Vejledninger

Fix: iTunes kan ikke læse indholdet af iPhone

Nogle brugere rapporterede, at når de forbinder deres iPhones til iTunes, kommer der en besked: ”iTunes kan ikke læse indholdet af iPhone-brugerens iPhone. Gå til fanen Oversigt i iPhone-præferencer, og klik på Gendan for at gendanne denne iPhone til fabriksindstillinger. ”

For nogle kommer den samme besked, selv når de tilslutter deres iPad eller iPod Touch og beder om at gendanne deres enheder. Men hvis du har gendannet din enhed, ved du, at det ikke er løsningen. Så hvis du ikke har gendannet endnu, Gendan IKKE DIN ENHED. I stedet skal du følge nedenstående trin. De løser dette problem, der påvirker din iDevice.

Denne løsning er testet og fungerer på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Metode 1: Fix "iTunes kan ikke læse indholdet af din iPhone" ved hjælp af din iDevice

Hvad der er sket her er, at en iTunes-kontrol- eller præferencefil på en eller anden måde er blevet ødelagt. Og det ville være rart, hvis Apple har bygget en mulighed for at rette dette i iTunes. Ændring af kontrol- eller præferencefilen på din iDevice kan medføre sletning af dit musikbibliotek. Men alle kontakter, noter, apps osv. Forbliver uberørt og fint. Her er dog den første metode til løsning af problemet.

 1. Først, koble fra dit iDevice fra din computer, hvis du har den tilsluttet.
 2. Prøve sletter lige ensang fra din playliste, og turaf din iDevice. Dette vil forhåbentlig overskrive den korrupte databasefil.
 3. Nu, turdettilbageog Opret forbindelsedettil dit computer kører iTunes.
 4. Kontroller, om denne metode får jobbet gjort.

Hvis denne procedure ikke gav de ønskede resultater, skal du kontrollere følgende.

Metode 2: Fix “iTunes kan ikke læse indholdet af din iPhone” ved hjælp af i-FunBox

Før du udfører denne metode, skal du huske på, at dette sletter dit musikbibliotek. Alt andet (kontakter, noter, apps osv.) Forbliver det samme som før.

 1. Hent og installerei-FunBox. Dette værktøj giver dig kontrol over iPhones filsystem fra din computer. Det er gratis at bruge, og du kan finde det på i-funbox.com.
 2. Opret forbindelse dit iDevice til din computer ved hjælp af USB-kablet og tætiTunes.
 3. Starti-FunBox på din computer og SøgtiliTunesDB eller iTunesCDB. De skal vises i mappen "/ var / mobile / Media / iTunes_Control / iTunes."
 4. Nu, omdøbeiTunesCDB, iTunesControlog iTunesPrefs. (iTunesCDB> iTunesCDB.old, iTunesControl> iTunesControl.old og iTunesPrefs> iTunesPrefs.old). Hvis du af en eller anden grund ikke kan omdøbe disse filer, kan du prøve at slette dem som en sidste udvej.

  Bemærk: Det er altid en bedre måde bare at omdøbe disse filer. Hvis du har brug for at gå tilbage og gendanne dem senere, kan du nemt gøre det bare ved at give dem de gamle navne tilbage. Sørg også for, at du IKKE sletter eller omdøber noget andet end disse 3

 5. Nu, koble fra enheden fra computeren og tilslut den igen.
 6. StartiTunes og kontrollere hvis denne metode løste fejlen.

Metode 3 (kun for jailbroken iDevices): Fix “iTunes kan ikke læse indholdet af din iPhone” ved hjælp af iFile

Hvis du ejer en jailbroken iPhone, iPad eller iPod Touch, kan du rette denne fejl ved hjælp af iFile.

 1. StartiFile på din iDevice.
 2. Navigeretil: “/ Var / mobile / Media / iTunes_Control / iTunes”
 3. Nu, omdøbeiTunesCDB, iTunesControlog iTunesPrefs. (iTunesCDB> iTunesCDB.old, iTunesControl> iTunesControl.old og iTunesPrefs> iTunesPrefs.old). Hvis du af en eller anden grund ikke kan omdøbe disse filer, kan du prøve at slette dem som en sidste udvej.
 4. Opret forbindelse dit iDevice til iTunes for at prøve, hvis det fik fejlen.

Afsluttende ord

Jeg håber, at iTunes efter at have udført disse metoder læser dit iDevices indhold som normalt. Hvilken metode har løst problemet for dig? Og på hvilken iDevice har du udført det? Du er velkommen til at sende os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found