Vejledninger

LØST: Søgeresultaterne er ikke helt klar endnu, men vi arbejder på at få dem sammen

Du har muligvis ikke lagt mærke til det endnu, men hvis du ændrer sprogindstillingerne i Windows 10, kan der opstå nogle få problemer i funktionen "Søg". Systemets standardsprogindstillinger er normalt indstillet til amerikansk engelsk. At lade dem være, som de er, har ingen indflydelse på systemet. Når du ændrer dine sprogindstillinger i Windows 10, kan du dog få en fejl ved at sige "Søgeresultaterne er ikke helt klar endnu, men vi arbejder på at få dem sammen". Hvis du ikke er alt for speciel med amerikansk / engelsk engelsk eller hvad som helst på din computer, kan du fjerne dette problem ved at vende tilbage til systemindstillingerne for systemsprog, og SEARCH fungerer fint. Men hvis du har brug for at ændre systemsproget, skal du arbejde dig rundt i dette problem. Interessant nok fungerer Cortana problemfrit uanset dine ændringer i sprogindstillinger. I værste fald vil det bare bede dig om at indstille dit sprog efter at have registreret dine ændringer.

Inden man tager fat på eventuelle rettelser, tilrådes det først at ændre alle aspekter af sprogindstillinger til det ønskede sprog (f.eks. Engelsk UK osv.). Hvis søgeproblemet stadig vedvarer, skal du følge nedenstående procedure.

BEMÆRK: Cortana har intet at gøre med ovennævnte fejl; så bare spar din tid og lad det være. Der er heller ikke behov for at foretage en opgraderingsreparation, selvom det får dig tilbage til en stabil tilstand i dit system.

Hemmeligheden ligger i dit opdateringsmodul. Opdaterer du Windows-systemet, før du skifter sprog eller omvendt? Først skal du ændre dit systems sprog til det foretrukne alternative sprog. Fjern derefter de sidste kumulative opdateringer straks derefter. Sådan gør du:

Afinstallation af de sidste kumulative opdateringer

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typeappwiz.cplog klikOKAY.

Klik / tryk på på venstre side af vinduet Programmer og funktioner på “Se installerede opdateringer”. (Du kan prøve at søge efter disse ord i søgefeltet her, det problematiske søgefeltproblem har stadig ikke sparket ind)

Vælg de seneste windows-opdateringer (Du kan klikke på den seneste på listen eller bare gå efter dem en efter en). Vær opmærksom på de datoer, der er skrevet sammen med hver opdatering, vi er kun interesseret i de seneste opdateringer. Hvis du ikke er sikker, skal du vælge opdateringer, der blev foretaget lige før eller omkring det tidspunkt, hvor du begyndte at opleve Windows-søgningsproblemet. Der er også en mulighed for dig at kun vise opdateringer, der er installeret i en bestemt periode ved hjælp af kalenderfunktionen for datointerval.

Når du har identificeret opdateringen, skal du klikke på den og derefter klikke på afinstaller. Når de er blevet klemt fra dit system, underretter systemet dig om tilgængelige Windows-opdateringer. Opdateringer er afinstalleret.

Genstart din pc og test for at se, om problemet nu er løst. Hvis ikke, skal du følge den næste metode nedenfor.

Opdater geninstallation og sprogkontrol

Slut din pc til internettet. Når meddelelserne om tilgængelige opdateringer dukker op på din computer, skal du lade dem automatisk downloade og installere. De kan være lidt omfangsrige, som et par hundrede megabyte. Den tid, det tager at gennemføre, afhænger af dine internethastigheder. Efterhånden som opdateringen fortsætter, skal du endnu en gang kontrollere, at alle sproglige aspekter er blevet justeret i overensstemmelse hermed.

Under indstillinger skal du analysere følgende

Tid og sprog. Juster tiden i overensstemmelse hermed, og se om sproget ændres til det, du foretrækker.

Under Lokalitet skal du justere tiden (om nødvendigt) og regionen.

Analyser også tale og displaysprog.

Hvis alle ovenstående detaljer passer perfekt, bør du ikke opleve nogen problemer fra ovenstående søgeproblem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found