Vejledninger

Fix: Documents.library-ms fungerer ikke

Fejlen “Documents.library-ms fungerer ikke længere”Opstår, når brugeren klikker på standard Windows-biblioteket. Dette er typisk et tegn på, at biblioteket er blevet ødelagt.

De fleste brugere har rapporteret, at problemet først startede, efter at deres sikkerhedssuite formåede at fjerne en virus eller en anden type malware.

Husk, at dette særlige problem ikke kun er begrænset til Dokumenter bibliotek. Den samme fejl kan opstå, når du prøver at åbne et andet bibliotek som f.eks. Musik, billeder eller video:

  • “Music.library-ms” fungerer ikke længere.
  • “Pictures.library-ms” fungerer ikke længere.
  • “Videos.library-ms” fungerer ikke længere.

Når denne fejl opstår, får du følgende fejlmeddelelse om, at biblioteket ikke længere fungerer korrekt:

Documents.library-ms fungerer ikke længere.

Dette bibliotek kan slettes sikkert fra din computer. Mapper, der er inkluderet, påvirkes ikke. ” Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse problemet, har vi en løsning til dig. Nedenfor har du en løsning, der har hjulpet brugere i en lignende situation med at løse problemet. Følg nedenstående trin i rækkefølge, indtil du formår at få dit Dokumentbibliotek til at fungere igen.

Sådan ordnes "Documents.library-ms fungerer ikke længere" -fejlen

Løsningen til dette særlige problem indebærer sletning af det opførte bibliotek og derefter gendannelse af standardbiblioteket. Selvom dette kan virke som en drastisk løsning, vil sletning og derefter genskabelse af bibliotekerne ikke slette eller påvirke de data, der er gemt i dem. Dette betyder, at du ikke mister nogen gemte .docs eller nogen form for filer, der i øjeblikket er gemt i dokumentbiblioteket.

Følg guiden nedenunder for at slette og genskabe Dokumenter bibliotek:

  1. Åbn Windows Stifinder, og vælg mappen biblioteker.

    Bemærk: Hvis du ikke kan se biblioteksmappen som standard, skal du åbne Udsigt fanen i båndet øverst, vælg Navigation rude og markér afkrydsningsfeltet tilknyttet Vis biblioteker.

  2. Med mappen Biblioteker valgt skal du højreklikke på de biblioteker, der udløser “Documents.library-ms fungerer ikke længere”Fejl og vælg Slet.

    Bemærk: Hvis du har flere biblioteker, der er beskadiget og udviser den samme adfærd, skal du slette dem alle.

  3. Når alle de beskadigede biblioteker er slettet, skal du højreklikke på Biblioteker og klik påGendan standardbiblioteker.

Det er det. Dine biblioteker vil snart blive genskabt, og alle de data, der var indeholdt i dem, skulle snart blive tilgængelige via Windows File Explorer. Hvis de af en eller anden grund ikke vises med det samme, skal du genstarte din computer. Efter den næste opstart skal den normale funktionalitet i de forskellige biblioteker genoptages.