Vejledninger

Sådan repareres MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS BSOD på Windows 10

Flere IRP komplette anmodninger er en Blue Screen of Death-fejlmeddelelse, der fortæller dig, at en driver har kaldt en IoCompleteRequest at bede om, at en IRP er afsluttet, men pakken er allerede afsluttet, hvilket resulterer i denne fejlmeddelelse. Dette sker oftest, når to separate drivere mener, at de begge ejer pakken, og de prøver begge at færdiggøre den. Den første anmodning er vellykket, og den anden mislykkes og resulterer i denne fejlkontrol. Dette er vanskeligt at spore, især på grund af det faktum, at den anden chauffør dækker sporet af den første.

Dette problem vises normalt for brugere af LogMeIn Hamachi, som er en software, som mange mennesker bruger til at oprette et virtuelt LAN. Problemet er med LogMeIn Hamachi's virtuel miniportdriver (hamdrv.sys) og det er en kendt fejl med softwaren.

Der er to ting, du kan gøre for at løse dette, og de forhindrer begge i at få nogen BSOD-fejlmeddelelser.

Metode 1: Opdater LogMeIn Hamachi

Da udviklerne bag softwaren er helt klar over fejlen, har de siden frigivet en opdatering (02.05.2014), der løser dette problem. Hvad du skal gøre er at downloade den nyeste version af LogMeIn Hamachi fra deres hjemmeside og installere den. Men inden du gør det, skal du følge trinene nedenfor for at afinstallere den forrige.

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet, og indtast Skift eller fjern et program til Windows 8/10, eller Tilføj eller fjern programmer hvis du bruger en ældre version, og åbner resultatet.
  2. Fra listen over software finder du LogMeIn Hamachi og klik på den.
  3. Klik på Afinstaller og følg guiden for at fjerne softwaren.
  4. Genstart din enhed.
  5. Gå til mappen Downloads, og installer den nyligt downloadede, nyeste version af Hamachi.

Metode 2: Fjern LogMeIn Hamachi fuldstændigt

Hvis den tidligere metode ikke fungerede, kan det betyde, at der også er noget andet, der forårsager problemer. I dette tilfælde skal du finde et alternativ til LogMeIn Hamachi, da denne software simpelthen ikke fungerer på din computer. Følg trin 1 til 4 fra det forrige trin for at se, hvordan du kan fjerne det for at stoppe med at få disse fejlmeddelelser.

Metode 3: Opdater din BIOS

Hvis alt andet fejler, kan du kontrollere, om der er en BIOS-opdatering tilgængelig. Hvis der opstår kritiske fejl som denne på grund af BIOS 'fejl, frigiver producenter normalt en opdatering til BIOS. Det er ret nemt at kontrollere, om en er tilgængelig, og installere den.

  1. Identificere din nuværende BIOS-version ved at trykke på Windows tast, indtastning msinfo32 og åbne resultatet og derefter klikke på Systemoversigt. Din BIOS-version skal være til højre under din processor.
  2. Nu hvor du har BIOS-versionen, skal du kontrollere producenten af ​​din pc eller bundkort for en opdatering. Du kan enten gå til deres websted og søge manuelt eller foretage en søgning på en internetmotor - det første resultat skal være et af producentens websted. Sørg for at downloade BIOS til din specifikke model, da en BIOS-opdatering til den forkerte model ikke fungerer. Du vil muligvis også få fat i yderligere dokumentation, da den ofte indeholder advarsler og specifikke instruktioner.
  3. Gå til din Downloads mappe og tjek dokumentationen først. Hvis der er nogen advarsel, finder du den der sammen med en detaljeret liste over rettelser og funktioner. For eksempel kan der være behov for en bestemt programrettelse for at få opdateringen til at fungere, og du kan murke din pc uden at vide hvorfor, hvis du ikke kontrollerer dette.
  4. Dobbeltklik på .exe-filen du downloadede. Sørg for, at der ikke er nogen åbne programmer, der kører, og lad din pc håndtere opdateringen. Vær opmærksom på, at hvis din pc lukker ned midt i en opdatering, vil du ikke kunne starte den op igen, så sørg for at du har en uafbrydelig strømkilde, f.eks. At være tilsluttet, hvis du gør dette med en bærbar computer. Nogle ældre pc'er kan kræve, at du opretter et bootbart drev, såsom en CD eller USB, og installerer det på den måde, i hvilket tilfælde du skal følge trinene fra den anden metode i denne vejledning, begyndende fra Download Rufus.