Vejledninger

Bedste spil bundkort til Intel Core i7-8700K (Z370) i ​​2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste spil bundkort til Intel Core i7-8700K (Z370) i ​​2020

Bedste spil bundkort til Intel Core i7-8700K (Z370) i ​​2020

Af Bill Wilson 15. juni 2020 12 minutter læst

Intel Core i7 8700K var i spidsen for deres meget populære Coffee Lake-processorer.

Intel-fans var ret lettet over frigivelsen af ​​8700K, fordi AMD syntes at tage det hjem med deres Ryzen-CPU'er. Med 6 kerner og 12 tråde var 8700K en af ​​de bedste muligheder i Intels Coffee Lake-serie af processorer. Den 8. generation af Intel Core Processor 8700K, der hævdede op til 30% bedre spilpræstationer sammenlignet med forgængeren, befandt sig i hjem hos mange entusiaster, der ønsker at oprette deres opsætninger. Denne gode nyhed kom dog med en fangst.

8700K er kun levedygtig med bundkort, der indeholder chipsæt i 300-serien. 8700K kan håndtere overclocking som en mester. Så hvorfor skulle du begrænse din Coffee Lake CPU 'kapacitet med et tyndt bundkort? Vi har taget friheden til at samle de 5 bedste bundkort til dig med Z370 chipsæt, der er levedygtige til din 8700K. Udfordringen er ikke kun at understøtte 8700K, men lade dig udnytte kraften fuldt ud med et bundkort, der kan modstå udfordringen. Så lad os ikke vente længere og grave lige ind med vores liste over de 5 bedste Z370-bundkort, du kan have til din 8700K.

Bemærk: Z390 chipset bundkort understøtter også 8700K.

1. ASUS ROG Maximus X-kode

Stor værdi

 • Asus ROG Armor og et forudmonteret I / O-skjold
 • USB 3.1 Gen 2-kompatibilitet
 • 8 + 2 + 2 effektfasedesign
 • Asus 5-vejs optimering
 • For meget af en overkill og koster således meget

115 anmeldelser

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Intel Z370 | Grafikoutput: HDMI, DisplayPort | Trådløs: 802.11 a / b / g / n / ac | Lyd: Realtek® ALC1220 codec | Formfaktor: ATX

Tjek pris

I bundkortbranchen er Asus måske bare det hidtil største navn. Gang på gang har de bevist, hvorfor Republic of Gamers-tagget er bedre end alle andre. Intels Coffee Lake-processorer ændrede spillet for mange, og Asus var blandt de første til at hoppe om bord og frembringe deres meget populære (men lidt pebret) Maximus-bundkort. Med dual-channel DDR4 RAM til op til 4133MHz, BIOS-flashback og mange flere har Maximus X-koden gjort det til toppen af ​​vores liste.

Maximus X-koden leveres med et 8 + 2 + 2-faset strømdesign, hvor CPU'en får 8 faser, og de integrerede grafikkort og hukommelse modtager begge 2 hver. Kodens fasedesign er ærligt talt en overkill selv for hardcore overclockere. Med denne opstilling har Asus valgt 10K sorte kondensatorer, som har en levetid på 10.000 timer, hvis de kører konstant 105 grader Celsius. Naturligvis vil din pc ikke altid være tændt, og temperaturen vil heller ikke være så høj, så forvent en langt højere levetid. Den metalliske M.2 kølelegeme spreder meget effektivt varmen og holder dit bundkort køligt. Effektiviteten og det overordnede æstetiske fungerer i fællesskab for ikke kun at optimere belastningen, men også temperaturer ved hjælp af kølelegemer eller luftstrøm.

Maximus X-koden er udstyret med den eksklusive ROG-teknologi - ROG Armour. ROG Armor forbedrer afkøling af Code-bundkortet uden at gå på kompromis med stilen. Et ABS topdæksel med sin høje varmebestandighed forhindrer GPU'er i at blive overophedet og stabiliserer dermed deres ydelse. Derudover fungerer en stærk SECC-bagplade som en rygrad til printkortet, hvilket forhindrer den i at bøjes. Med kodens effektive 8 + 2 + 2-fasedesign og ROG Armor kan overclocking-entusiaster hvile let og aldrig stresse over, at koden når sine grænser. En anden ting, som koden skal vise for, er den dobbelte 802.11AC-antenne med MU-MIMO-teknologi. Med alt andet, som koden har, må du ikke lade ROG Armor og de dobbelte antenner glide forbi.

