Vejledninger

Fix: d3dcompiler_43.dll mangler

DetD3Dcompiler_43.dll mangler fejl opstår normalt af brugere, når de åbner forskellige applikationer og spil. Problemet opstår normalt, fordiD3Dcompiler_43.dllfilen mangler eller er utilgængelig for det program, der har brug for det.

Hvad er D3Dcompiler_43.dll?

Det D3Dcompiler_43.dller en Dynamiske linkbiblioteker filen er en del af DirectX Runtime juni 2010. Fjern de fleste DirectX-filer, der er forudinstalleret på mange Windows-versioner, dette er en valgfri funktion i DirectX. På trods af dette faktum har mange applikationer og især spil brug for det for at køre.

Selvom teknologien bag d3dcompiler_43.dll anses for at være forældet (den bruges primært af valgfri DirectX 9- og DirectX 10-filer), nægter mange spil at starte, medmindre filen er korrekt installeret.

Advarsel: Lyt ikke til rådene på bestemte websteder, der fortæller dig, hvor du skal downloade d3dcompiler_43.dll fil, og hvor den skal indsættes på dit system. Det beder om problemer. Langt de fleste enkeltstående DLL-filer, der kan downloades, er faktisk malware og vil inficere dit system.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, kan følgende metode hjælpe. Rettelsen nedenfor har gjort det muligt for de fleste brugere, der støder påD3Dcompiler_43.dll mangler fejl for at løse problemet.

Sådan ordnes D3Dcompiler_43.dll fejl, der mangler

De fleste brugere, der støder på, har formået at løse problemet ved at downloade og installere DirectX-slutbrugerkørsel (juni 2010). For at gøre dette skal du besøge dette link (her) og vent på, at downloadet starter.

Når downloadingen er afsluttet, skal du åbne installationsprogrammet og følge vejledningen på skærmen for at installereDirectX-slutbrugerkørsel (juni 2010)på dit system. Når installationen er afsluttet, skal du genstarte din computer for at anvende ændringerne. Ved næste genstart skal du se, om problemet er løst ved at prøve at åbne det program, der tidligere visteD3Dcompiler_43.dll mangler fejl.