Vejledninger

Er e-mails fra '[email protected]' sikre?

Der har været meget aktivitet på det seneste, hvor mange brugere har modtaget e-mails fra “[email protected]”Adresse, og de er forvirrede over e-mailens ægthed. Denne adresse virker lidt anderledes end den, som de fleste brugere er vant til at modtage e-mails fra, hvilket fører til, at brugerne er ved hegnet om at stole på e-mailen.

Tvivl om afsenderadressen

Den første tvivl, der udløste denne debat, kom fra en bruger, der bemærkede, at denne afsenders adresse er lidt anderledes end den, de er vant til at modtage e-mails fra. Den adresse, der normalt bruges, er “[email protected]”Mens adressen, der bruges til at sende disse e-mails, er“[email protected]“.

Den anden tvivl opstår fra det faktum, at indholdet af denne e-mail angiver, at brugerens konto har været involveret i nogle mistænksomaktivitet eller det angiver, at der har været noget uautoriseret login til din konto, som du skal navigere til hjemmesiden, logi til din konto og godkend det nye login. Dette er et almindeligt trick, der bruges af phishere.

Er e-mails fra “[email protected]” sikre?

Svaret på dette spørgsmål kan ikke identificeres, da der er tvivl om kontoens troværdighed, men intet kan siges med sikkerhed. Det er bedst at undersøge e-mailen for at nå til en konklusion om kontoens troværdighed. Det anbefales, at af hensyn til sikkerhed af din konto, gør det ikkeklik på enhver links der er repræsenteret i det her e-mail og afstå fra at svare på e-mailen overhovedet.

Vi har afsagt denne dom under hensyntagen til det skønt Microsoft angiver denne adresse som sikker og godkender der, har der været mange rapporter fra forskellige kilder, der antyder, at dette er et meget detaljeret phishing-forsøg og målretter brugernes e-mailkonti og gevinsteradgang til alle de tilknyttet apps / tjenester til e-mailen. Efter at have været i konflikt med oplysningerne om denne adresse besluttede vi at undersøge på egen hånd.

Ifølge eksperter kan afsenderens adresse, der vises i en e-mail, let manipuleres med hacking brugernes e-mails ' UI og programmerer det på en sådan måde, at det viser denne særlige e-mail som afsender. Der er også mange andre metoder, hvorigennem gerningsmanden kan vise en bestemte-mail som afsender og narre brugeren til at tro, at det er troværdigt.

Alternativ til problemet

Siden vi kan ikke være hundrede procent sikker på ægtheden af ​​e-mail-afsenderen, anbefales det, at i stedet for at følge linkene i e-mailen, skal du logge ind på din konto manuelt efter åbning af webstedet selv og kontrollere, om der er nogen omtale af den usædvanlige aktivitet, som den foreslåede e-mail. Når der faktisk er nogen usædvanlig aktivitet angående din konto, vises den også på siden til log på.

Hvis login forhindres, betyder det, at e-mailen skal være autentisk, og at du virkelig skal bekræfte din identitet for at logge ind på din konto. Hvis login er normalt, og alt ser ud til at være i orden, skal det betyde, at e-mailen var fra en phisher, og de betød at få adgang til din konto.

Du kan også se på, hvordan du blokerer uønskede e-mails på din konto. Hvis du mener, at din konto er fuldstændig kompromitteret, kan du oprette en ny e-mail i stedet.