Koden har i alt 2x USB 3.1 Gen 2, 6x USB 3.1 Gen 1 og 6x USB-porte (2.0). I hukommelsesdomænet kan 4x DIMM DDR4-slots underholde op til 64 gig RAM og 4133 MHz ved overclocked. Tilsvarende for udvidelsesslots får du 2x PCI-E 3.0 ved x16, 1x PCI-E 3.0 ved x4 og 3x PCI-E 2.0 ved x1. En af de dobbelte M.2 slots på koden sidder under kølelegemet, mens den anden har en lodret montering. Maximus X-koden skinner lyst med hensyn til ikke kun ydeevne, men også æstetik og design. Med RGB-headere kan en ny verden af ​​livlige farver åbnes. Og ellers glemmer du, alle disse kan parres og synkroniseres med Asus Aura Sync, så dine strimler belyses synkroniseret.

Maximus X-koden har alt, hvad du kan bede om din i7 8700K-processor og derefter nogle. Med et sådant overkillebræt skal du være forberedt på at få et stort stykke ud af din tegnebog. Men der kan ikke benægtes, at Maximus X-koden giver dig dine penge, og på overfladen får alt det rigtige, hvilket i sidste ende gør det til det bedste gaming-bundkort.

2. ASUS ROG Maximus X Hero

Ekstrem ydeevne

 • En stødig M.2 køleplade
 • Understøtter XMP-profiler
 • Temperaturer forbliver i acceptable niveauer, når de er overclocked
 • Giver stor værdi for pengene
 • Strømforbruget stiger meget under belastning

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Intel Z370 | Grafikoutput: HDMI, DisplayPort | Trådløs: 802.11 ac | Lyd: Realtek® ALC1220 codec | Formfaktor: ATX

Tjek pris

På nuværende tidspunkt bør det ikke være meget overraskende, at vi har valgt Asus ROG MAXIMUS X HERO som det næstbedste Z370-bundkort. Når alt kommer til alt er Maximus X Hero stadig en af ​​de mest populære for hardcore-entusiasterne med en 8. generations processor. Ved at forbedre den eksisterende IX Hero-udgave sammensatte Asus et fantastisk bord.

Asus Maximus X Hero ligner koden meget efter den samme rektangulære printplade med de ikoniske ROG-skjolde og køleplader. Under det sorte og gunmetal farveskema er et 8 + 2 effektfasedesign. Helten bruger de samme 10K sorte metalliske kondensatorer og NexFET MOSFETS som koden. Mens 8 + 2 + 2-fasedesignet i koden er bedre, er Heros 8 + 2-designfase også tilstrækkelig til overclocking. Som sådan er helten drevet af et 8-pin ATX-stik til processoren. Asus har udstyret Hero med 6 SATA3-porte og ligner Code, har 2 M.2 slots, hvor den ene er dækket af en køleplade.

M.2 varmeskærmen er imellem PCI-E x16 slot med Hero med 2x PCI-E x16, 1x PCI-E 3.0 x6 og 3x 3.0 / 2.0 x1 PCIe slots. Til hukommelse kan helten understøtte maksimalt 64 GB DDR4 RAM med sine 4 RAM-pladser. Helten har understøttelse af Intel XMP, som foruddefinerer overclocking-konfigurationer for at gøre alt lettere.

Det forstærkede og integrerede I / O-skjold har DisplayPort og HDMI-port sammen med USB 3.1 Gen1 & 2. Du kan aldrig gå galt med det. Der er et Type-C-stik i I / O-porten, men en Thunderbolt-port synes at mangle i helten. Med hensyn til BIOS kan du finde Clear CMOS og BIOS flashback-knapper bagpå. Og endelig kan du også finde en Intel I219V LAN-port med anti-surge LANGuard til beskyttelse sammen med en standard lydboks med forgyldte porte.

Som vi har fastslået nu, at et spilbundkort bare ikke er komplet, uden at den tilpassede RGB-belysning fungerer. Desuden er det velkendt nu, at ethvert produkt med RGB-aktiveret får en opgradering i sin værdi. ROG lineup bundkort har nogle af de lyseste midler til belysning. Hero bruger ROGs Aura-belysningskontroller, som giver dig mulighed for at matche din æstetik til dine behov. Fra statiske og vejrtrækningsindstillinger til musik påvirker en strøm af lys og hale, Aura giver dig mulighed for at gøre det hele. Og med porteføljen af ​​Aura-aktiveret hardware, der vokser mere og mere, er mulighederne ubegrænsede.

