Vejledninger

FIX: Windows 10 Store-fejlkode 0x80072F30

Fejlkode 0x80072F30 er tilknyttet Windows Store og er en fejl, der grundlæggende forhindrer Windows Store i at starte med succes. Windows Store er den hjemmehørende applikationsmarked for alle versioner af Windows-operativsystemet startende fra Windows 8, hvilket betyder, at programmet også spiller en integreret rolle i den nyeste og bedste version af operativsystemet, Windows 10.

Ikke at kunne åbne og få adgang til Windows Store betyder, at du ikke kan installere nye applikationer eller opdatere nogen af ​​de applikationer, der allerede er installeret på din computer. Dette er, hvad der gør fejlkode 0x80072F30 til en så alvorlig sag. Fejlkode 0x80072F30 kan skyldes alt fra en stoppet Windows Update-tjeneste til en beskadiget Windows Store-cache eller noget derimellem. Heldigvis for alle, der lider af dette problem, kan fejlkode 0x80072F30 faktisk løses i brugerens ende. Følgende er nogle af de mest effektive løsninger, du skal prøve for at rette fejlkode 0x80072F30 og genvinde din evne til at åbne Windows Store med succes.

Løsning 1: Sørg for, at Windows Update-tjenesten starter automatisk

Så overraskende og bizart som det måske lyder, synes der at være en sammenhæng mellem Windows Update-tjenesten, der starter automatisk og kører problemfrit, og Windows Store på en Windows 10-computer, der starter med succes og fungerer, som den skal. Hvis Windows Update-tjenesten på din computer er stoppet eller ikke er konfigureret til automatisk at starte, når computeren starter op, kan det medføre, at du ikke kan starte Windows Store med succes og blive udsat for fejlkode 0x80072F30 hver gang du prøv at gøre det. Hvis det er tilfældet, skal du blot starte Windows Update-tjenesten og sørge for, at den er indstillet til at starte automatisk, når Windows starter, skal løse problemet.

Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb.Type services.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.

Rul ned på listen over tjenester, indtil du finder Windows opdatering.Hvis den Windows opdatering tjenesten ikke allerede kører, skal du højreklikke på den og klikke på Start for faktisk at starte tjenesten.

Højreklik på Windows opdatering service igen. Denne gang skal du klikke på Ejendomme. Åbn rullemenuen foran Starttype og vælg Automatisk. Klik på ansøge og Okay på vej ud.Genstart din computer og Windows Store skal starte med succes, når din computer starter op. Hvis det stadig ikke fungerer efter genstart, skal du gentage de samme trin for Windows Store-tjenesten.

Løsning 2: Nulstil Windows Store's cache

Nulstilling af Windows Store's cache giver dig grundlæggende mulighed for at tørre Windows Store's skifer ren. Nulstilling af Windows Stores cache har slettet en lang række Windows Store-relaterede problemer for folk, der er blevet berørt af dem, problemer, der inkluderer fejlkode 0x80072F30. For at nulstille Windows Store's cache skal du:

Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb. Type wsreset.exe ind i Løb dialog og tryk på Gå ind . ELLER Klik på OK.

Genstart din computer, og problemet bør ikke længere vare, når din computer starter op.

Løsning 3: Indstil det rigtige tidspunkt, dato og tidszone på din computer

Oftere end ikke åbner en Windows 10-brugers Windows Store ikke eller går ned ved start og hilser dem med en fejlkode som f.eks. 0x80072F30, simpelthen fordi deres computer har de rigtige tid, dato og tidszone konfigurationer. Hvis forkerte tids- og datoindstillinger er det, der gav fejlkoden 0x80072F30 på din Windows 10-computer, er følgende alle de trin, du skal følge for at løse problemet og genoprette adgangen til Windows Store:

Åbn Start-menu. Klik på Indstillinger.

Klik på Tid og sprog. Deaktiver Indstil tid automatisk.Fortsæt og indstil det rigtige tidspunkt og dato.

Glem ikke at konfigurere den rigtige tidszone på din computer på vej ud.Gemme alle dine nye indstillinger.

Genstart din computer, og Windows Store skal starte med succes, når den starter op.

Løsning 4: Tal med din internetudbyder

Hvis alle de tre ovennævnte løsninger ikke fungerede for dig, er det højst sandsynligt, at problemet ikke er i din ende, men hos din internetudbyder. I nogle tilfælde kan internetudbyderen (ubevidst) forhindre deres brugere i at få adgang til bestemte apps og programmer ved at blokere deres internetforbindelse fra at kommunikere med tjenesterne for den specifikke app eller det pågældende program. Hvis din internetudbyder blokerer din internetforbindelse fra at kommunikere med Windows Store-serverne, vil du ikke kunne starte Windows Store og modtage fejlkode 0x80072F30 hver gang du prøver at gøre det. Den eneste løsning i dette tilfælde er at tale med din internetudbyder og at informere dem om et sådant problem i slutningen, så det kan løses.

Mærker 0x80072F30
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found