  7. Når du bliver bedt om at bekræfte, om du virkelig vil gennemgå det, skal du klikke påOkay.

Du vil nu se, at den sang, du ønskede at tilføje til dit Windows Media Player-bibliotek, er let tilgængelig i biblioteket, og at du nu nemt kan afspille den fra Windows Media Player. En massiv opside for denne proces med at tilføje musik til Windows Media Player er, at når du har applikationen med en bestemt mappe i biblioteket, tilføjer den ikke bare den ene sang, du ville føje til biblioteket - den tilføjer faktisk hver eneste lyd fil, den finder i den valgte mappe til biblioteket, så længe lydfilen er i et format, WMP genkender og er i stand til at afspille.

Tilføjelse af musik til dit Windows Media Player-bibliotek giver dig ikke kun mulighed for at afspille den indefra applikationen, men hjælper også med at gøre tingene lettere, ting som f.eks. At oprette personlige afspilningslister til dig selv eller brænde sange på en CD ved hjælp af WMP.