Maximus X Hero er noget af en mere overkommelig mulighed i forhold til koden, men er stadig ret dyr. Men som mange brugere har udtrykt det, forbliver helten en af ​​de bedste muligheder for Intels Coffee-Lake-processorer og med god grund. Og som test viser, viste 8 + 2-fasedesignet sig tilstrækkeligt til den vigtigste funktion "overclocking". Helten er også god i den ende.

3. GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming Wi-Fi

Bedste RGB-belysning

 • Fremragende bang for buck ydeevne
 • Velegnet mulighed til medium overclocking
 • Forstærkede RAM-slots
 • Leveres med ESD og overspændingsbeskyttelse
 • Opretstående SATA-porte kan gøre kabeladministration til et træk
 • Ingen knapper ombord

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Intel Z370 | Grafikoutput: HDMI | Trådløs: 802.11 a / b / g / n / ac | Lyd: Realtek® ALC1220 codec | Formfaktor: ATX

Tjek pris

Med lister som disse gemmer vi gerne tredjepladsen til det mest velafrundede og optimerede produkt, der tilbyder så mange premium-funktioner som muligt, samtidig med at det er meget venligere. GIGABYTE har et blødt sted i vores hjerter for at være et firma dedikeret til at give spillere nogle af de bedste bang-for-buck produkter. Z370 Aorus Ultra Gaming er et andet overkommeligt ATX-bundkort med et fantastisk design, Optane-opbevaring og en anstændig mængde RGB-tilpasninger.

På trods af at være mærket som en mere overkommelig og almindelig løsning på Z370-chipsættene, har GIGABYTE faktisk udstyret dette kort med nogle meget anstændige æstetik. GIGABYTE-logoet og Aorus-teksten lyser sammen med nogle strimler her og der - inklusive RAM-slots. Alle disse kan tilpasses og ændres via BIOS eller GIGABYTEs RGB Fusion-app. Det er rigtigt, at Aorus Ultra Gamings design ikke lader det skille sig så meget ud, men æstetikken krydrer virkelig, når den er tændt med lysene, der tilføjer en hel del stemning til den. Som de fleste af GIGABYTEs bundkort til Z370-chipsættene bruger Aorus Ultra Gaming et 12 + 1-faset design til strømforsyning, som skal være passende i alle henseender.

De 4x DDR4 DIMM-pladser giver dig mulighed for at installere RAM på op til 64 GB, som kan overclocks til 4000MHz. Og overklokkere bør glæde sig, fordi dette budgetvenlige bundkort understøtter XMP-profiler for at gøre det lettere at overklokke. Med en hurtig gennemgang af de tilbudte specifikationer har vi: 1x DVI-port, 1x HDMI-port, 3x PCI-E 3.0 slots, 6x SATA-stik, der går op til 6 Gbps og 2 M.2 PCI-E x4 slots. I forbindelsesafdelingen har Aorus Ultra Gaming 6x USB 3.1-porte, 6x USB 2.0-porte, 1x USB Type-C-port sammen med et ældre PS / 2-stik. Den oprindelige version kom uden Wi-Fi, men de nyeste varianter er udstyret med en 802.11AC Wi-Fi-chip.

GIGABYTE udstyrer også Z370 Aorus Ultra Gaming med ESD og overspændingsbeskyttelse sammen med et antisvoveldesign. Som en bonus kommer den med Intels Optane-hukommelse, som Intel virkelig har forsøgt at presse på i nogen tid nu. Det er en ekstra fordel, der følger med dette kort, og du kan virkelig bruge Optane, hvis du bygger en pc med bare en harddisk. Overclocking på Aorus Ultra Gaming er faktisk en charme med GIGABYTEs software og BIOS. Med dette tavls smarte designede infrastruktur klarer det at håndtere belastninger ganske godt. Vi bemærkede dog nogle høje temperaturstød, der kan være lidt alarmerende over længere perioder. Derudover kræver overclockere indbyggede knapper og en fejlretnings-LED, men dette kort mangler dem.

