Vejledninger

Sådan ændres Verizon FIOS Router Admin-adgangskode

Standardadgangskoder skal ændres. I dag er de fleste af os afhængige af Internettet til vores daglige aktiviteter, der inkluderer følsomme og økonomiske oplysninger over internettet. For eksempel når vi foretager betalinger online, logger ind på vores e-mails osv. Hvis du ikke har ændret din standardadgangskode, er dine personlige oplysninger i fare for at blive stjålet. Dette er grunden til, at standardadgangskoder skal ændres.

Når Verizon sætter dig op med deres routere, er der to adgangskoder. Den første er til at logge ind på routeren, og den anden er Wi-Fi-adgangskoden, som er netværksnøglen til at oprette forbindelse til routeren.

For nogen at komme ind på dit netværk, er det din Wi-Fi-netværksnøgle, de har brug for først, hvilket normalt er "ikke et let gæt" som standard. MEN lad os antage, at nøglen på en eller anden måde er kompromitteret, og angriberen har oprettet forbindelse til din router fra næste dør, og nu er de i netværket ved hjælp af standardadgangskoden til at logge ind på routeren.

Her er hvad de kan gøre

a) De kan snuse trafikken.

b) Adgangskoder / finansielle og bankoplysninger er synlige.

c) Hvis telefoner og andre enheder er tilsluttet det samme netværk (de kan se samtaler)

d) Brug dit netværk til at udføre ulovlige aktiviteter online.

Når vi ved, hvor vigtigt det er at ændre adgangskoder, kommer vi nu til trinene.

Find og find din standard gateway-IP-adresse. For at gøre dette skal du holde Windows-tasten nede og trykke på R. Typencpa.cplog klik OKAY.Identificer, hvordan du har forbindelse til routeren (kablet eller trådløs). Hvis trådløs, skal du højreklikke på trådløs netværksforbindelse og vælge Status -> Detaljer. Og hvis kablet, så gentag det samme for kablet.

Noter din standard gateway-IP-adresse fra IPv4-standardgatewayfeltet.

Skriv nu denne IP-adresse i din browsers adresselinje, og log ind med standardbrugernavnet og adgangskoden. hvis du ikke ved hvad det er, så ring hurtigt til en Verizon Tech, så de kan fortælle dig dette over telefonen.

Ring til 1-800-VERIZON (1-800-837-4966)

Du kan få de samme oplysninger fra manualer og internettet, men jeg ønsker ikke, at du bruger tid på at lede efter noget, du hurtigt kan få fra Verizon. Når du har det, skal du logge ind og hoppe over til fanen Trådløse indstillinger, hvorfra du kan ændre din Wi-Fi-adgangskode og fra fanen Administration eller Quicklink "skift login-brugernavn og adgangskode", kan du ændre adgangskoden for at logge ind på routeren.

Sørg for at notere dine nye adgangskoder og gemme dem et sikkert sted, hvis du glemmer det. du bliver nødt til at nulstille routere og opsætte igen.

Målet med denne guide er ikke at give dig direkte og nøjagtige trin, men at give en generel forståelse, hvorfra du selv kan hente tingene og fortsætte med at anvende den viden, der er lært i denne vejledning, til enhver router og enhver udskiftning af forskellige routermodeller i fremtiden.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found