Vejledninger

Pioneer VSX-1130-K 7.2-kanals AV-modtageranmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Pioneer VSX-1130-K 7.2-kanals AV-modtageranmeldelse

Pioneer VSX-1130-K 7.2-kanals AV-modtageranmeldelse

Af Bill Wilson 10. september 2019 6 minutter læst

Du skaffer dig et hjemmebiografsystem, men det er bare ikke den måde, du havde håbet på, at det ville være, og du begynder at spekulere på, hvad der mangler? Efter at have tænkt igennem og igennem og er ramt af dette dilemma, kommer du til en konklusion, at en AV-modtager er det, du har brug for. Uanset om det er for at forstærke dine eksisterende medier, som du streamer, eller for at tilføje det sidste strejf til dit hjemmets teatrets manglende stykke af puslespillet, fungerer en AV-modtager stort set som broelementet her.

Pioneer VSX-1130-K AV-modtager

Bedste 7.2-kanals budgetforstærker

  • Indbygget Bluetooth og Wi-Fi
  • 7 HDMI-indgange og 2 udgange
  • HDCP 2.2-kompatibel kopibeskyttelse
  • Udstyret til at håndtere 4K UHD-video
  • Overkompliceret fjernbetjening
  • Understøtter ikke DTS: X

HDMI-porte: 7 Ins / 2 outs | Maksimal video support: 4K / 60Hz | Netværk: WiFi og Bluetooth

DOM:Pioneer VSX-1130-K er kongen af ​​bakken under $ 600-serien. Det virker kun for at imponere og pakker intet mindre end en fuldt belastet hjemmebiografløsning, som du forventer, når du investerer i den.

Tjek pris

Pioneer ville sandsynligvis være det første navn, du kommer til at tænke på, når du tænker på lyd- og video-gadgets, da det skiller sig ud som en fremtrædende spiller på markedet og har en bred vifte af løsninger til enhver form for lyd eller video, som du kan støde på .

VSX-1130-K er efterfølgeren til sin sidste års model 1124, den tager den store vej som en forbedring ved at tilføje nogle HDMI-porte i stedet for de tidligere analoger for at give plads til fremtiden. Lad os indse, at HDMI er vejen frem med hensyn til lyd og video, da AV-kompositters æra for længst er væk. Nu for at gøre dig godt bekendt med situationen har vi noteret alle de fakta og tal, som du bør vide om nedenfor:

Design

Designet har et mørkegråt og sort chassis med to sølvknapper foran på hver side og klipper en skærm, der er tilstrækkelig med hensyn til skærmens dimensioner. Det er bestemt en værdig forbedring sammenlignet med sin forgænger, 1124, de analoge indgange var muligvis kompromitteret, men du får de ekstra HDMI-indgange til at kompensere for den ubetydelige forskel.

Fronten er også vært for 1x HDMI-indgang, 1x USB-terminal sammen med en MCACC-mikrofon og 1x telefonudgang til iPods og telefoner. Vær sikker på at der ikke har været kompromiser med enhedens byggekvalitet eller ydeevne, da den er pakket op til halsen med funktioner.

Den vejer med en vægt på 21,6 kg, men det er noget, der skal tages i betragtning, da de solide og gribende materialer, der er på spil her, helt sikkert vil tage deres plads.

På bagsiden af ​​modtageren bliver du mødt af en overflod af porte, der stort set imødekommer ethvert underholdningsbehov, du kan tænke på at starte fra 6x HDMI Ins (5x Assignable, 1x HDMI / MHL), 2x HDMI Out (1x Main , 1x HDZONE), 1x Ethernet, 2x AV-komposit, 1x digital koaksial og optisk hver, 2x subwoofer-pre-out og højttaler 9-kanaludgang (front, center, surround).

Listen er ikke forbi endnu, da dette er de fængslende grunde, som vi har dækket, ellers er der meget uudnyttet strøm i denne modtager, der vil udfolde sig, når du begynder at eksperimentere med de tilgængelige funktioner. Modtageren er elegant sammen med den muskel, den kan prale af under hætten.

specifikationer

VSX-1130-K er flagskibsmodtageren i pionerlinjen, der tilfredsstiller selv de mest krævende hjemmebiografentusiaster. Den har 100 watt med 7 kanaler, der giver en overlegen lyd- og videoydelse sammen med de nyeste funktioner som indbygget Wi-Fi og Bluetooth, HDCP 2.2 Kopibeskyttelse til 4K kilder, Dolby Atmos, MCACC pro rumkalibrering, lydafspilning i høj opløsning og enkel opsætning og kontrol får denne funktionsfyldte modtager til at skille sig ud og formulere en egen liga.

Det inkluderer den nyeste teknologi som Dolby Atmos, Dolby Atmos er en revolution inden for surround sound-teknologi. Nu har du mulighed for at afspille lyd overalt i rummet, selv over dig. De 7 kanaler og subwooferudgange VSX-1130 kan understøtte enten 5.1.2 eller 5.2.2 Dolby Atmos-konfigurationer.

Mens film kodet i Dolby Atmos giver den bedste surroundoplevelse, har Dolby ikke glemt alt det tilgængelige tv-show og film, der ikke er kodet med Atmos. VSX-1130 har også Dolby Surround-teknologi, der udnytter højdehøjttalerne i et Atmos-system fra alt indhold, der ikke er kodet med Dolby Atmos, hvilket skaber en Atmos-surroundoplevelse med dit nuværende lyd- og videobibliotek.

MCACC pro genkender automatisk dit Dolby Atmos-aktiverede system, kalibrerer de overordnede højttalereffekter såvel som rummets layout, hvilket giver din hjemmebiograf komplet lydoplevelse og ikke lade dig bekymre dig om atmosfæren til en ændring.