GIGABYTE AORUS lever retmæssigt op til sin betegnelse som et "gaming bundkort" med sin tunge ydeevne ved overclocked CPU-hastigheder og skubber systemets ydelse til dets grænser. Alle disse overbevisende funktioner er en fortæller for det solide brag det giver for dine penge. Vi må indrømme, at de opretstående SATA-porte var lidt afskyelige for os i starten, men GIGABYTE Aorus Ultra Gaming viste robust ydeevne, og det er noget, vi skal sætte pris på. Derudover får du også nogle fantastiske RGB-lys til et budgetpris bundkort - og hvem skal sige nej til det?

4. MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Lav pris

 • PCI-E- og RAM-slots er forstærket
 • Militære klasse 5-komponenter giver sikkerhed for holdbarhed
 • Wi-FI-kortet er ikke integreret
 • Ingen nulstilling eller Ryd CMOS-knap
 • Kun enkelt BIOS

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Intel Z370 | Grafikoutput: DP / HDMI | Trådløs: Ikke relevant | Lyd: AUDIO BOOST 4 med NAHIMIC 2+ | Formfaktor: ATX

Tjek pris

MSI har til formål at tilføje Z370 GAMING PRO CARBON (Læs anmeldelse) AC til deres imponerende stamtavle med bemærkelsesværdige bundkort under deres banner. Z370 Gaming Pro Carbon AC ligner i nogle områder sine Z270-forgængere. Men med mere hukommelsesunderstøttelse, et 95W-stik, et godt VRM-design og WiFi-tilslutning forbedres MSI i forhold til tidligere modeller med dette. Bevæbnet med militære klasse 5-komponenter hjælper MSI med at skabe en vis sikkerhed i vores sind om dette boards holdbarhed. Men for at det skal være værd at være i din besiddelse, har det stadig meget at svare på. Så lad os komme i gang.

MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC er et fint udformet bord, som du helt sikkert vil kunne lide lige ud af kassen. Med nogle kulfiberformede komponenter her og der afspejler navnet også, hvad dette kort indebærer. Den er forsynet med et 10 + 2-fasedesign med 10 faser til CPU og 2 til hukommelse. Vi har tidligere været vidne til, at bundkort med 12-faset design er noget ideelle til overclocking. Og det er også tilfældet med dette bord. Vi kommer snart i overclocking, men du burde vide det med sin eneste BIOS og manglende nulstilling eller klare CMOS-knapper

Dens 4x DIMM-pladser giver dig mulighed for at installere op til 64 gig RAM, som kan gå op til 4000 MHz i overclocked. DIMM-slots er forstærket metallisk for at tilføje lidt styrke omkring dem for mere holdbarhed. Og det er altid værdsat. Der er 3x PCI-E x16 slots sammen med 6x SATA3 porte og 2 M.2 slots. Disse PCI-E-slots er udstyret med MSI's Steel Armor-teknologi til forstærkning. Til lyd- og trådløsindstillingerne bruger MSI Realtek ALC1220 Audio Codec og bruger et eksternt Intel WiFi-kort. Og til sidst består den bageste I / O-port af 1x PS / 2-port, 2x USB 2.0-porte, 6x USB 3.0-porte, en DisplayPort- og HDMI-port sammen med standard RJ45- og lydboksforbindelser. Alt ret ligetil.

Overclocking med Z370 Pro Carbon AC er lidt af en vanskelig vej. Mens den store del af en køleplade hjælper med at holde temperaturen lav, kan de stadig blive ret høje. Derudover stiger strømforbrugsniveauerne selv i inaktiv tilstand op til høje niveauer og varierer meget. Det er ikke et godt tegn, fordi du vil have konsistens. Det er let at vedligeholde at komme til 5Ghz, forudsat at du har en anstændig køleløsning. Dog mere end det, og du risikerer at rejse nogle angående alarmer. Resultaterne af overclocking af Z370 Pro Carbon AC viser, at det bare ikke er det bedste valg til det.

Z370 Gaming Pro Carbon AC er fyldt med funktioner, der er ideelle til mellemstore pc'er. Til en så høj pris får du dog ikke den ydeevne og de resultater, du håber på. Det klipper en pris på $ 200, mens Asus TUF Z370 Pro-Gaming koster dig halvdelen af ​​det. Og TUF Z370 Pro Gaming bundkort er heller ikke et dårligt valg til midt-end-brug. Det er rigtigt, at dette z370-kort har et bedre VRM-design, men hvis du leder efter et kort til overclocking, skal du se på de 3 boards ovenfor. Stadig, når push kommer til at skubbe, kan du ende med at være tilfreds med MSI Z370 Pro-Gaming AC, men du kan få andre kort til meget mere venlige prismærker, der tilbyder næsten ens præstationsresultater.

