Vejledninger

Fix: MSVCP71.dll blev ikke fundet

Det "msvcp71.dll blev ikke fundet”Fejl opstår typisk, når brugeren forsøger at åbne bestemte applikationer. De fleste af de berørte brugere bekræftede, at problemet begyndte at vises pludseligt, efter at en Windows-opdatering blev anvendt.

Mens nogle brugere støder på denne fejlmeddelelse i starten af AOL, sandt billede eller når de lancerer deres eksterne AV-løsning, kan andre ikke åbne de fleste af deres tredjepartsapplikationer.

Fra vores undersøgelser sker problemet for det meste med temmelig gamle stykker software, der oprindeligt var designet til at køre på Windows XP og ældre. Som det viser sig, ermscvcp71.dllfilen er ikke længere inkluderet som standard i Windows 7 og nyere og installerer typisk det program, der har brug for det.

Hvad er mscvcp71.dll?

Det Msvcp71.dll er en ekstremt gammel systembiblioteksfil, der oprindeligt blev leveret med Microsoft Visual C ++ .Net 2003. I dag har den ikke så meget nytte, men den bruges stadig af nogle VC ++ applikationer, der er bygget til at bruge standard C ++ runtime under kompileringsfasen.

Det her Microsoft C Runtime-bibliotek modulet indeholder forskellige biblioteksfunktioner såsom memcpy, cos og printf. Hovedformålet er at kontrollere og give links til de andre moduler, der er ansvarlige for at kontrollere systemets aktuelle sundhedsstatus.

Advarsel: Vi opfordrer dig ikke til at downloade en individuel erstatning forMsvcp71.dllfil fra et populært DLL-sted. Selvom dette lykkes at løse “msvcp71.dll blev ikke fundet”Problem, vil det sandsynligvis udløse en fejl, der er forbundet med en anden DLL-fil.

Sådan ordnes “msvcp71.dll blev ikke fundet

Husk, at langt størstedelen af ​​DLL-fejl opstår på grund af forældede, beskadigede eller ugyldige filer på systemet. På grund af dette opfordrer vi dig til at sikre dig, at din Windows-pc ikke har nogen ventende opdateringer. For at gøre dette skal du åbne en Løb vindue (Windows-tast + R), og skriv “wuapp"(Eller"ms-indstillinger: windowsupdate”Til Windows 10) og ramte Gå indfor at åbne Windows Update-skærmen. Tryk derefter på Se efter opdateringer button og følg vejledningen på skærmen for at installere alle de ventende.

Hvis du stadig kæmper med "msvcp71.dll blev ikke fundet”Fejl, vi har nogle mere legitime metoder, der med succes har formået at hjælpe brugere i en lignende situation med at løse problemet. Følg de potentielle rettelser nedenfor i rækkefølge, indtil fejlmeddelelsen ikke længere vises.

Metode 1: Installation af Microsoft Visual Studio .NET ™ 2003

Nogle brugere, der har kæmpet med dette problem, fandt ud af, at “msvcp71.dll blev ikke fundet”Fejl forsvandt straks efter installation afMicrosoft® Visual Studio .NET ™ 2003.Som nævnt ovenfor er dette den nyeste Microsoft Visual Studio-udgivelse, der indeholdermsvcp71.dllfil.

Hvis fejlen vises, fordimsvcp71.dllfil ikke blev installeret med det program, der har brug for det, vil dette sandsynligvis løse problemet. Her er hvad du skal gøre:

  1. Besøg dette officielle Microsoft-link (her) og ramte Hent knappen for at downloade installationsprogrammet.

  2. Når installationen er afsluttet, skal du åbne installationsprogrammet og installere KB918007 opdatering til din computer. Når installationen er afsluttet, skal du genstarte din computer og se om “msvcp71.dll blev ikke fundet”Fejl er løst.

Hvis du stadig støder på det samme problem, skal du gå ned til Metode 2.

Metode 2: Geninstaller det program, der forårsager fejlen

Hvis den første metode mislykkes, skal vi rette opmærksomheden mod den applikation, der udløser fejlen. Som jeg har nævnt ovenfor, ermsvcp71.dllfilen er ikke inkluderet som standard i de nyeste Windows-versioner, så udviklere, der bruger den i deres applikationer, skal inkludere den installationsprocessen.

Der er tilfælde, hvor denne DLL-fil (eller en anden) ikke installeres sammen med det program, der har brug for det. Oftest sker dette, fordi en ekstern AV forstyrrer installationen.

Med dette i tankerne kan du prøve at geninstallere det program, der viser “msvcp71.dll blev ikke fundet”Fejl, mens du holder din tredjeparts antivirus deaktiveret.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found