Vejledninger

Fix: iPhone-øretelefoner, der kun spiller den ene side

Nogle brugere rapporterer problemer, mens de bruger Apple-øretelefoner på deres iDevices. Mere specifikt klagede de over, at mens den ene øretelefon fungerer, afgiver den anden ingen lyd. Her er hvad du kan gøre for at løse dette problem.

Årsagen til problemet

Inden du springer i løsningen, skal du sørge for at teste dine øretelefoner på andre enheder.

  1. Propdemind iditiPad, computer, eller enhver anden enhed med en 3,5 mm-port, og kontroller, om de fungerer korrekt. (Hvis du har en lynport-hovedtelefon, kan du slutte dem til din iPad eller en anden enhed med en lynport. ELLER du kan bruge en lyn-port-til-3,5 mm-dongle og slutte dem til din computer)
  2. Nu, prøv at bøje hovedtelefonens kabel i begge ender (stikkets ende og øretelefonernes ender).
    1. Hvis de fungerer fint, mens du udfører bøjningen, er øretelefonernes hardware sandsynligvis funktionel, og dit problem kan løses med nedenstående løsning.
    2. Hvis du oplever lejlighedsvise afbrydelser eller slet ingen lyd under bøjning, er problemet sandsynligvis placeret i hardwaren til dine øretelefoner. Og det kan være nødvendigt at du får et nyt par øretelefoner.

Stikkontaktorer Problemløsning

Der er en lille kontakt i 3,5 mm hovedtelefonporten, der afbryder enhedens indbyggede højttaler, når hovedtelefonerne er isat. Når det ikke fungerer korrekt, kan du opleve problemer med dine hovedtelefoner.

Hvis hovedtelefonerne er i orden, når de er tilsluttet andre enheder, kan du prøve følgende.

  1. Rense ud (ved at blæse eller bruge trykluft blæst) hovedtelefonerne (eller lyn) Havn på din iDevice. For mere detaljerede instruktioner om, hvordan du rengør lynporten på din iDevice, kan du se denne artikel om opladningsproblemer iphone x.
  2. Sæt stikket i og fjern det et dusin gange eller deromkring.

Tilslut nu dine øretelefoner, og test dem igen.

Softwareproblemrettelse

Prøv følgende for at udelukke et softwareproblem.

  1. Få din iDevice (den, som du oplever problemet med), og gå til Indstillinger.
  2. NavigeretilGenerel og tryk påTilgængelighed.
  3. Nu, rulned til telefonStøjAflysning.
  4. Lige under dette afsnit kan du se en skyder. Det justerer lydstyrkebalancen mellem venstre og højre kanal. Sørg for, at den er indstillet i midten.

Force Genstart din iDevice

Hvis du stadig har det samme problem som før, skal du udføre Force Restart-proceduren. Hvis du ikke er bekendt med, hvordan du gør det, skal du kontrollere afsnittet Tvungen genstart i denne iPhone-artikel. Der kan du finde ud af, hvordan du tvinge genstart til din bestemte iDevice.

Tilslut nu dine hovedtelefoner, og kontroller, om denne metode løste problemet for dig. Og hvis det ikke gjorde det, nulstil iDevice. (Gå til Indstillinger >Generel >Nulstil >NulstilAlleIndstillinger)

Bemærk: Denne procedure sletter ikke dine personlige oplysninger (kontakter, beskeder og kalendere) og medier (billeder, sange og videoer). Du mister dog enhedens huskede Wi-Fi-adgangskoder.

Hvis dette ikke hjælper dig, kan du prøve at gendanne din iDevice til fabriksindstillingerne (vælg Opsæt som en ny enhed).

Bemærk: Hvis du konfigurerer din iDevice som en ny, slettes alle data fra enhedens hukommelse. Så overvej først at tage backup.

Afsluttende ord

Hvis intet hjælper, ser det ud til at du har en dårlig hovedtelefonport (eller lyn) på din iDevice. Den næste ting du kan gøre er at lave en aftale på Genius Bar i en Apple-butik. De vil undersøge problemet og give de mulige løsninger på det.

Jeg håber, at denne artikel hjalp dig med at løse eller i det mindste finde problemet med dine Apple-øretelefoner. Så hvad var årsagen til problemet med din øretelefon, og lykkedes det at ordne det? Sørg for at sende os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found