For brugere, der værdsætter lydkvalitet, bruger den Sabre 24 digitale til analoge konvertere til at sikre, at alt dit hi-resolution-indhold fra Blu-ray, CD, AIFF, Apple Lossless, FLAC, DSD og WAV forbliver turbulensfri og klar. Alle disse understøttede formater ville også have deres båndbreddebegrænsninger, men hvad flertallet angår, ville de helt sikkert være tilstrækkelige til daglige strømkørsler.

Med fantastisk lyd, fantastiske video- og multiroom-funktioner samt er meget nem at opsætte og betjene alt sammen i VSX-1130, så det ser ud som et ideelt valg for enhver hjemmebiografentusiast.

Funktioner

Den omfatter en diskret direkte energiforstærkningstype, der leverer en glattere og rig lydoplevelse sammen med en 7,2 kanal og Dolby Atmos. Dette er kombineret med auto-surround, avanceret surround- og hovedtelefon-surroundfunktioner for at gøre dette værd for din tid og penge. En anden minimal, men alligevel nyttig funktion, ville være inkluderingen af ​​dialogforbedring og digital støjreduktion, der helt sikkert gør tricket, mens du streamer dine yndlings-tv-shows.

I videosegmentet modtager du en 4K Ultra-HD-gennemgang med en videoscaler, og den er 3D klar ud af kassen. HDMI-indgange og MHL-funktioner er også værd at nævne, da de baner vejen for dig for at streame dit indhold problemfrit fra din 4K TV-boks eller din telefon endda.

De fleste af os streamer film, musik og tv fra vores telefoner, streaming-enheder og spilsystemer. VSX-1130 har en funktion, der er unik for Pioneer, kaldet Advanced Sound Retriever, vi kan se på et lydsignal og bestemme, hvor meget kompression det har og antyder en passende mængde behandling for i høj grad at forbedre lydkvaliteten.

En anden fordel ved avanceret sound retriever er, at det ikke kun er på to-kanals lydbånd, men også multikanal. VSX-1130 har 6 HDMI-indgange og 2 udgange, der kan sende ultrahøj 4K-video af højeste kvalitet til dit 4K-tv. Det blev designet til at være centrum for et helt hjemmeunderholdningssystem udover at give en fantastisk oplevelse i dit hovedværelse, det kan også levere underholdning til et andet rum. Den sekundære zone eller HD-zonen er til både lyd og video ved hjælp af den anden HDMI-udgang.

Der er en 6 × 2 HDMI-matrix i VSX-1130, så du kan se en kilde i hovedrummet og en helt anden kilde i den anden eller HD-zone. Du kan endda tildele interne forstærkere til at følge HD-zonen, hvis du vil tænde et par højttalere i det rum. HD-zonen afspiller ikke kun HDMI-kilder, men kan også afspille enhver kilde fra netværket eller USB.

Nye funktioner hjælper med at konfigurere dit netværk AV-modtager lettere. Download eller start AV-appen fra din telefon eller tablet, og følg de enkle instruktioner. Appen kopierer netværksindstillinger direkte fra din telefon til modtageren. Det er ikke nødvendigt at indtaste navne eller adgangskoder.

Funktionalitet

Fjernbetjeningen er lidt af en rodet situation her, da de små klæbrig knapper måske er der for bare at overkomplicere ting for en gennemsnitlig bruger, medmindre du er en strømbruger, der altid har brug for stort set hver knap på fjernbetjeningen, hvilket er mindre sandsynligt at ske. For at udjævne oddsene, så du ikke går glip af noget af oplevelsen, mens du prøver at fikle med den vanskelige fjernbetjening, får du gratis at downloade en proprietær app, der er tilgængelig til iOS og Android.

Når du er tilsluttet netværket, kan du bruge appen til at fuldføre hele opsætningen til hjemmebiografsystemet. Appen fører dig trin for trin med nemme at følge instruktioner, billeder og illustrationer på alle dine tilsluttede enheder samt føre dig gennem MCACC-kalibreringsprocessen.

Når du har oprettet forbindelse til dit netværk, skal du downloade Pioneer's gratis iControl AV5-app til din telefon eller tablet. Nu kan du nemt styre din modtager med denne brugervenlige ikonbaserede fjernbetjening i din håndflade.

Skærmen på selve modtageren er også vært for en ikonbaseret GUI, da dette er et forsøg på at gøre det mere intuitivt og lydhørt for brugeren som de foregående dage med rullemenuer og timevis af messing med fjernbetjeningen for at få indstillingerne lige er blevet udryddet.

Dom

Pioneer VSX-1130-K blev bygget til at modstå alt, hvad du kan kaste på det som forbruger. Mangfoldigheden af ​​medier, som den er i stand til at håndtere sammen med den praktiske styring, gør det simpelthen et must-have for de kræsen audiofiler og biografentusiaster.

Det kan tage 4K UHD-videounderstøttelse med Dolby Atmos, 7.2-kanals surroundsoundsystem og kan fungere med to separate kilder samtidigt med HDZone-funktionen. Dette giver dig mulighed for at streame Netflix på et sted og måske indstille det tv-show, som du er glad for mest i det næste rum.

Det kommer også sikkerhedskopieret med en års garanti på del og arbejdskraft fra Pioneer. Med en gadget så kraftig som denne til din rådighed udvikler mulighederne sig bare til at være ubegrænsede. Hvis du vil have det absolut bedste i denne pris, så er dette absolut en go-to AV-modtager.

Pris på anmeldelsestidspunktet: $ 600

Pioneer VSX-1130-K 7,2-kanals AV-modtager

Design
Funktioner
Kvalitet
Ydeevne
Værdi

Brugerbedømmelse: 4.8 (2 stemmer)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found