Vejledninger

Sådan overføres store filer hurtigt mellem to Android-enheder

Når vi skal overføre store filer fra en Android-enhed til en anden, kan vi overveje de mest anvendte måder; Bluetooth, Cloud Services eller Infrarød. Selv den nyeste Bluetooth-version 4.0 har dog en maksimal dataoverførselshastighed på 25 Mbit / s, hvilket helt sikkert tager en betydelig periode, når overførselsfilen er i Gigabyte. Mens overførselshastigheden for Cloud Services afhænger af Wi-Fi og internethastigheden, mens vi uploader en fil først for at downloade den på den anden enhed. Således for hurtigt at overføre filer fra en Android-enhed til en anden, enten kunne vi gøre det via Wi-Fi-netværk (ved at oprette personlig hotspot) eller ved hjælp af USB OTG-kabel, disse to er de hurtigste måder at overføre filer mellem to Android-enheder.

Løsning 1: Ved at oprette en personlig hotspot-server

Den nemmeste måde at overføre en fil på er at oprette en Personligt hotspot er at gøre det gennem tredjepartsapplikationen for at få den hurtige og hurtige facilitet. Gå derfor til Google Play Butik på begge Android-enheder, og download en app med navnet ES File Manager. (Selvom der er få andre vigtige applikationer såsom hurtig filoverførsel og SuperBeam -WiFi Direct) Men denne vejledning er baseret påES File Manager.

Når ansøgningen ES File Manager er installeret på begge enheder, skal du oprette en Personligt hotspot på Android-enheden, hvorfra vi ønsker, at vores filer / filer skal overføres. For at gøre det skal du gå til Android-indstillinger> Flere indstillinger i Trådløs og netværk, trykke på Internetdeling og bærbart hotspotderefter på Wi-Fi-hotspot for at aktivere det.

Når den er aktiveret, begynder den at kaste Wi-Fi-signaler. Tilslut nu den samme Wi-Fi fra den anden Android-enhed, som den første Android-enhed er vært for.

Åben din ES File Manager og gennemse de filer, du vil overføre. Langt tryk på filerne for at vælge; når de er valgt, vil du bemærke et flueben i fillogoer. Vælg Mere indstilling nederst til højre på skærmen, og tryk på Sendemulighed. Det begynder automatisk at scanne de enheder, der er tilsluttet dit personlige hotspot, og vælg din tilsluttede enhed. Du vil bemærke en bekræftelsesdialogboks på den anden Android-enhed, tryk på Acceptere for at starte overførselsprocessen.

Løsning 2: Ved hjælp af USB OTG-kabel

Android-versioner 4.4 og nyere med nyeste Kernel-versioner er mere tilbøjelige til at kunne overføre filer igennem OTG-kabel fra en Android til en anden, hvor en af ​​dem fungerer som værtsserver. Android version 4.3 fungerer muligvis også, men der er større chance for, at den ikke reagerer korrekt under processen.

Før du begynder, skal du sørge for at have adgang tilUSBOTG-kabel og USB-datakabel. Opret forbindelseOTG-kabel til værten Android-enhed, med andre ord den enhed, hvor vi ønsker, at vores filer / filer skal modtages. Tilslut USB-datakablet til den anden Android-enhed. Tilslut nu USB-datakablet til OTG USB-adapter, når du tilslutter begge kabler, vil du bemærke, at USB-tilslutningsmuligheden vises på skærmen på den anden Android-enhed med USB-datakabel. Trykke på Tænd USB-lager for at forbinde din masselagring til Host Android-enheden. Når USB-lageret er tilsluttet Host Android-enheden; søg og åbn Filhåndtering applikation, tryk på det eksterne USB-lager, der er knyttet til din Host Android-enhed. Åbn den USB-lagring, og vælg de filer, der skal kopieres / flyttes til Host Android-enheden. Det er en af ​​de hurtigste måder at overføre filer på; hastigheden afhænger af hardwarespecifikationen for enhederne, men den er stadig hurtigere end de mest anvendte metoder til overførsel af filer.

Mens begge Android-enheder er forbundet til hinanden via OTG-kabel og USB-datakabel, begynder Android-enheden med isat USB-datakabel at oplade sit batteri fra værts Android med OTG-kabel. Det er normalt, og det skader ikke noget af batteriet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found