Vejledninger

Bedste Rainmeter Skins til Windows 10

Windows har aldrig været kendt for den overflod af visuelle tilpasningsmuligheder. Sikker på, du kan ændre tapetet, forstørre ikonerne på skrivebordet og ændre farven på din proceslinje, men det handler om det. Hvis du leder efter noget, der fuldstændigt kan ændre udseendet på Windows 10, skal du bruge en tredjepart som Rainmeter.

Rainmeter er en gratis open source-software, der giver brugerne mulighed for at vise tilpassede skind på deres Windows-computere. Det har eksisteret i mange år og kan bruges med de fleste Windows-versioner, ikke kun Windows 10. Bortset fra at forbedre det visuelle aspekt af dit skrivebord, kan den rigtige hud også tilføje den allerede store funktionalitet i Windows. Nogle skind vil se fremragende ud, mens de viser yderligere information såsom processorbrug, RSS-feeds, netværksoversigt og lydvirtualiseringer. Hvis du ikke har prøvet det før, vil du blive sprængt væk af antallet af tilpasningsmuligheder, du har til rådighed.

Rainmeter leveres med en forudinstalleret liste over skind, men de rigtige godbidder kan kun findes, hvis du ved, hvor du skal se. Som det viser sig, er der et helt samfund, der arbejder på Windows 10-skind til Rainmeter. Problemet er, at ikke alle kilder er pålidelige. Internettet mangler ikke Raimeter-skind til Windows 10, men nogle af dem er alvorligt ustabile og er ikke blevet opdateret i et stykke tid.

For at redde dig fra besværet med at downloade forældede skind, har vi samlet en kurateret liste med de mest populære Rainmeter-skind til Windows 10. Bortset fra en forbedring i æstetikafdelingen valgte vi skind, der også forbedrer Windows-funktionaliteten.

Bemærk: For at undgå sikkerhedsproblemer skal du ikke downloade Raimmeter-softwaren fra andre steder end den officielle webside. Hvis du kun installerer Rainmeter nu, skal du sørge for at installere den nyeste version.

Another Top Bar (ATB)

En anden Top Bar giver dig mulighed for at vælge fra en liste med 8 forskellige moduler. Derudover har du en hel overflod af indstillinger til at tilpasse den øverste bjælke, men du vil. Du kan slippe af med ethvert modul ved at højreklikke på det i indstillingsmenuen.

Ud over de modulære moduler har du 3 popout-skins at vælge imellem på hovedskærmen. Du kan få det til at vise en app-skuffe med dine egne apps, der kan tilpasses, en tid og dato pop op eller en stilfuld musikafspiller. Et godt strejf er kameleonfunktionen, der automatisk matcher linjens farve med dit skrivebord.

Tech-A

Hvis du leder efter et futuristisk design, der formår at forblive effektivt, er TECH-A bestemt et topvalg. Få andre Rainmeter-skind slår den forbedrede funktionalitet af denne. Du har en hel overflod af nyttige oplysninger såsom kerneforbrug, RAM-forbrug, netværksoversigt, placeringsbaseret vejr-app og genveje til systemmapper. Alle widgets og genveje drejer sig om en animeret kerne, hvilket skaber en fantastisk effekt.

Der er også en spiltilstandsfunktion, der fremskynder springet fra spil til spil. Skaberen opdaterer denne hud konstant med nyt indhold og stabilitetsrettelser.

Win10-widgets

Hvis du leder efter forbedret funktionalitet, kan du ikke gøre det bedre end Win10 Widgets. Det er specielt bygget med Windows 10 i tankerne med en enorm samling af widgets. I modsætning til de fleste andre skind i denne samling er Win10 Widgets ekstremt diskret og smelter problemfrit i baggrunden. Det ser ud til, at det blev bygget af Microsoft og ikke en tilføjelse fra tredjepart.

Forfatteren har endda inkluderet en eksekverbar fil, der automatiserer hele processen med at installere huden på dit system. Win10 Widgets fungerer på enhver skærmstørrelse, forudsat at du har den nyeste version af Windows 10.

Farvefontæne

Fountain of colours er en musikvisualizer i realtid med skalerbare søjler og farver. Det fungerer lige så godt på Windows 7, 8 og 10. Selvom den indledende visualizer allerede ser fantastisk ud, kan du tilføje omfattende tilpasning til den for en endnu glattere effekt.

Hvis du specifikt leder efter en god visualizer til din musik, skal du ikke lede længere. Men bortset fra desktop-visualisereren tilbyder huden lidt andet. Hvis du ikke er tilfreds med funktionaliteten, kan du kombinere denne hud med andre med minimale konflikter.

UDVÆRDERE

Hvis du er en stor fan af rene og stilfulde brugergrænseflader, er chancerne for, at du straks vil vedtage denne. Der er nogle konfigurationsindstillinger, men du kan ikke rigtig flytte hele moduler rundt, da de er pålidelige med baggrundsbaggrunden. Min personlige favorit er Live Feed-modulet, der holder dig opdateret med de seneste nyheder på dit skrivebord.