5. ASUS TUF Z370-PRO Gaming

Holdbart design

 • En fremragende mulighed for forbrugere, der ikke ønsker at overklokke
 • Holdbar beskyttelse med TUF rustning
 • Leveres med valgmulighederne Optane og M.2
 • Ikke de bedste overclocking-muligheder
 • Ingen RGB-lys med dette kort

Stikkontakt: 1151 | Chipsæt: Intel Z370 | Grafikoutput: DVI-D / HDMI | Trådløs: Ikke relevant | Lyd:Realtek ALC1220S 8-kanals High Definition Audio CODEC | Formfaktor: ATX

Tjek pris

ASUS er bredt kendt for den pålidelighed og mangfoldighed, de giver deres produkter, og hæver det til niveauet "Producenter af hovedkort i verden" gennem årene. Vi har allerede talt om Asus bundkort i denne artikel, men TUF Z370 Pro Gaming er en, vi bare ikke kan se forbi. Inden ROG overtog, var TUF's bundkort Asus 'riddere i skinnende rustning. Men lad det ikke komme dig ned, fordi Z370 Pro Gaming klipper sig selv med en meget attraktiv pris, mens du rokker ved TUF-rustningen.

TUF Z30 Pro-Gaming er et andet godt bundkort, der har en sort farve med gule accenter omkring det. Der er dog ingen RGB-zoner for dem, der ønsker at krydre tingene. Det kan begrænse fleksibiliteten en smule, det sorte og gule farvemønster er ret neutralt, da det giver dette bundkort mulighed for at blande sig med næsten enhver opsætning. Der er RGB-lysoverskrifter til stede, men det handler om det. Hvad angår bygningen, vil folk, der er bekendt med ROG lineup-bundkortene, bemærke, at byggekvaliteten ikke er så lovende. Asus har dog stadig gjort et ret godt stykke arbejde med det. Det er drevet op med et 4 + 2 + 1-fasedesign, som så vidt overclocking går, ikke er noget beroligende.

TUF Z30 Pro-Gaming bundkort har 4x DIMM-slots til hukommelsessupport på op til 64 Gigs ved 4000MHz (OC). Næsten meget standarden for Z370 chipsæt. Sammen med 3x PCI-E x16 slots har den også 2 M.2 slots til PCI-E x4 Gen3. Og dette bundkort kan understøtte Nvidia 2-vejs SLI og AMD 2-vejs CrossFireX-teknologi til multi-GPU. Asus bruger Realtek ALC1220S lydchipsæt til dette bundkort, hvilket er ret almindeligt, som vi har set nu. Til opbevaring har du sammen med M.2-porte også 6x SATA3-porte og Intels Optane-hukommelse. Og sidst, i den bageste I / O-sektion, har du 6x USB 3.1-porte, 2x USB 2.0-porte, DVI-D- og HDMI-porte, et RJ45-stik sammen med standard-lydboksen.

Med bundkort, der har et venligere pris, får overclocking-forestillinger normalt et hit. Og selvom TUF Z370 Pro-Gaming er et ganske velafbalanceret og afrundet bord til spillere, kan det ikke klare overklokning så godt. Med sit 4 + 2 + 1-fasedesign kan dette TUF-bundkort ikke klare så meget belastning. Selv med en køleopløsning installeret steg temperaturerne op til ca. 70-80 grader Celsius med 8700K overclocked. Overclocking uden en effektiv køleopløsning, det overlader vi til din fantasi. Derudover er dette bundkort ret strøm-sultent, da dets forbrug går op til over 260 W i høj belastning ved lagerindstillinger, når det er parret med avancerede komponenter.Alle disse skulle give dig nogle alarmer, hvis du planlægger at overklokke din 8700K.

Oprindeligt stemplede ASUS dette bundkort som "budgetkort", men alligevel omfatter det alle de krævede funktioner og ydelsesniveauer, der kendetegner et avanceret system. Sikker på, det har ikke de overordnede funktioner som Asus's Maximus lineup, men det er stadig et ret solidt bord. Og på trods af manglen på RGB har den sorte og gule ordning sin egen charme ved det, som nogle måske kan lide. For et budgetkort er TUF Z370 Pro-Gaming et anstændigt valg, og du vil helt sikkert være i stand til at høste fordelene ved en 8700K-processor med dette kort.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found