Vejledninger

Fix: Kindle Fire sidder fast i fastboot

Amazon Kindle Fire er ingen almindelig enhed. Siden sin første udgivelse har Amazon solgt mere end en million enheder til dato. Den indeholder en utrolig dual-core 1 GHz processor og en venlig brugergrænseflade på en 7-tommers skærm. Disse funktioner og mange flere gør det til en performer sammenlignet med andre Android-tablets. Mange brugere var faktisk tilfredse med dens frigivelse. Men som enhver anden Android-enhed er den ikke fri for almindelige problemer, som mange enheder oplever. Et sådant problem er at sidde fast, mens du hurtigt starter og udfører andre processer. Dette kaldes almindeligvis murning, en situation hvor enheden typisk bliver ubrugelig.

De mest almindelige årsager til murning er mislykkede brugerdefinerede ROM-installationer. Under disse installationer viser enheder normalt en besked, der fortæller dig, at du ikke slukker for den bestemte enhed. Du har muligvis en muret enhed på grund af strømtab eller enhedens strømkode trækkes ud af stikkontakten under en installation. Dette efterlader kun en halvskrevet firmware, der får din enhed til ikke at fungere korrekt. Nogle enheder kan omfatte en gendannelsestilstand, der hjælper med at løse problemet. Med Kindle Fire kan brugerne nu rette bløde murede problemer, når de opstår. Dette skyldes en ny applikation udviklet af XDA-udviklere kendt som Kindle Fire Unbrick Utility.

Kindle Fire Unbrick Utility-appen er nem at bruge og fungerer på enhver Kindle-enhed uden begrænsninger for firmware. Bortset fra at tilbyde en løsning til murning, giver den også rettelser til de fleste af enhedens funktionsfejl. Det er en alt-i-en-løsning til din bløde murede Kindle-enhed. Denne applikation tilbyder også løsning til din Kindle, hvis den sidder fast i hurtigstart. Trin til, hvordan du bruger applikationen, er nemme at følge.

For at løse dit murningsproblem skal du:

 • Windows-pc
 • Java installeret på din Windows-computer. For at downloade Java, besøg java.com/getjava. Rul ned og klik på Alle Java-downloads. Klik på den bedst foretrukne mulighed for din Windows-computer for hurtig download.

 • Kindle Fire Unbrick Utility-applikationen. Hvis du vil downloade og installere appen, skal du besøge mediafire.com/?3or3bojpiu00oos. Klik på DOWNLOAD.

 • Den murede Kindle Fire skal være fuldt opladet for at sikre, at den ikke slukkes under afbrydningsprocessen.

Følg instruktionerne nedenfor, når du har erhvervet alle kravene:

 1. Efter download og installation af Kindle Fire Unbrick Utility-appen skal du dobbeltklikke på den for at køre den på din computer.
 2. Tilslut din Amazon Kindle Fire-enhed til din computer ved hjælp af et USB-kabel.
 3. Indstillinger vises på din skærm, der viser de forskellige tilgængelige rettelser. Mulighederne inkluderer:
 4. Recovery Loop
 5. Siddende fast ved logoet
 6. Framework-Res
 7. Modded / system / app

 8. Andet…
 9. Vælg den mest passende mulighed, der bedst beskriver tilstanden af ​​din Amazon Kindle Fire. For Kindle Fire, der sidder fast i hurtigstart, skal du klikke på Stuck at Logo.
 10. En gendannelsesproces for at gendanne din Kindle finder sted. Denne proces skal vare i ca. 10 minutter.
 11. Efter en vellykket gendannelsesproces genstarter din Kindle Fire-enhed sig selv.
 12. Hvis din Kindle gentagne gange genstarter sig selv efter at have afsluttet gendannelsesprocessen, skal du udføre en anden procedure for fjernelse af mursten som beskrevet ovenfor.

Du kan nu roligt nyde at bruge din Kindle Fire-enhed uden bekymring.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found