Installationen af ​​dette tema er næsten fuldt automatiseret. Den eneste manuelle ting, du skal gøre, er at justere huden i henhold til din skærmopløsning.

Før daggry

Enkelhed er den bedste måde at fremvise nyttige oplysninger på. I modsætning til de fleste Rainmeter-skind fokuserer Before Dawn alle de nyttige moduler i midten af ​​din skærm. Dette giver dig mulighed for at holde øje med dine interesser uden behov for at filtrere oplysninger.

Med huden før daggry kan du overvåge vigtige oplysninger som temperatur, kalender, RSS-feeds og hardwarebrug. Du kan også oprette en genvejsliste med dine mest anvendte genveje.

Wisp

Wisp har et af de bedste æstetiske aspekter fra alle poster i denne samling. Men hovedårsagen til, at du skal prøve det, er ikke, at det ser ud, men det er en fantastisk samling af moduler. Wisp har support til fire forskellige farvetemaer med en interaktiv konfigurationsapp, der giver dig mulighed for at bringe dine mest anvendte apps frem.

Med hensyn til moduler har du alt, hvad du kan bede om, herunder hardwarebrug, netværksbrug, vejrmodul, e-mail-integration, et kalendermodul, systemmonitor og meget mere. Huden opdateres regelmæssigt med nyt indhold, og stabilitetsrettelser rettes hver gang en ny Windows-opdatering frigives.

PLADS

Denne er lidt vanskeligere at installere, men resultatet er betagende. SPACE skin blev udviklet af en Reddit-bruger, og indtil videre er der ingen nem måde at installere det på dit system. Din eneste mulighed er at følge instruktionerne fra kommentarsektionerne og sætte stykkerne sammen.

Hele huden er baseret på en pladsillustrationsvejledning oprettet af den selvlærte designer Nina Geometrieva. Hvis du ikke har noget imod at lægge en ekstra indsats, vil slutresultatet bestemt være det værd.

DeviantArt

Hvis du er medlem af DeviantArt-samfundet, kan du springe på trendvognen og vedtage dette tema. Huden er enkel og minimalistisk med et begrænset udvalg af moduler.

Ud over systemmoduler (CPU, RAM og HDD) har du let adgang til DeviantArt-fællesskabet fra startmenuen. Du kan holde dig ajour med dine yndlingsskabere uden nogensinde at forlade din startskærm. Huden understøttes nu på 6 forskellige sprog og kræver minimal manuel tilpasning.

Elegance 2

Hvis du er ude efter minimalisme, bliver det ikke bedre end dette. Elegance 2 viser med succes alle vigtige systemoplysninger på en elegant, ikke-påtrængende måde. Du kan overvåge CPU- og RAM-brugsstatistik, overvåge kalenderoplysninger og få din daglige vejrudsigt baseret på din placering.

Det eneste potentielle problem med denne hud er den overdrevne gennemsigtighed af emnerne. Da der ikke er nogen nem måde at ændre modulernes standardgennemsigtighed på, er der ikke mange baggrunde, der passer godt ind.

Pileus-suite

Hvis du er ude efter en mørkere appel, skiller Pileus Suite sig ud fra resten. Udover det dystre look er du stolt af et forbløffende antal moduler og ikonsæt. Med de rigtige tweaks kan du producere din egen version af denne hud efter dine behov.

Skin-pakken opdateres regelmæssigt med nye stabilitetsrettelser og funktioner. En af de seneste tilføjelser er Rainstaller - et værktøj, der gør det lettere at installere nye skins, skrifttyper og plug-ins.

Tal

Figurens hud klarer at pakke de mest nyttige oplysninger i en visuelt tiltalende pakke. Det blev produceret af en samling skind lavet af aktive medlemmer af DeviantArt-samfundet.

Tallene er for det meste stabile med mindre nedbrud, når det kommer til håndtering af musikafspillerdata. Det er et af de få Rainmeter-skind, der fungerer problemfrit med iTunes. Men vær forsigtig, hvis du vil bruge den med Groove Music - nogle brugere har rapporteret nedbrud, når de henter data fra den.

Skyrim Suite V2

Hvis du nød Skyrim, hvorfor ikke vedtage en Rainmeter-hud, der får din Windows 10 til at ligne videospillet. Skyrim-pakken er faktisk en samling på 14 forskellige skind med mindre variationer i brugervenlighed.

Skindene formår at se næsten identiske ud med den faktiske brugergrænseflade for Skyrim. Alle modeller, inklusive batterilevetidslinjen, hardwarediagrammerne og den vandrette sidebjælke, fungerer den samme uanset din Windows-version (7, 8 eller 10).

Elementær 3.0

Hvis du ikke er ligeglad med at overvåge hver af dine CPU-kerner, skal du gå efter en simpel hud som Elementary 3.0. De fleste af elementerne i denne hud er tekstbaseret, hvilket skaber et vidunderligt minimalistisk look.

Bag den enkle brugergrænseflade er der et meget nyttigt Spotify-plugin samt pålideligt vejr-plugin, der kræver minimal opsætning. I modsætning til andre Rainmeter-skind har denne alt pakket i en .rmskin-pakke, der kan installeres med et par klik fra Rainmeter-appen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found